Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 01. týden (3.1.2022 - 9.1.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Představa, že v rámci nového roku aktivujete svého starého milence a váš vztah bez problémů vrátíte tam, kde byl, je sice velice lákavá, ale fakticky neproveditelná. Oba byste sice chtěli, ale oba si taky uvědomujete, že jste si v době, kdy jste spolu nežili, vytvořili každý svůj svět. Jeho opuštění a nový začátek by byl tak obtížný, že by to ani sebelepší erotika nevyvážila.

Býk

Svou erotickou přitažlivost posílíte neobyčejně jednoduchým způsobem. Pokud jste dáma, stačí, když si v naprosto obyčejném dni obléknete erotické prádlo, které jste dosud nevyzkoušela-velice rychle tak zjistíte, že se z úplně normálního pondělí stane den, na který hned tak nezapomenete. A pokud jste pán, je potřeba, abyste si prádla všimli a náležitě na ně reagovali.

Blíženci

Opět se přesvědčíte, že vás kvalitní sex, který s partnerem prožíváte, drž pohromadě silněji než cokoli jiného. Zejména v pátek a v sobotu, kdy Luna prochází Rybami, můžete být na svého miláčka klidně naštvaní nebo uražení. Když se však dostanete k sobě, na všechno zapomenete,vletíte si do náruče a usoudíte, že vás kromě milování vlastně nic nezajímá.

Rak

V týdnu, v němž máte práce až nad hlavu, na sex ani nepomyslíte-změna přijde v sobotu, kdy na vás začne kromě pozitivní Luny z Ryb působit i stále silnější energie konjunkce Slunce s Venuší. Pod jejím vlivem se chováte vlídně a laskavě nejen vy, ale přimějete k tomu i svého partnera. Navíc mu vysvětlíte, že sex může mít i duchovní stránku, a ukážete mu, jak na to.

Lev

Člověk, který se o vás uchází a o vaší přízeň usiluje, nemusí sice na první pohled vypadat nijak zajímavě, ale to vám nevadí. Když se na něj podíváte důkladně, zjistíte, že vás jiskry, které z vás dvou lítají, spojují až elektrickým obloukem. Bez ohledu na to, kdo vás pozoruje a co si o vás myslí, začnete pracovat na tom, abyste se dostali co nejrychleji do nejbližší postele.

Panna

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, sice víte, že byste měli myslet v první řadě na práci, ale přinutit se k tomu nedokážete. Zejména v pondělí kolem poledne přemýšlíte spíše nad způsobem a technologií, jíž dáte svému trochu zanedbanému erotickému životu energii a dodáte mu lesk. To, co vás napadne, je skoro geniální,musíte to ale bez dalšího váhání uskutečnit.

Váhy

Nic z toho, co se na obloze děje, na váš erotický život přímý vliv nemá,jedinou výjimku tvoří ve středu a ve čtvrtek Luna, která prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Pod jejím vlivem však nestojíte o sex jako takový, ale spíše o mazlení, společné sledování romantických filmů a podobné aktivity. Naštěstí máte miláčka, který vaše potřeby pochopí a moc rád je uskuteční.

Štír

S člověkem, který vám začne vysvětlovat, že štěstí v lásce nikdy nezažil a proto jejím hledáním nechce zbytečně ztrácet energii, přijdete zbytečně o čas a dobrou náladu. Když v takovém případě pokrčíte rameny a řeknete, že vy mu tedy lásku hledat nebudete, změní velice rychle postoj. Dozvíte se, že nikomu jinému nevěří, ale s vámi by do nového vztahu klidně šel.

Střelec

Ultimáta, která vám partner dává s tím, že se jinak na váš vztah a jeho další pokračování vykašle, vás z míry nevyvedou-klidně ho nechte domluvit,pak mu doporučíte, aby si dělal, co uzná za vhodné. Sami za sebe mu můžete říct, že vás jeho odchod bude sice bolet, ale že ho zdržovat nebudete. O tom, že byste si na sex našli někoho rychle bez problémů, se zmiňovat nemusíte,to ví i bez vás!

Kozoroh

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení a navíc je ještě v pondělí spojená s Venuší, na práci raději ani nemyslete,nebylo by to k ničemu. Když místo toho zaměříte pozornost na svého partnera a na to, aby vám bylo spolu co nejlépe jak v posteli, tak v celém dalším životě, máte obrovskou šanci, že se vám to podaří. Partner vám za to pak bude velice vděčný...

Vodnář

Týden proběhne v tom, co se lásky a erotiky týče, v klidu a v pohodě-o to, aby byla pohoda ještě intenzivnější, se pak v neděli postará Luna, která se přesouvá do vašeho sektoru komunikace. Kdybyste si s jeho pomocí chtěli s miláčkem promluvit o svém erotickém životě, máte zelenou. Vy díky své komunikativnosti dokážete nahlas říct, co chcete a co si přejete,miláček vám pak se vší vážností slíbí, že vaše přání moc rád splní.

Ryby

Sextil, který ve středu odpoledne vytvoří Venuše s vaším vládcem Neptunem, na vás a vaše erotické vztahy vyvíjí velice zajímavý vliv. Najednou pochopíte, že nemůžete čekat, až partner vaše potřeby pochopí sám, ale že mu musíte jasně říct, co po něm vlastně chcete. Vám to sice bude připadat jako byste mu dávali návod k použití, ale on to tak nebere,je naopak rád, že ví, co má dělat a čím vám udělá radost.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA