Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 11. týden (9.3.2020 - 15.3.2020)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Vzhledem k datu se dá čekat, že váš erotický život na moc vysoké úrovni nebude. V práci toho máte tolik, že večer budete rádi, když si lehnete a usnete. Navíc je na tom miláček zhruba stejně, takže se nemusíte bát jeho nespokojenosti. Pozitivní změna přijde v pátek, kdy se Slunce dostane do vašeho znamení. Večer použijete sex jako ten nejzdravější a nejúčinnější prášek na spaní.

Býk

Počítejte s hodně aktivním svůdcem. Problém je v tom, že vás nesvádí kvůli vašim kvalitám, ale kvůli tomu, aby mohl udělat dlouhý nos na vašeho partnera. Naštěstí vám včas dojde, že něco není v pořádku, a taky se podle toho zachováte. Když později zjistíte, jaké pozadí celá akce měla, musíte sami sebe za své moudré a prozíravé chování pochválit a třeba i odměnit.

Blíženci

O tom, co si myslíte o erotice a jejích důsledcích, se pro jistotu s nikým nebavte. Nedělalo by to dobrotu. Když začnete prohlašovat, že nevěra není z vašeho hlediska důvodem k ukončení vztahu ani startovacím výstřelem pro partnerskou krizi, vzbudíte tím nečekanou senzaci. Pár kamarádů bude vašemu partnerovi závidět, zatímco zbylí budou vaše slova jedovatě komentovat.

Rak

Sami se v sobě nevyznáte. Přejete si, aby byl váš erotický život pestřejší, než dosud, ale přitom veškeré nabídky na jeho obohacení odmítáte. Děláte to proto, že se tak trochu stydíte, nebo proto, že jde o nápady, s nimiž jako první přišel partner? V každém případě byste nad tím měli přemýšlet. Kdybyste víkend využili na vyzkoušení toho, co ještě neznáte, máte planetární podporu zaručenou a skvělé zážitky jisté!

Lev

Obavy z nové lásky mít nemusíte. Můžete mít sice pocit, že jde jen o další pokus, který opět nevyjde, ale pravda to není. Nezapomeňte, že v neděli vstupuje do vašeho partnerského sektoru Saturn, který dodává citům i erotickým vazbám stabilitu. Pod jeho vlivem se sice nemůžete těšit na nespoutaný sex s ohňostroji, ale zase se nemusíte bát nečekaného zklamání.

Panna

Na svého partnera máte podstatně intenzivnější vliv, než si dokážete představit. Navíc z něj dokážete získat i to, co by od něj nikdo jiný nedostal. Kdybyste se navíc dokázali překonat a k jeho přesvědčování využili chvil těsně po milování, bylo by to vynikající. Miláček by vám modré z nebe nejen slíbil, ale hned by se taky zvedl a aktivně ho vyrazil shánět.

Váhy

To, zda a kdy erotika bude, nesmíte nechávat na partnerovi. Bude podstatně lepší, když se do celé záležitosti vložíte sami a režii událostí převezmete do svých rukou. Pokud si ale chcete sex opravdu užít, nechejte si ho na středeční nebo čtvrteční večer. Luna bude v trochu odvázanějším Vodnáři, odkud vám podstrčí nápady, jimiž nešoknete jen svého partnera, ale i sami sebe.

Štír

Trocha žárlivosti vztah sice koření, ale to, co děláte v poslední době vy, ho vyloženě ohrožuje. Dejte si pozor, abyste to s jejími projevy nepřehnali. Když budete každý krok a každé gesto svého partnera jedovatě komentovat, můžete se dožít hodně nepříjemných následků. Pak hrozí, že vám zahne jen proto, aby vám dokázal, že ho neuhlídáte, i kdybyste opravdu moc chtěli.

Střelec

Od pondělí, kdy se Merkur dostává do Ryb, si musíte dávat pozor na pusu. Miláček bude obtížně snášet i žertíky, kterým se jindy docela rád a s chutí zasměje. Stejně opatrní byste měli být při plánování dovolené. Poznámky o tom, že je nejdůležitější, abyste měli pokoj s hodně širokou postelí, ze které celou dovolenou miláčka nepustíte, si raději odpusťte.

Kozoroh

I když v práci jedete naplno a starostí máte plnou hlavu, bylo by dobré, abyste je přede dveřmi do ložnice odhodili. Partner potřebuje vědět, že se mu věnujete opravdu soustředěně. Vy se pak konečně máte šanci dočkat chvíle, kdy se při sexu uvolníte tak, že vám do hlavy začnou samy od sebe přicházet nápady, jimiž se dají vaše pracovní záležitosti vyřešit a zvládnout. Bude to prostě velice užitečný sex...

Vodnář

Miláčka, který má pocit, že byste měli v práci pracovat na sto procent a nosit peníze, doma se s chutí vrhnout na veškeré práce a večer se pak jako zázrakem proměnit v milence snů, byste měli co nejdříve vyvést z omylu. Vysvětlete mu, že jste z jeho představ schopní uskutečnit maximálně dvě současně. Naštěstí pochopí, že opravdu nežertujete, a své požadavky omezí.

Ryby

Než se s partnerem domluvíte na všech provozních záležitostech, které se rodiny a domácnost týkají, bude to chvíli trvat. Jediné, na čem se domlouvat nemusíte a co plánovat nebudete, je erotika. Oběma je vám jasné, že pro ni využijete každou volnou chvilku, která se vám naskytne. A oběma bude upřímně líto, že těch krásných chvilek, které budete trávit ve dvou, není víc...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA