Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 31. týden (2.8.2021 - 8.8.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pocit, že některé věci nezvládáte zdaleka tak, jak byste chtěli, je stále silnější. Neustále si namlouváte, že svého nového partnera máte hlavně na erotiku, a nechcete si přiznat, že je mezi vámi i spousta citů. Jde o taktiku, která se může obrátit proti vám: když mu budete dost dlouho soustavně namlouvat, že k sobě vzájemně nic necítíte, nakonec vám uvěří i on.

Býk

V pondělí dopoledne, kdy jste pod vlivem opozice mezi Sluncem a Saturnem, je potřeba, abyste se ke svému miláčkovi začali chovat jinak, než dosud. Především si uvědomte, že jeden pro druhého nemáte být autoritou, ale láskyplným erotickým partnerem. Ve chvíli, kdy mu začnete vnucovat svou vůli s tím, že je to tak lepší, se začne na obzoru rýsovat průšvih.

Blíženci

Některá rozhodnutí, která jste ve svém vztahu učinili, se ukázala jako mylná. V takovém případě nezbude, než abyste se zatvářili patřičně kajícně a partnerovi se za ně omluvili. Kdybyste mu ještě dokázali vysvětlit, že jste tak jednali jen proto, že jste se báli, abyste ho neztratili, bylo by to ještě lepší-navíc to z vaší strany nebude lež, ale čistočistá pravda.

Rak

To, že jste si mysleli, že vám už erotický život nemá co nabídnout, protože v něm máte všechno zajímavé za sebou a nic nového a pozitivního vás už nečeká, ještě neznamená, že to tak musí dopadnout. Pokud chcete, aby se situace vyvinula jinak, musíte v úterý vyrazit mezi lidi. Pak je celkem jisté, že vám trigon mezi Venuší a Uranem přihraje do cesty někoho, kdo bude skutečně stát za hřích!

Lev

Víkend s Lunou ve vašem znamení vnímáte velice příjemně,konečně máte před sebou dny, kdy se nemusíte přemáhat a kdy se můžete věnovat odpočinku přesně podle svých představ. Dokonce i partnerovi dokážete vysvětlit, že nedělní odpoledne, v němž bude počítač vypnutý a dílna zavřená není hřích, ale že se naopak jedná o správné trávení neděle. A kdybyste k ním ještě přidali špetku erotiky, byla by dokonalá už úplně!

Panna

Nic z toho, co se ve vašem životě děje, není negativní, i v tom, co se na první pohled negativní zdá, dokážete najít poselství, které vás potěší a které dá vašim dalším dnům smysl. Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v Raku, se snažte ke svému partnerovi chovat pokud možno něžně. Až o víkendu zjistíte, že měl poměrně vážné pracovní starosti, s kterými vás nechtěl zatěžovat-a vášnivý sex vyžadoval proto, aby na to přestal myslet.

Váhy

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází v Blížencích, se zúčastníte nějaké zajímavé akce ve velice rozverné společnosti. Skupinový sex vám sice nabízet nebudou, ale z atmosféry je vám jasné, že k němu zase tak daleko není. Z akce budete sice odcházet daleko dřív, než by se společnosti líbilo, ale miláček bude nadšený,inspirace, kterou jste tam načerpali, vám vydrží na pěkných pár večerů!

Štír

Zásadní pozitivní vliv na váš erotický život vyvíjí v úterý trigon mezi Venuší a Uranem. Nenechá vám sice moc času na rozmyšlenou, ale zase se postará, abyste si každou chvíli, kdy můžete být s partnerem, pořádně užili. Ve středu si však dejte pozor na referáty o své erotické minulosti,při kvadratuře mezi Merkurem a Uranem hrozí, že byste prozradili víc, než je zdrávo.

Střelec

Když se vám erotická nabídka, která hned v pondělí padne, nelíbí, bylo by lepší, kdybyste ji odmítli. Musíte to však udělat tak, abyste se člověka, který vám ji podává, nedotkli na citlivém místě. V každém případě se však vyvarujte situace, kdy byste v rámci těch nejhorších klišé nabízeli dotyčnému místo lásky přátelství-sobě byste nepomohli a jeho byste totálně naštvali.

Kozoroh

O tom, že staré lásky nerezaví, jste slyšeli už hodně,tentokrát se o tom však máte šanci přesvědčit na vlastní kůži. Když vám do cesty vstoupí člověk, s nímž to kdysi dávno přes veškerou oboustrannou snahu nedopadlo, snažte se, aby byl tentokrát výsledek jiný. Když k tomu ještě přidáte i erotické zkušenosti, které jste nasbírali, jiný konec než ten nejlepší to mít nemůže.

Vodnář

V pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, byste se o sebe, o partnera a tím o vaši erotickou pohodu měli velice intenzivně starat. Kdyby to jenom trochu šlo, vezměte si bez obav volno. Pondělí, které byste trávili v posteli, je sice nezvyklé, ale na další kvalitu vašeho vztahu má velice pozitivní vliv,když se k tomu odhodláte, můžete si být jistí, že litovat nebudete.

Ryby

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, je potřeba, abyste se věnovali především partnerovi. Všechno ostatní může počkat,miláček potřebuje vědět, že je pro vás jeho erotická i životní spokojenost na prvním místě. Pokud můžete splnit nějaký jeho sen včetně snů velice osobních, měli byste to udělat,Vy tím nic neztratíte a váš vztah tím jenom získá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA