Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 10. týden (2.3.2020 - 8.3.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Váš erotický život je plný překvapení. O to největší se však postará kamarád, jehož jste dosud považovali za celkem rozumného. Přijde s tím, že jeho partnera láká sex ve třech a zeptá se, zda byste to s nimi nechtěli zkusit. Budete tím tak překvapení, že nesouhlas vykoktáte způsobem, který ho o vašem odmítnutí moc nepřesvědčí. Naštěstí se vám duchapřítomnost vrátí. Pak ho už odmítnete rozhodně.

Býk

Představa, kterou partner o vašem erotickém životě a jeho kvalitách má, se zásadně liší od toho, co si o něm myslíte vy. Zatímco váš miláček má pocit, že byste se v tomto ohledu měli vzájemně obohacovat a vylepšovat, co se dá, vy si myslíte něco naprosto jiného. Jste spokojení s tím, jak to mezi vámi vypadá, a do žádného vylepšování se vám nechce.

Blíženci

Je potřeba, abyste se chovali jednoznačněji, než jste se chovali dosud. Člověk, kterého balíte, musí pochopit, že s ním jen neflirtujete, ale že to myslíte vážně. Na to, abyste si všechno vyjasnili, nemáte navíc moc času. Sami musíte mít jasno v pondělí, tomu druhému situaci vysvětlit v úterý a tak, aby ve středu, kdy bude Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, bylo všechno jasné. Je to sice kalup, ale vy to zvládnete.

Rak

V sobotu, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Marsem a Neptunem, si dokážete uskutečnit podstatnou část ze svých erotických snů. Miláček je naladěný stejně jako vy a dokáže pro vás v tomto směru udělat nemožné. Naštěstí po něm nic zásadního nechcete. V milování dáte přednost své vlastní pohodlné posteli, ze které je jen krok do koupelny. Nic jiného nepotřebujete a nechcete.

Lev

Když vám miláček navrhne hru na pravdu, s tím, že by chtěl, abyste o sobě navzájem věděli všechno, musíte situaci obrátit tak, aby k něčemu takovému ani omylem nedošlo. Použijte ty nejrafinovanější erotické triky, které máte v zásobě. Udělejte všechno pro to, abyste jeho myšlenky obrátili k něčemu rozumnějšímu. Ale chvíli, kdy byste se nechali umluvit a začali se mu svěřovat, nastat nesmí!

Panna

V pondělí, kdy vaším znamením prochází Luna, která zde navíc tvoří úplněk, se můžete těšit na zajímavé erotické zážitky. Budou dokonce tak zajímavé, že kvůli nim přestanete myslet na práci, na cvičení i na všechny ostatní povinnosti. Pokud to jen trochu půjde, zalezete s miláčkem do postele hned po zprávách a vydržíte tam v bdělém stavu a příjemné zábavě až do úterního rána.

Váhy

V úterý, kdy ve vašem sektoru lásky a romantiky přechází Merkur do přímého chodu, se můžete těšit na miláčka, který má neskutečné erotické fantazie, o které se s vámi rád a s chutí podělí. Nejdříve vám bude do práce telefonovat, aby vám sdělil, o čem přemýšlí. Když pak přijdete domů, začne vám dokazovat, že to, o čem psal, je jen slabý odvar toho, co si pro vás vymyslel.

Štír

Středeční sextil mezi Sluncem a Jupiterem vám do erotického života vnáší nejenom oživení, ale zároveň vás obdaří i spoustou nových nápadů. Vy i miláček si s chutí vzpomenete na doby, kdy jste spolu dokázali experimentovat až do bílého rána. Do bílého rána to tentokrát sice nebude, ale pořád to bude noc, která vysoce převyšuje to, co jste spolu v poslední době prožívali.

Střelec

Z toho, co zpočátku vypadalo jako zcela normální a přátelská schůzka, se vyklube docela regulérní rande. Budete s tím sice spokojení, ale druhou stranu přesto zklamete. Když pochopíte, že dotyčný počítá s pokrčováním v posteli, velice rychle vy vymyslíte věrohodnou výmluvu a vycouváte. Příliš lehkou kořistí být nechcete a taky jí pro nikoho nebudete!

Kozoroh

Jde o týden, který je štědrý nejen na zážitky, ale taky na erotické trapasy všeho druhu. Když se vám stane něco, s čím jste nepočítali, nepropadejte panice, ani nezačněte nadávat. Bude daleko lepší, když se začnete nahlas a upřímně smát. Když se váš partner začne smát rovněž, je všechno v pořádku. A když nezačne, budete alespoň vědět, že je to suchar, s nímž jen zbytečně ztrácíte čas.

Vodnář

Možnost, že konečně narazíte na ztělesnění svých erotických snů a tedy svůj erotický ideál, je zvláště v pátek nebo v sobotu velice pravděpodobné. Potíž je však v tom, že se dotyčný ukáže jako člověk pro normální život naprosto nepoužitelný. Vám nezbude, než abyste mu hned od začátku vyčlenili úlohu exkluzivního milence, který vám do vašeho života nemá co mluvit.

Ryby

Zejména víkend vám přináší spoustu témat k přemýšlení. Najednou začínáte uvažovat, zda je opravdu tak dobře, že se partnerovi v jeho erotických požadavcích podřizujete. Kdybyste se rozhodli, že mu jasně sdělíte, že i vy máte nároky a představy

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA