Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 33. týden (16.8.2021 - 22.8.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Zásadní vliv na váš erotický život vyvíjí Venuše, která se v pondělí ráno dostává do vašeho partnerského sektoru. Pokud jste dosud měli pocit, že je váš miláček chladnější, než by se vám zamlouvalo, situace se teď zásadně změní, tempo, které v erotických záležitostech nasadí, bude stát za to. Na konci týdne pak sami nebudete vědět, zda jste víc zamilovaní nebo unavení...

Býk

Na dobu, kdy budete mít v erotice a zejména v požadavcích, které v tomto směru máte, jasno, čekáte zatím marně, zejména ve druhé polovině týdne, kdy jste pod vlivem stacionárního a tedy velmi silného Urana ve svém znamení, budou vaše potřeby neobyčejně kolísat. Naštěstí máte partnera, který se umí situaci přizpůsobit. Když ho chcete, rád vám vyhoví, a když ho odmítáte, tragédii z toho nedělá.

Blíženci

I když jste v erotickém životě nic zásadního v plánu neměli, dopadne to naprosto jinak, než jste čekali. Hrozí, že narazíte na svou první velkou lásku nebo na člověka, pro kterého jste měli vždycky slabost. Zpočátku si sice můžete oba slibovat, že situaci udržíte pod kontrolou, ale nakonec všechno dopadne přesně tak, jak chcete a jak jste si vždycky intenzivně přáli.

Rak

Přelomové zážitky vás čekají ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, od vás se pak chce, abyste se soustředili na požadavky svého partnera. Pokud se s ním opravdu chcete domluvit, měli byste se především zaměřit na uspokojení jeho erotických požadavků. Když bude po této stránce v pohodě, míra jeho dalších požadavků se rázem sníží.

Lev

Na krásné erotické chvíle se můžete těšit zejména v pondělí a v úterý, Luna se nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, a stará se, abyste si její vliv náležitě užili a vychutnali. Jak vy, tak váš jinak velice pracovitý a aktivní miláček se můžete přichytit ve chvíli, kdy oba svorně usoudíte, že se vám do práce nechce, protože vám oběma bude lépe doma, spolu a v posteli. Dokážete to?

Panna

Nebezpečí, že v partnerském životě zbytečně narazíte, je opravdu značné-stačí, abyste si jen tak mezi řečí vzpomněli na svou bývalou lásku. Když navíc začnete uvažovat o tom, co dělá a jak se má, máte doma sexuální půst na hodně dlouho zaručený. A když se zeptáte, co se vlastně děje, že je na vás miláček tak naštvaný, čekejte i potupné vyhoštění z ložnice!

Váhy

V pondělí a v úterý, kdy je Venuše už bezpečně ve vašem znamení a Luna ve vašem sektoru komunikace, se těšte na nápady, s nimiž partner přijde. Když se dozvíte, co vymyslel pro vylepšení a zpestření vašeho erotického života, budete velice překvapení, ale taky vzrušení. Pak usoudíte, že je to sice čiré bláznovství, ale že byste to přece jen moc rádi vyzkoušeli.

Štír

Zásadní vliv na váš erotický, ale i citový život má stacionární Uran ve vašem partnerském sektoru-pod jeho vlivem lehce zapomenete na to, co je moudré a rozumné. Místo toho celou svou aktivitu soustředíte na to, abyste člověka, po kterém jste zatoužili, dostali co nejdříve a co nejrychleji. Vzhledem k tomu, že on to má nastavené stejně, se můžete těšit na krásný a vzrušující víkend.

Střelec

Na to, že se miláček bude nějak zvlášť ohlížet na vaši představu o tom, jak má vypadat zdařilá erotika, se raději nespoléhejte. Pokud k němu máte v tomto ohledu nějaké konkrétní požadavky, je potřeba, abyste mu je předestřeli přímo a popsali naprosto přesně. To, že by luštil vaše náznaky, ho ani nenapadne,pak spíše hrozí, že se urazí, sebere a půjde jinam.

Kozoroh

Nic z toho, co se na obloze děje, váš erotický život nijak aktivně neovlivňuje,proto je potřeba, abyste si uvědomili, že v tomto směru máte všechno výhradně ve svých rukou. Pokud chcete v tomto ohledu nechat všechno tak, jak to je, můžete si užívat krásný týden plný všech možných rafinovaných radostí. A pokud něco změnit přece jen chcete, je jen na vás, co a kolik toho bude.

Vodnář

Týden probíhá, tak, jak jste zvyklí,žádné zásadní překvapení vám nepřinese a pokud nebudete chtít, nehrozí vám ani žádné změny. Pokud byste je však chtěli, musíte je načasovat na neděli, kdy ve vašem znamení probíhá letos už druhý úplněk. Erotická energie, kterou vám poskytne, bude k nevyčerpání, konečně máte šanci začít noc, která neskončí spánkem, ale vítáním nového jitra.

Ryby

Nemáte to jednoduché, dokonce máte pocit, že zatímco ostatním jde všechno od ruky vyloženě samo, vy musíte řešit samé průšvihy a problémy. Občas přemýšlíte, zda vám vůbec erotika stojí za to, abyste se kvůli ní tak strašně trápili. Naštěstí vám stacionární Uran ve vašem sektoru komunikace nabízí seznámení s někým, kdo vaše stresy rozežene a víru v lásku vám vrátí...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA