Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 48. týden (29.11.2021 - 5.12.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Ohledně erotiky máte ve všem jasno-zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, dokážete miláčka přesvědčit, že je to to nejlepší, čím se spolu můžete zabývat a čemu se můžete věnovat. Zejména v úterý byste to však neměli s intenzitou svého přemlouvání přehánět. Miláček, na něhož tlačíte, se proti vám postaví jen proto, aby vám dokázal, že si od vás nic vnucovat nenechá.

Býk

Procházíte obdobím, kdy máte všeho až nad hlavu a když nevíte, kam dřív skočit. Pokud by si však někdo myslel, že vás sex buď nebaví nebo si na něj nedokážete udělat čas, je to zásadní omyl. Sex naopak vnímáte jako něco, co vám dodává energii a co spolehlivě drží váš vztah pohromadě-partnera pak dokážete přesvědčit, aby se mu spolu s vámi věnoval v každé volné chvíli!

Blíženci

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, si budete v této oblasti užívat rádi a s chutí. Zásadně pozitivní vliv pak na vás vyvíjí Merkur, který prochází vaším partnerským sektorem. S jeho pomocí si s miláčkem dokážete naplánovat všechno včetně sexu-oba ho naštěstí dokážete brát jako aktivitu, která vás pevně spojuje a která vám dává něco, na co se můžete každý den těšit!

Rak

Člověk, který vám bude vysvětlovat, že jste jeho erotickým osudem, vás sice potěší, ale to je asi tak všechno. Jeho tužbám nemůžete vyhovět, i kdybyste opravdu moc chtěli. Na jedné straně ho chápete, ale na druhé je vám jasné, že byste si s ním moc nepomohli-velice rychle vám dojde, že jde o člověka, který o vztah nestojí a pro nějž byste byli jen dalším zářezem na pelesti.

Lev

Se svým smyslem pro humor můžete v erotice narazit tak rychle, že se budete sami divit. Stačí, když v sobotu, kdy ve vašem sektoru lásky a romantiky probíhá zatmění a zároveň se zde setká i Luna s Merkurem, pronesete na adresu vašeho miláčka pár drobných jedovatostí. Jindy by se jim zasmál, ale tentokrát vám hodně rázně vysvětlí, že jste si dovolili příliš-na závěr se odstěhuje z ložnice, což se vás dotkne zdaleka nejvíce.

Panna

Zásadní problém se odehrává ve středu,ve vašem partnerském sektoru se zastaví Neptun a donutí vás, abyste přemýšleli nad spoustou záležitostí, které si jinak nepřipouštíte. Zvlášť intenzivní pochybnosti budete mít ohledně toho, co se týká vašeho miláčka a jeho věrnosti. Tam pak hrozí, že ho budete podezírat z něčeho, co ho ani nenapadlo a o čem dosud neuvažoval.

Váhy

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, potřebujete lásky opravdu hodně. Navíc si o ni dokážete říct způsobem, kterému neodolá nikdo, kdo ještě vykazuje nějaké známky života. Není tedy divu, že člověk, kterého si v pondělí vezmete do postele, velice rychle usoudí, že se ocitl v pravém erotickém ráji, který nechce a nedokáže opustit, i kdybyste ho opravdu nutili.

Štír

V momentě, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky zastaví ve středu odpoledne Neptun, pocítíte, že jste v tom, co se týká lásky a erotiky totálně v háji. Najednou vám dojde, že za erotické zážitky s člověkem, kterého jste si vybrali, dáte naprosto všechno. Hlava vám sice říká, že nemáte zbytečně riskovat, ale tělo, které vás přesvědčuje o pravém opaku, má v každém směru navrch.

Střelec

I když si myslíte, že je vaše flirtování bezpečné a že o něm nikdo neví, je to z vaší strany velký omyl-poznámky sice nikdo nemá, ale všem je jasné, kterým směrem se váš erotický zájem ubírá. Pokud nechcete mít na konci týdne doma opravdu velký průšvih, měli byste své choutky zásadně omezit nebo zmrazit úplně. Předem byste si však měli uvědomit, že je to pro vás těžké...

Kozoroh

Kdybyste se dokázali ovládnout a neplést si city s vášní a erotikou v nejširším slova smyslu, bylo by to vynikající. Miláčkovi byste to však snad ani raději vysvětlovat neměli. Stav, kdy si s někým eroticky užíváte, ale zároveň si uvědomujete, že to vaše vztahy s partnerem, kterého máte doma, nijak nenarušuje, je pro vás sice představitelný, ale váš partner ho chápat nebude.

Vodnář

Kdybyste si chtěli opravdu užít a navíc ještě svého miláčka šokovat, vyberte si k tomu způsob, s nímž nemá zkušenosti. Začít můžete třeba tím, že si seženete čokoládu k malování na tělo a začnete ji při vašich erotických hrátkách používat. Když začnete hned v pondělí, kdy je Luna v umělecky laděných Vahách, vytvoříte eroticky nabitou atmosféru, která vám bez problémů vydrží až do neděle.

Ryby

Kombinace Venuše ve vašem sektoru přátel, silného Neptuna ve vašem znamení a Luny, která ve středu a ve čtvrtek pobývá ve vášnivém Štíru, vytváří koktejl, který do vašeho erotického života vnese vzrušení a fantazii až neskutečnou. Kdyby to jenom trochu šlo, měli byste si na tyto dva dny vzít pracovní volno nebo své aktivity alespoň co nejvíce omezit. Užijte si to nejlépe, jak umíte!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA