Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 51. týden (20.12.2021 - 26.12.2021)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když vás napadne, že byste k dárkům, které už pro miláčka máte, mohli přidat kousek nějakého vzrušujícího prádla, není to vůbec špatné. Vyzkoušet to můžete, dejte si jen pozor, aby nerozbalil balíček s tímto lákavým obsahem jako první. Jeho reakce by mohly být nepředvídatelné a taky by se mohlo stát, že by na rozbalování ostatních dárků vůbec nedošlo.

Býk

Pokud si chcete sex opravdu užívat a užít, počkejte na sobotu, kdy budete pod vlivem konjunkce mezi Venuší a Plutem. Pod vlivem jejich spojených energií ze sebe dokážete vydobýt erotické talenty, o kterých jste dosud neměli ani tušení. Toho, že byste tím miláčka překvapili nebo zaskočili, se nebojte, jeho reakce bude neskutečně kladná a pozitivní.

Blíženci

Nejkrásnější erotické chvíle si zažijete hned v pondělí ráno, dostanete se pod pozitivní vliv sextilu mezi Sluncem ve svém partnerském sektoru a Jupiterem, s jehož pomocí projevíte naplno erotické kouzlo své osobnosti. Dejte si jen pozor, abyste to nerozbalili moc naplno. Miláček sice podezíravý obvykle nebývá, ale tentokrát by se mohl začít o zdroj vašich nápadů zajímat.

Rak

Na nádherný večer se můžete těšit v úterý. Když půjdete spát trochu dříve, než obvykle, podaří se vám využít jak pozitivního vlivu Luny ve svém znamení, tak Slunce, které se v podvečer dostalo do vašeho partnerského sektoru. Díky tomu se dokážete na erotické potřeby svého miláčka naladit tak, že nebudete potřebovat mluvit, protože mu přání budete číst doslova z očí...

Lev

Představa, že byste ještě jednou moc rádi zažili sex se svým bývalým partnerem, je sice vzrušující a lákavá, ale taky hodně riskantní. Hrozí, že přijde ve chvíli, kdy se to sice vůbec nehodí, ale kdy nedokážete odolat. Kdyby vás náhodou napadlo, že si na Štědrý den ráno odskočíte za erotickými zážitky, a pak se jakoby nic vrátíte, raději si to rozmyslete-bylo by to pěkné, ale platili byste za to hodně draze.

Panna

Jde o týden, kdy máte sice hodně práce, ale taky hodně možností k vylepšení svého erotického života. Navíc pochopíte, že vám erotika může sloužit i jako velice účinný prostředek pro zklidnění a získání nadhledu nad vším, co se s vámi děje. Po zdařilém sexu s miláčkem vám všechny denní starosti a zejména pracovní problémy budou připadat jako něco naprosto nedůležitého...

Váhy

To, že jde o týden, v němž potkáte svou spřízněnou duši, je velice pravděpodobné,to, že vám s ní bude neskutečně dobře, je pak skoro jisté. Během celého týdne se snažte to, co mezi vámi vzniká, všestranně posilovat a prohlubovat. Na nic ostatního nepospíchejte,vychutnávejte si předsváteční a sváteční romantiku a pomalu se připravujte na to, co bude-o tom, že to bude krásné, nepochybujte.

Štír

Především počítejte s tím, že nemusí být každý den posvícení. Když si uvědomíte, co všechno jste v posledních týdnech zvládnout museli a v tomto týdnu ještě zvládnout musíte, dojde vám, že erotika je pro vás aktuálně zbytečným plýtváním sil. Jedinou výjimku tvoří rychlé objetí před spaním. Ve vašem případě totiž funguje podstatně lépe než prášky, které si přinesete z lékárny.

Střelec

Na veškeré erotické podněty, které přijdou, musíte reagovat rychle a bez rozmýšlení,týká se to zejména pondělí, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Sluncem ve svém znamení, a Jupiterem. Ten vám do cesty přihrává lidi, kteří mají o vášnivou chvilku ve vaší náruči skutečně upřímný zájem. Vy se pak musíte rozhodnout, zda šance využijete, nebo zda si ji odložíte na později, pak už to ale vyjít nemusí.

Kozoroh

I když o sobě nahlas a hlavně moc rádi tvrdíte, že k romantikům nepatříte, občas si i vy můžete v tom směru dopřát výjimku. Ta vaše může přijít v sobotu, kdy se ve vašem znamení setká Venuše s Plutem-pod jejich vlivem zapomenete na veškeré povinnosti včetně toho, že máte jít k rodičům na oběd. Ve chvíli, kdy budete mít v náruči svého miláčka, pro vás bude všechno ostatní naprosto nepodstatné.

Vodnář

I když se vám zdá, že máte práce až nad hlavu, sexu se vzdávat nechcete a nebudete-zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, prokazujete v tomto směru schopnosti přímo zázračné. I kdybyste měli práce až nad hlavu a večer únavou padaly, bez sexu spát nepůjdete. A kdyby se stalo a miláček už usínal, klidně a bez výčitek svědomí ho vrátíte k životu!

Ryby

To, že jste měli dosud pocit, že vám to v erotickém životě tak úplně nešlape, ještě neznamená, že se situace nezmění. Ve vašem případě přijde šance na pozitivní posun v úterý večer,Slunce se dostává do Kozoroha a vy do stavu, kdy chápete, že po sobě ani po miláčkovi nemůžete chtít v tomto směru nemožné. Pokud se sexu týče, v klidu si počkáte na Štědrý večer-ten se vám pak v tomto směru vydaří tak, že bude štědrý dvojnásob!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA