Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 30. týden (25.7.2022 - 31.7.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

V pondělí, kdy se Venuše dostává do kvadratury s Jupiterem ve vašem znamení, to bude dost náročné a je potřeba, abyste si uvědomili, že i vaše projevy lásky musí mít své meze. Když svého miláčka po erotické stránce vyčerpáte, bude to problém. A když se navíc budete tvářit, jako by to, že nestíhá, byla jeho chyba, děláte zároveň první krok k opravdu velkému vztahovému průšvihu.

Býk

Na to, že láska prochází žaludkem, nesmíte naletět, pokud partnerovi uvaříte přesně to, po čem by se utloukl, žádné zázračné erotické výkony nečekejte. Miláček po vydatném jídle místo láskyplných projevů usne. Trochu lepší je to v případě, kdy ho krmíte středomořskou dietou založenou na mořských plodech, pak si na vlastní kůži vyzkoušíte, zda opravdu fungují jako afrodisiaka.

Blíženci

Na lidi, kteří se vám snaží dohodit svého kamaráda nebo příbuzného s tím, že je to váš ztělesněný erotický ideál, reagujte opatrně. Pro každý případ bude lepší, když budete souhlasit, že se s ním sejdete. Ideální by bylo hned pondělní odpoledne, Luna bude ve vašem znamení a postará se, abyste dotyčného prohlédli a zjistili, co se v něm tají a jaký skutečně je.

Rak

Zásadní vliv na vás vyvíjí Jupiter, který se velmi pomalu pohybuje vaším sektorem profese. Pokud se kolem vás začne motat nadřízený nebo kolega, který by mohl mít vliv na vaše další pracovní postavení, dejte mu jasně najevo, že si lásku s prací a kariérou plést nehodláte. Dotyčný bude sice buď zklamaný nebo naštvaný, ale to vám může být jedno, to, že by se vám mohl mstít, ho ani nenapadne.

Lev

Novoluní ve vašem znamení s vámi dělá divy. Pokud jste šťastně zadaní, začínáte přemýšlet, že by single život vlastně vůbec nemusel být špatný, pokud jste sami, přemýšlíte, zda byste nesehnali alespoň kamaráda s výhodami. V neděli, kdy jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Saturnem pak máte sklon vnucovat miláčkovi veškerou svou vůli a ještě se divit, že se mu to zejména v erotice ani trochu nelíbí.

Panna

Jde o týden, kdy vám planety dávají šanci na pohodu, klid a navíc i pár opravdu pěkných erotických zážitků. Právě proto bude dobré, když budete počítat s nocemi, které bez problémů protáhnou až do bílého rána. V sobotu večer a v neděli, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete k sexu přistupovat tak, abyste si to s miláčkem oba pořádně užili. Experimenty, do nichž se spolu pustíte, vás budou opravdu bavit.

Váhy

Když se dozvíte, že vás zajímá člověk, kterého všichni ostatní hodnotí jako problematického partnera, pochopíte, že jste spadli do hodně hluboké pasti. Velice dobře si sice uvědomujete, že řeči, které o dotyčném kolují, mají opodstatnění, ale taky je vám jasné, že na vás po erotické stránce působí tak, že mu odolat nedokážete. Jupiter ve vašem partnerském sektoru se opravdu činí...

Štír

Za problémy, které v současné době musíte v erotické oblasti řešit, stojí většinou nepříliš dobře aspektovaný Merkur. Když jeho vliv spojíte se svou výmluvností a ironickým glosováním všeho, co se kolem vás a s vámi děje, není divu, že partner nereaguje moc nadšeně. Občas se můžete dokonce dozvědět, že u vás miláčka drží jen vaše erotické talenty, protože jinak jako partneři nestojíte za nic.

Střelec

Nápady, které ohledně vylepšení vašeho erotického života máte, jsou sice kvalitní, ale v současné době se moc provádět nedají. Pokud vás napadne, že byste mohli miláčka pomalovat čokoládou a pak ho labužnicky olízat, rozumné to nebude. V horkém letním dni bude daleko lepší, když svého miláčka pozvete do sprchy, ve které si to opravdu krásně užijete.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že se někoho ujmete a věnujete mu kus svého času, dobře si to rozmyslete-to, že vy svým jednáním nic postranního nesledujete, je sice pravda, ale přesto můžete vytvořit situaci, která se zvrtne jinam, než jste čekali. Dotyčný vám dá ještě během tohoto týdne jasně najevo, že jste ho zaujali a že by vás rád povýšil na svého erotického partnera. Vzápětí se o tom dozví i váš vlastní partner, kterého to věru nepotěší-nechcete si to ještě rozmyslet?

Vodnář

Jupiter, který se ve čtvrtek ve vašem sektoru komunikace obrací do zpětného chodu, vám v erotice pomůže podstatně víc, než si umíte představit. S jeho pomocí dokážete člověka, který vám dosud odolával, okouzlit tak, že vám padne do náruče rád a s chutí. Vhodným termínem by bylo hned pondělí, Luna bude ve vašem sektoru lásky a romantiky a dodá vám jak potřebnou slovní zásobu, tak sebevědomí.

Ryby

Na lásku si najdete čas i v případě, kdy by vám na všechno ostatní chyběl, ideální čas přijde v úterý a ve středu, kdy bude Luna procházet vaším sektorem lásky a romantiky. Pod jejím vlivem zapomenete na všechno a budete se věnovat pouze a jen svému partnerovi. On pak bude zamilovaný tak, že ho ani nenapadne, že by vám mohl připomínat povinnosti, které kvůli němu zanedbáváte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA