Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 21. týden (23.5.2022 - 29.5.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Mars, který se ve středu ráno dostává do vašeho znamení, váš erotický život zjednodušuje i komplikuje zároveň. Pokud žijete ve vyrovnaném partnerském vztahu, dokážete své erotické potřeby dát najevo tak, že vám partner odolat prostě nedokáže, pokud jste však nezadaní, musíte se v tomto ohledu trochu mírnit. Tempo, které byste nasadili, by mohlo být až moc prudké!

Býk

Kdybyste se rozhodli, že se konečně naučíte flirtovat, je to velice jednoduché, pomůže vám v tom Merkur, který se vrací hned v pondělí ráno do vašeho znamení. Díky jeho energii se naučíte mluvit tak, abyste pozornost zajímavého člověka upoutali na první dobrou. Když se v sobotu odpoledne dostane do vašeho znamení i Venuše, budete se v tomto směru projevovat naprosto dokonale.

Blíženci

I když máte pocit, že vám osud moc nepřeje a že v oblasti lásky a erotiky dostáváte daleko méně, než byste si zasloužili, nahlas to neříkejte. I partner, který je naprosto vyrovnaný a který se k vám chová vlídně, by se po takovýchto slovech právem urazil. Vy byste mu sice dlouho vysvětlovali, že jste to tak opravdu nemysleli, ale v něm by nedůvěra stejně zůstala.

Rak

Kdybyste si chtěli s partnerem o všem, co je pro vás důležité (včetně sexu, který je pro vás nejdůležitější) pořádně promluvit, musíte si počkat na středeční podvečer. Při sílící energii trigonu mezi Merkurem a Plutem budete mluvit tak, aby pochopil, že to, co říkáte, myslíte naprosto vážně. V pátek se však musíte v této oblasti chovat opatrněji, požadavky, které k partnerovi vznášíte, mu sdělte tak, aby ho ani na chvíli nenapadlo, že ho úkolujete!

Lev

Zásadní změnu vnáší do vašeho erotického života hned v pondělí pozitivní vztah mezi Sluncem a Jupiterem. Těšte se ze situace, kdy na váš úsměv kladně reaguje každý, komu ho pošlete. Pozor si však dejte na nejlepšího kamaráda-to, že dosud o citech nebo erotických vazbách nemluvil, ještě neznamená, že je nemá a právě proto se musíte chovat rozumně a tak, aby pochopil, že byste přáteli měli zůstat i nadále.

Panna

Pozitivně na vás působí jak silně obsazené znamení Býka, tak Mars, který se ve středu dostává do vašeho sektoru erotiky a sexu. Kdybyste chtěli miláčkovi dokázat, že řeči o vrozeném nedostatku erotického temperamentu, které o Pannách kolují, jsou naprosto nepodložené, máte skvělou šanci. Přesvědčíte ho daleko snadněji, než jste předpokládali!

Váhy

K lehce nerozvážnému, ale o to přitažlivějšímu a zajímavějšímu přístupu k erotice a k sexu můžete využít pracovní část týdne. Venuše se bude pohybovat vaším partnerským sektorem a pomůže vám ve všem, v čem vám dosud štěstí moc nepřálo. V neděli kolem poledne, kdy se ve vašem partnerském sektoru setká Mars s Jupiterem, prožijete naplno to, čemu se říká erotické štěstí, užijte si to!

Štír

Zejména v pondělí, kdy se do vašeho partnerského sektoru vrací Merkur, máte šanci k zásadnímu vylepšení svého vztahu. Pokud vás napadne, že byste měli překonat ostych a konečně mu popsat, jak na něj reagujete, máte k tomu šanci. Stejně tak se můžete vrátit k tomu, co jste si v této oblasti někdy v dubnu začali vysvětlovat a co jste si nedopověděli,teď se vám to podaří bez problémů!

Střelec

I když to s erotikou zdánlivě nesouvisí ani omylem, je přesto potřeba, abyste v pondělí a v úterý pracovali ze všech sil a opravdu naplno. Jen tak budete mít ve středu, kdy do vašeho sektoru lásky vstupuje Mars, volné ruce a dostatek času, v němž se můžete věnovat svému miláčkovi. Toho, že by vás odmítal, se nebojte, na vaši erotickou pozornost je natěšený stejně jako vy.

Kozoroh

V lásce a v sexu vůbec se máte sklon rozhodovat zcela jinak, než byste jindy považovali za rozumné a průchozí. Zejména o víkendu, kdy se Venuše přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky, se máte sklon vrhnout do náruče prvnímu přijatelnému člověku, který půjde kolem. Kdybyste dokázali zvládnout sex bez lásky, bylo by to skvělé, u vás to však zdaleka není jisté.

Vodnář

Erotické dobrodružství nepřivolávejte, nepřijde ani po vašem intenzivním přemlouvání. Kdybyste se však rozhodli, že do svého stabilního vztahu přidáte nějaké vzrušení a trochu sexuálního napětí, podařit by se to mohlo-vhodné by bylo zejména úterní odpoledne, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Saturnem. Dokonce i vztahu, který trvá dlouho, dokážete s jeho pomocí dodat přesně tu špetku napětí a vzrušení, která mu dosud chyběla.

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, se spolu s miláčkem přistihnete v momentech, kdy oba zkonstatujete, že slova vlastně nepotřebujete. Stačí, když se na sebe jen podíváte a všechno vám bude jasné. V erotice a sexu to platí dvojnásob, tam budete jasně vědět, že se chcete-důležité je jen to, aby to bylo rychle a hlavně na místě, kde vás nikdo rušit nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA