Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 36. týden (6.9.2021 - 12.9.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

O svých erotických sklonech se můžete bavit zcela otevřeně a nemusíte se ani trochu ostýchat. S údivem zjistíte, že vám tento přístup přitáhne pozornost spousty lidí, kteří vás budou chtít poznat co nejintenzivněji. Časem dokonce přiznají, že jste je zaujali zejména tím, že jste tak otevřeně mluvili o tom, co v posteli rádi máte a nemáte-od zaujetí byl pak k praxi jenom krok.

Býk

Ohledně lásky jste v naprosté pohodě,ihledně sexu to už tak pozitivní není-možná by pomohlo, kdybyste se nesnažili řešit situaci hned a pod tlakem, ale počkali si na vhodnou chvíli. Ve vašem případě to bude neděle, veškeré planetární tlaky pominou a vy budete najednou v pohodě a v klidu. Pokud byste to dokázali, nepřikládali citům přehnaný význam a zaměřili se na sex, bude to ještě lepší.

Blíženci

V pondělí a v úterý byste si měli ve vlastním zájmu naordinovat erotickou pauzu-sex sice provozovat můžete, ale není to k ničemu. Příznivá změna nastoupí až ve středu ráno, kdy se Luna přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky. Najednou pochopíte, že musíte odložit veškerou pasivitu a o své erotické štěstí bojovat naplno-povede se vám to jedna radost.

Rak

V pátek a v sobotu, kdy Slunce prochází Pannou a Venuše je ve vašem sektoru lásky a romantiky, se cítíte naprosto skvěle. Konečně jste si jistí, že vám v lásce svítí šťastná hvězda stejně intenzivně, jako ve všem ostatním. Stačí, když se na někoho usmějete a můžete si být jistí, že je váš, potíž nastane jen ve chvíli, kdy se budete usmívat tak, že kolem vás pro ctitele nebude k hnutí.

Lev

To, že se s vámi někdo přijde poradit o svých erotických problémech, ještě neznamená, že mu je musíte pomáhat řešit vlastním tělem. Když dotyčného soustředěně vyslechnete, bude to stačit, kdybyste chtěli být ještě lepší, můžete sáhnout do svých vzpomínek a přemýšlet, co byste v podobné situaci dělali vy. Na sex však raději zapomeňte, je na něj ještě času víc než dost.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, je pro štěstí ve vztahu nejdůležitější správný typ komunikace. Když se miláčka na něco ptáte, musíte to dělat tak, aby pochopil, že vás má nejdříve poslouchat a pak vám vyhovět. Tomu, že toužíte po trochu ostřejším sexu, mu musíte sdělit tak, aby mu došlo, že si z něj neděláte legrácky, ale že ho opravdu chcete.

Váhy

Ve čtvrtek a v pátek, kdy se Venuše pořád ještě nachází vašem znamení, máte velké erotické potřeby, ale naštěstí i čas, v němž se jim můžete pořádně věnovat. Navíc máte vedle sebe partnera, který pro vás má pochopení. Nahlas sice říká, že vaše zájmy nadřazuje těm svým jen pro klid v rodině, ale vy víte své, je vám jasné, že si chvíle erotického unešení vychutnává stejně jako vy.

Štír

Pokud si chcete užívat erotiku podle svých představ, bude to od vás vyžadovat plné nasazení a navíc spoustu fantazie a navíc se nesmíte nechat unést emocemi. Akutní to bude zejména v pátek a v sobotu, kdy se dostanete pod vliv Luny ve svém znamení. Dávejte najevo své erotické zaujetí, ale v žádném případě se nenechejte unést žárlivostí-snadné to není, ale vy to zvládnete.

Střelec

To, že o erotické minulosti svého miláčka nic vědět nechcete ani nepotřebujete, ještě neznamená, že se nedozvíte. Zejména v pondělí, kdy s Venuší ve Vahách harmonuje Jupiter, hrozí, že v tomto směru dostanete informace, z nichž vám půjde hlava kolem. Naštěstí se jimi nenecháte vyvést z míry, partnerovi za jeho upřímnost poděkujete, a co nejrychleji zavedete řeč jinam.

Kozoroh

To, že se vám někdo líbí, že vás přitahuje a patrně i vzrušuje, ještě neznamená, že se s ním musíte dát dohromady. V tomto týdnu by navíc bylo rozumné, kdybyste o trochu více poslouchali klípky, které o něm kolují. Jakmile pochopíte, že jde o člověka, který jen sbírá zářezy do pelesti své postele, veškeré s ním spojené plány vzdejte, pocit, že vás někdo svedl a využil, by byl opravdu hodně nepříjemný.

Vodnář

Především je potřeba, abyste mysleli nejdříve na sebe a až potom na všechny ostatní. Pokud se jedná o lásku a zejména o její erotickou složku, musíte si na ni udělat čas i v případě, kdy byste ho na nic jiného neměli. Erotiku potřebujete především pro to, abyste srovnali své vnitřní nastavení a znovu získali tolik postrádanou a navíc i potřebnou radost ze života.

Ryby

Zatímco v pondělí a v úterý máte sklon všechno, co se týká lásky, zbytečně uspěchávat, v neděli si na to naopak uděláte čas. Veškeré erotické šance si náležitě vychutnáte a užijete. Díky trigonu mezi Lunou a Marsem, který ovlivňuje celý váš den, dokážete ke kladnému přístupu k erotice a potom i k sexu přimět i člověka, který až dosud tvrdil, že ho tato oblast lidské existence nezajímá a nebaví.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA