Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 32. týden (9.8.2021 - 15.8.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V době, kdy Slunce prochází znamením Lva, se vám v erotice daří buď hodně dobře, nebo ještě lépe. Zejména v pondělí, kdy je ve Lvu ještě i Luna, jste po této stránce v maximální pohodě,dokonce se můžete dostat do situace, kdy je vám po ranním mazlení s partnerem skoro až líto, že musíte vstát a vyrazit za povinnostmi. Opravdu by to nešlo udělat tak, abyste mohli zůstat doma?

Býk

V prvních třech dnech týdne se k erotické stránce vašeho vztahu raději nevyjadřujte,žádný pozitivní efekt by to nepřineslo. Bude daleko lepší, když si s hodnocením této oblasti vašeho života počkáte až do čtvrtka,Merkur se přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky a poskytne vám náležité vyjadřovací prostředky. Vy si pak najdete způsob, abyste se vyjádřili tak, abyste byli oba spokojení.

Blíženci

Ve vašem případě hrozí značné erotické nebezpečí v úterý, kdy jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Neptunem. Jen malá sklenička s alkoholem stačí na to, abyste udělali něco, co vám zásadně zkomplikuje život. Pokud se nechcete dostat do situace, kterou byste nejen svému trvalému partnerovi, ale i sobě jenom hodně těžko vysvětlovali, zůstaňte raději doma.

Rak

Představa, že si nejdříve do života a potom do postele pustíte někoho, kdo si právě nabil nos, může být lákavá. Můžete si namlouvat, že mu dáte šanci a ukážete mu, jak je to krásné, když jsou spolu dva lidé, kterým je spolu dobře a kteří si ve všem ladí. Ve vašem případě by se záhy ukázalo, že to byl zásadní omyl,dotyčný by sice držel v náručí vás, ale ve skutečnosti by toužil po člověku, s nímž se bolestivě rozešel.

Lev

V pondělí dopoledne, kdy se Luna spolu se Sluncem nachází ve vašem znamení, máte v erotice zelenou,s miláčkem se dohodnete v této oblasti na všem, co potřebujete. Kdybyste doma někde vyhrabali starou a notně ohmatanou Kamasútru, mohli byste ji spolu začít soustředěně studovat. Snadné by to sice nebylo, ale buďte si jistí, že by vás jeho výsledky naprosto nadchly!

Panna

Miláček vás překvapí svými přáními,usoudí, že je potřeba, abyste do lásky vnesli trochu vzruchu, který jí podle něj chybí-otázkou však zůstává, jak by se to dalo udělat. Úvahy o sexu ve zkušební kabince obchodu s oděvy ve vašem případě neprojdou. Kdyby však partner nabídl vynalézavý sex na břehu mořském, uvažovat by se o tom dalo-vyzkoušejte a uvidíte!

Váhy

Ve čtvrtek a v pátek, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, si dávejte v erotice a v sexu pozor. Miláčka můžete sice požádat skoro o všechno, co vám paměť na mysl přinese a fantazie připomene, ale v určitých věcech musíte být opatrní. Především si dejte pozor na to, abyste své čerstvé lásce připomínali jejího bývalého partnera,to by asi opravdu nevydýchal.

Štír

Nenápadný dohled, který chcete svému miláčkovi poskytnout, není zdaleka tak nenápadný, nevinný a bezpečný, jak se sami sobě snažíte namluvit. Ve chvíli, kdy přijde na to, že ho v podstatě hlídáte, se spolehlivě naštve. Ještě hůře to dopadne v momentě, kdy vás přichytí při prohlížení pošty nebo hrabání ve svém mobilu,pak už nevysvětlíte vůbec nic!

Střelec

Hrozí, že v lásce a citech narazíte zejména o víkendu. Když usoudíte, že byste pro vylepšení svého milostného života nutně potřebovali utajený vztah, který dodá vaší existenci ten pravý drajv, je to hodně vysoká a navíc i zbytečně riskantní hra. Ještě v rámci tohoto eroticky laděného víkendu byste zjistily, že jste si život nezkrášlili, ale naopak po všech stránkách ztrpčili...

Kozoroh

Zásadní věci, které se týkají lásky a vylepšení kvality vašeho vztahu, si nechejte na čtvrtek. Na vaši stranu se postaví jak Merkur, který se v noci přesunul do Panny, tak trigon mezi Venuší a Plutem. Najednou dostanete odvahu a oslovíte člověka, kterého jste dosud vnímali jako nedosažitelný idol-pravý šok pak přijde ve chvíli, kdy zjistíte, že jako nedosažitelný idol vnímá naopak on vás!

Vodnář

Zásadní vliv na to, jak budete tento týden po erotické stránce vnímat, bude mít středa,jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Jupiterem, která vás nutí, abyste v této oblasti tak trochu riskovali. Zároveň vám však slibuje, že budete mít až neskutečné štěstí. Je docela možné, že vás sám od sebe osloví a erotické hrátky nabídne někdo, koho jste dosud jako možného partnera vůbec nevnímali.

Ryby

Kdybyste dokázali vnést do svého erotického života trochu humoru a radosti ze života, bude to vynikající. Miláčkovi však musíte vysvětlit, že se ho tím, že o vašem erotickém životě žertujete, v žádném případě nechcete dotknout. Bude to sice chvíli trvat, ale nakonec pochopí, že vaše dobromyslné žertování nemá vaším hodnocením jeho erotického umění nic společného.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA