Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 34. týden (23.8.2021 - 29.8.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

I když se Slunce přesunulo do Panny, o kvalitu svého erotického života se obávat nemusíte. Na vaše partnerské a tedy i milostné vztahy působí především Venuše, která stále ještě pobývá ve vašem sektoru lásky a romantiky. Když si slíbíte, že se budete pod jejím vlivem chovat tak, jak se na zamilovaného partnera sluší, zajistíte si tak opravdu krásný týden.

Býk

Než se rozhodnete, že na své city upozorníte člověka, který je podle vás nechápavý a ani netuší, která bije, měli byste si to dobře rozmyslet. Chvíle, kdy by vám začal vysvětlovat, že si vás sice váží a jako člověka vás má rád, ale partnerství z nejrůznějších důvodů nepřipadá v úvahu, by opravdu nebyla příjemná. Navíc by to byla skutečná rána pro vaši hrdost.

Blíženci

Pondělní trigon mezi Venuší a Saturnem se vám postará nejen o citovou stabilitu, ale i o zdařilý erotický život. Konečně pochopíte, že vy, partner a vaše spokojenost jsou tím nejdůležitějším, co na světě vůbec je. Díky energii tohoto dne zapomenete na práci a bez nejmenších výčitek svědomí se budete věnovat jeden druhému-oba si to už opravdu zasloužíte!

Rak

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Rybách, vsaďte na zásadní vylepšení svého vzhledu. Pokud máte doma v zásuvce to nejkrásnější prádlo, které si schováváte pro zvláštní příležitost, je nejvyšší čas, abyste ho vytáhli. Jde o spolehlivý způsob, jímž můžete jak sobě, tak i svému partnerovi dokázat, že výjimečná chvíle může nastat klidně v pondělí večer.

Lev

Vtípky, které vás miláček na vaši adresu pronáší, jsou sice jedovaté, ale v žádném případě nejsou zlé. Kdybyste na ně dokázali reagovat naprosto stejným způsobem, bude to dokonalé. Když navíc vydržíte do úterního večera, kdy se Luna dostává do Berana, zjistíte, že vy i miláček v sobě máte podstatně víc vášní, než jste si mysleli-a pak začnete svorně hledat cestu, jak je co nejlépe projevit.

Panna

Smiřte se s tím, že jsou lidé, s nimiž se vám společnou řeč přes veškerou snahu najít nepodaří-můžete o to sice usilovat, ale už po prvních pokusech zjistíte, že jde o přehlídku opravdu zbytečně ztraceného času. Kdybyste však vsadili na erotickou přitažlivost, která mezi vámi bezchybně funguje, bude to lepší. Pak zjistíte, že komunikace může fungovat bezvadně, i když spolu nahlas vůbec nemluvíte.

Váhy

V pondělí se věnujte práci,udělejte všechno, co je potřeba, a ještě možná i trochu více. Když se v úterý večer Luna přesune do vašeho znamení, nebudete mít na práci ani pomyšlení,veškerou vaši soustředěnou pozornost si bude vyžadovat partner. Vy se sice budete tvářit, jako by vás jeho zájem ani moc nepřitahoval, ale ve skutečnosti budete rádi za každou vteřinu, kdy budete spolu.

Štír

Období, kdy Slunce prochází Pannou, je ve vašem případě příznivější spíše pro přátelství, než pro projevy lásky. Když ale hned v pondělí zjistíte, že je miláček pod tlakem, který bez vašeho přispění a láskyplného objetí nezvládne, musíte se mu začít s co největší intenzitou věnovat. Bude velice příjemně překvapený, dokonce přizná, že od vás takovou empatii nečekal.

Střelec

V úterý večer, kdy se Luna přesouvá do vašeho sektoru lásky a romantiky, se máte opravdu na co těšit. Konečně se dočkáte chvíle, kdy partner odloží veškeré povinnosti a jiné aktivity, které měl v plánu, a začne se s neskutečnou energií a navíc i s nezvyklou něhou věnovat vám. Neptejte se ho, co se stalo, ale buďte rádi, že se situace mezi vámi konečně obrací k lepšímu.

Kozoroh

To, že jste ve chvíli, kdy čtete tyto řádky, sami, ještě neznamená, že jde o stav, který tak musí zůstat už navždycky. Kdybyste ve čtvrtek odpoledne využili trigon mezi Merkurem a Plutem, mohli byste tento stav záhy změnit k lepšímu. Navíc si můžete být jistí, že vám výše uvedené energie do cesty postaví někoho, kdo může být sice ostřejší, než by se vám líbilo, ale zase s ním nebude nuda.

Vodnář

Vaše vztahy a jejich průběh ovlivňuje ze všeho nejvíce pondělní trigon mezi Venuší a Saturnem. Pod jeho vlivem začínáte přemýšlet o stabilizaci svého erotického i sexuálního života. Nahlas byste to sice nikdy neřekli a sobě si to přiznáváte opravdu jenom velice neradi, ale je vám už chvíli jasné, že vás neustálé hledání nových partnerů a střídání postelí už nebaví.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se střetáváte se situacemi, které vás vyloženě otravují a navíc to nikomu nemůžete nahlas říct, protože by vám nevěřili. Opravdu nevíte, jak svým kamarádům vysvětlit, že vás neustálý přísun stále nových ctitelů už neskutečně otravuje. Kdybyste ale stabilní a klidný vztah chtěli, můžete ho už v úterý objevit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA