Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 02. týden (10.1.2022 - 16.1.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Musíte se chovat rozumně a prozíravě, místům, kde byste se mohli setkat s bývalou láskou, se vyhýbejte obloukem. Pokud se potkáte, je značná pravděpodobnost, že si bez rozmyslu padnete do náruče. Kdyby se vám to podařilo v pondělí, byla by z toho velice krásná a neobyčejně vášnivá noc-bohužel byste za ni záhy platili ztrátou klidu a duševní pohody.

Býk

Opět zjistíte, že váš miláček má opravdu sloní paměť. Všechno, co jste kdy na jeho adresu pronesli, si pamatuje do nejmenších detailů a v hlavě mu utkvělo zvláště to, co se týká jeho erotických schopností. Vy mu pak budete sice dlouho a přesvědčivě, ale marně vysvětlovat, že jste to řekli ve zcela jiné situaci, než je ta nynější-mluvit sice můžete, ale přesto budete mít dojem, že vám zase tak moc nevěří.

Blíženci

Do lásky a do toho, koho jste si jako partnera vybrali, vám nemá kdo co mluvit, stejně tak není důvod, abyste se někomu svěřovali se svými erotickými prioritami. Velice důkladně byste však o nich měli informovat svého partnera. Musí být v obraze, aby přesně věděl, co má dělat, abyste byli v tomto ohledu spokojení-když budete spokojení vy, bude šťastný i on!

Rak

Člověk, který vás zásadně a až moc nápadně označuje jako svého nejlepšího přítele, to sice vážně pronáší, ale vážně to zdaleka nemyslí. Byl by velice rád, kdybyste mu sami řekli, že nechcete být jeho přítelem, ale milencem, eventuelně partnerem. K rozhodujícímu slovu se odhodlejte v neděli, při konjunkci Slunce s Plutem je šance, že vám to, co řeknete, bude k dobrému.

Lev

O zásadní zlom se postará Merkur, který se v pátek zastaví ve vašem partnerském sektoru, právě proto je potřeba, abyste se starali o soulad, který mezi vámi a miláčkem je. I kdybyste se v pondělí večer nebo v úterý pod vlivem neharmonické Luny z Býka pohádali, nesmí to mít na váš erotický život negativní vliv. Když ho přerušíte, budete se později domlouvat daleko obtížněji.

Panna

Zásadní pozor si musíte dávat v úterý, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Neptunem. Opatrně přistupujte zejména k lidem, kteří vás znají a kteří by byli moc rádi, kdybyste se jim začali svěřovat se vším, co prožíváte. To, co byste jim řekli, by se záhy dozvěděli všichni včetně vašeho partnera, a pokud by se to týkalo sexu, dozvěděli by se leccos, co ani pravda není.

Váhy

Především si dejte pozor, abyste z mobilu pro jistotu vymazali všechno, co by vás mohlo kompromitovat. Když uvidíte miláčka, jak se vám hrabe v mobilu nebo v poště, můžete nasadit rozhořčený výraz a jedovatě se ho zeptat, zda nepotřebuje pomoci nebo poradit. Následně se můžete urazit a nechat se hodně dlouho a velmi něžně přesvědčovat, že to vlastně byl omyl a že se nic nestalo.

Štír

Sextil, který se v úterý uskuteční mezi Sluncem ve vašem sektoru komunikace a Neptunem ve vašem sektoru lásky a romantiky, vám erotický život zásadně vylepší. Pod jeho vlivem budete jasně vědět, co miláčkovi říct a jak se chovat, abyste svůj erotický život posílili a vylepšili. Výsledkem bude sice vysoce pravděpodobně probdělá noc, ale to ani jednomu vadit nebude.

Střelec

Zajímavý bude zejména čtvrtek, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru. Díky Merkuru, který má vysoce pozitivní vliv na vaše vyjadřování, se dokážete domluvit nejen s partnerem, ale především s jeho bývalou láskou. Dokážete jí vysvětlit, že sice chápete, že se jí po vašem nynějším partnerovi stýská, ale že přesto ustoupit nehodláte a zpátky ji nevrátíte.

Kozoroh

V pondělí odpoledne, v úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, vás překvapí intenzita vašich erotických tužeb. Nad způsobem, jakým to dáte miláčkovi najevo, moc dlouho nepřemýšlejte, není na to čas. Je potřeba, abyste se mu svěřili co nejrychleji a taky celou záležitost začali v ložnici co nejrychleji řešit-povede se to!

Vodnář

Merkur, který se v pátek ve vašem znamení zastaví, varuje-i když máte pocit, že by vám i miláčkovi trochu upřímnosti prospělo, raději s ní nezačínejte. Kdybyste se náhodou chtěli miláčkovi vyzpovídat a upřímně se mu svěřit se svým nedávným erotickým úletem, raději to nedělejte. Hvězdy garantují, že byste litovali už ve chvíli, kdy byste pronesli první slovo,zpátky by se však vzít nedalo.

Ryby

I když to v lásce a ve vztazích vůbec vypadá celý týden nalevačku, neztrácejte naději, ke zlomu přijde v sobotu odpoledne, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky. Pokud však chcete uspět, je potřeba, abyste mírnili své pečovatelské sklony. Když se o něj začnete starat, přijde váš vztah o veškerý erotický náboj, což by dobré nebylo...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA