Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 35. týden (30.8.2021 - 5.9.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když vám miláček sdělí, že jenom a pouze kvůli vám obnovil celou svou zásobu erotického prádla, má pocit, že byste měli být příjemně překvapení,Vy jste však spíše v rozpacích. Usoudíte, že chce, abyste mu v posteli předvedli něco extra a vůbec nechápete, co by to asi mělo být. Naštěstí umíte hned v pondělí a v úterý využít energii Luny ve svém sektoru komunikace a přijít na to, co chce.

Býk

To, že vaše vládkyně Venuše vstupuje do svého domovského znamení Vah, vyloženě uvítáte. Pod jejím vlivem se rozhodnete pro zásadní vylepšení svého erotického života, a taky na tom hned začnete pracovat. Kdybyste se rozhodli, že miláčka na zářijový prodloužený víkend vytáhnete někam, kde budete sami, a kde se budete moci jeden druhému věnovat, bude to krok tím správným směrem.

Blíženci

K tomu, abyste dobře pracovali, potřebujete především vyrovnanou náladu a spokojenou mysl,naštěstí máte partnera, který se vám o obojí postará. Doma vám vytvoří prostředí, které vám budou všichni upřímně závidět. A večery bez velké námahy promění v to, co by se bez přehánění dalo označit za oslavu lásky a vašeho pořád ještě hodně jiskřivého vztahu.

Rak

Především si uvědomte, že vrchol vašeho erotického snažení a dobrodružství, která jsou s ním spojena, připadá v tomto týdnu na pondělí a úterý. Pokud toužíte po lásce, která je skrytá, dobrodružná a má neodolatelnou chuť zakázaného ovoce, můžete si ji dopřát. Všechno ale proběhne tak rychle, že sami nebudete vědět, zda to byla realita nebo jen hodně krásný erotický sen.

Lev

Pocit, že se momentálně s miláčkem míjíte, je ve dnech, kdy Slunce prochází Pannou, naprosto oprávněný. Místo rozebírání citů a erotiky budete přemýšlet o penězích a o tom, jak svou finanční situaci co nejlépe stabilizovat. Až později vám dojde, že trocha sexu působí v takových situacích skoro zázračně-po úspěšném milování zmizí napětí a vy budete najednou jasně vědět, kudy dál.

Panna

Opět se přichytíte ve chvíli, kdy začnete přemýšlet, zda je důležitější láska nebo erotika-jde o úvahy, které mohou být naléhavé, ale které byste měly promýšlet potichu a bez účasti svého partnera. Jakmile se mu s nimi svěříte, dozvíte se o sobě a o své povaze hodně nepříjemných věcí. Mimo jiné zjistíte, že máte určitě v úmyslu nějaký zálet a že tímto způsobem zjišťujete, co na to řekne.

Váhy

Vypadá to, že se ohledně sexu a rozvoje svého erotického života musíte smířit i s tím, co se vám ani trochu nelíbí. Když se k člověku, po kterém jste v poslední době pošilhávali a který jevil zájem i o vás, vrací jeho partner, bude lepší, když se snů a iluzí včas vzdáte. Když si uvědomíte, že při Venuši ve svém znamení neprohrajete, ať už uděláte cokoli, bude vaše budoucnost daleko lepší.

Štír

Erotické zážitky si vás najdou tam, kde byste je nikdy nehledali a navíc vám je nabídne člověk, kterého byste z podobných projevů nikdy nepodezírali. V takovém případě zapomeňte na překvapení a řiďte se jen tím, co vám radí vlastní city a emoce-hlavně se nenechejte spoutat tím, co se od vás očekává. Když se vám líbí někdo, kdo je narozený o generaci jinak, klidně ho vyzkoušejte, jako milenec se projeví naprosto skvěle!

Střelec

Zajímavé je už pondělí, kdy se Luna přesouvá do vašeho partnerského sektoru a Merkur se ocitá ve vašem sektoru přátel. Když se objeví kamarád, který přijde s tím, že by byl rád něčím víc, musíte se ho přesně zeptat, o co mu vlastně jde. Pokud chce pro vás být stabilním partnerem, měli byste souhlasit, když ale přijde s tím, že by bylo moc rád kamarádem s výhodami, dobře si to rozmyslete,je to riskantnější, než to na první pohled vypadá.

Kozoroh

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna pobývá ve vašem partnerském sektoru, si v lásce nemáte na co stěžovat. Zejména ve čtvrtek ráno bude váš erotický život vyloženě kvést, miláček se projeví jako bytost, která má naprosté pochopení pro vaše požadavky. Navíc vám to, co s vámi v posteli hodlá dělat, vysvětlí tak, že ve vás vzbudí chuť, která vám vydrží až do večera!

Vodnář

I když jsou vaše erotické i jiné nápady naprosto bláznivé, reakce svého miláčka se bát nemusíte. Přijímá je s naprostým nadšením a vůbec se netají tím, že se mu velice líbí a dokonce sám velice aktivně navrhne něco, čím byste je mohli doplnit a dovést k dokonalosti. Navíc přizná, že si vedle sebe nikoho jiného nedokáže představit ani v posteli, ani v životě.

Ryby

Začátek týdne nebude sice po této stránce nic moc, ale středa a čtvrtek vám s Lunou ve vašem sektoru lásky a romantiky vám všechno vynahradí. Zajímavé budou zejména hodiny kolem čtvrtečního poledne, kdy pocítíte to, co se dá bez přehánění označit jako nezvladatelná vášeň. Když jí podlehnete, žádnou práci sice neuděláte, ale ani vás nenapadne, že byste mohli litovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA