Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 49. týden (6.12.2021 - 12.12.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pokud si hodláte užít erotiku, která je překvapivá a vynalézavá, nemusíte moc čekat a hlavně nesmíte zbytečně otálet. Příznivá chvíle nastane hned v pondělí, kdy se ocitnete pod vlivem sextilu mezi Marsem a Plutem. Díky jeho energii se sníží vaše potřeba spánku tak, aby vám zbyla spousta volného času, který můžete věnovat sexu-půjde o změnu stavu, která se bude líbit vám i partnerovi!

Býk

To, že se váš erotický život vyvíjí pomalu a jednotlivé kroky trvají až neskutečně dlouho, vám ani trochu nevadí,pomalé a láskyplné tempo si vyloženě vychutnáváte. Zejména v pondělí a částečně v úterý, kdy je Luna v Kozorohu, pak spolu s miláčkem místo erotiky řešíte spíše nejrůznější filosofické záhady. Vám to však nevadí, dobře víte, že si erotickou blízkost, která vám nespadne do klína, a kterou si budete muset vyčekat, užijete daleko víc!

Blíženci

Na to, že vám při Slunci ve vašem partnerském sektoru půjde v lásce, v erotice i v sexu všechno samo od sebe, se spoléhat nemůžete. Zejména v pátek a v sobotu, kdy jste pod vlivem Luny v Rybách, si musíte dávat pozor jak na to, co říkáte vy sami, tak na to, co vám miláček odpovídá. Pokud vám navrhne, abyste zpomalili tempo, měli byste ho respektovat, bude to bezpečnější!

Rak

Zásadní chuť na lásku, sex a všechny podobné životní radosti budete mít v pondělí. Souladný vztah Marse s Plutem pak můžete využít k posílení erotických vazeb, které mezi vámi i partnerem jsou, pak si ale musíte uvědomit, že práce je sice důležitá, ale pro vás dva zase tak podstatná není. Kdybyste se dostali do situace, kdy si musíte vybrat mezi prací a sexem, měla by vaše volba být jasná.

Lev

Sex může ve vašem případě sloužit jako svérázný léčebný prostředek a kvalitní psychostimulátor zároveň. Pokud máte pocit, že to mezi vámi a partnerem trochu drhne, můžete sex bez obav nasadit jako lék první volby. Zafunguje skvěle! Stejně dokonalý efekt předvede v době, kdy budete zápasit s únavou do té míry, že budete mít chuť všechno vzdát-po půlhodince s partnerem pak zjistíte, že svět není vůbec zlý a že se máte pořád na co těšit.

Panna

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky si opět jednou přiznáte, že jste do svého miláčka zase zamilovaní. I když jste spolu už trochu déle, dokážete o svých citech, ale i o sexu mluvit tak, aby pochopil, že si bez něj svůj život nedokážete představit. Když vám i on dá najevo totéž, můžete se započítat mezi velice šťastné lidi.

Váhy

Pokud si chcete s partnerem o lásce a o sexu popovídat, musíte si počkat do soboty, večer se Merkur dostane do sextilu s Jupiterem ve vašem partnerském sektoru a dá vám šanci na zásadní vylepšení toho, co jste spolu dosud vytvořili. Dokonce oba zkonstatujete, že vám nezáleží na ničem jiném, než na svém partnerovi a jeho erotické spokojenosti. Bude to pro vás nová a velice zajímavá životní zkušenost.

Štír

Zásadní vliv na vás má pondělní sextil mezi Marsem a Plutem. Najednou pochopíte, že sex potřebujete nejen jako vyjádření lásky a citů, které ke svému partnerovi chováte, ale zároveň jako ventil pro své vzbouřené emoce. Když přijdete z práce vyčerpaní a naštvaní, je náruč vašeho partnera jediným místem, kde najdete pohodu, kterou si pak ponesete dál.

Střelec

Kdybyste si chtěli s miláčkem domluvit průběh vašeho erotického víkendu stejně realisticky, jak si plánujete všechno ostatní, byla by to docela zajímavá zkušenost. Rozpor mezi vaším chladným plánováním a vzbouřenými emocemi byste oba hodnotili jako neobyčejně vzrušující. Dokonce byste usoudili, že vy neškodilo, kdybyste podobný scénář zopakovali častěji.

Kozoroh

I když je Mikuláš už za vámi, možná by to ještě nějaký malý dárek sneslo. Co kdybyste si objednali na víkend noc v hotelu nebo v romantickém penzionu? Zaprvé byste tím pomohli českým podnikatelům a zadruhé byste si užili nikým a ničím nerušeného soukromí. Zároveň byste si zase jednou uvědomili, že vám to spolu pořád ještě ladí po všech stránkách...

Vodnář

Na všechno, co miláčkovi řeknete a co s ním uděláte, si dávejte pozor zejména ve středu, pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Jupiterem se máte sklon chovat dost nerozumně. Pokud si myslíte, že svou vášeň a sílu lásky dokážete tím, že partnera stisknete tak, aby se mu udělaly modřiny, je to vaše věc. Mějte však na paměti, že on si to myslet opravdu nemusí.

Ryby

Úvahy o tom, zda miláčkovi neudělat radost tím, že si pořídíte nové erotické prádlo pro sebe a eventuelně nějakou zajímavou hračku pro oba, jsou vyloženě na místě. Když k nákupu navíc využijete pátek a sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, máte se na co těšit! Zajímavý a vzrušující bude jak nákup, tak úvahy o tom, zda ho máte vyzkoušet hned, nebo zda si to máte nechat opravdu až pod stromeček.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA