Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 28. týden (11.7.2022 - 17.7.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pocity, ve kterých jste neměli moc jasno, se konečně vystříbří natolik, že si u svého miláčka můžete být jisti nejen jeho trvalou a neohrozitelnou láskou, ale i jeho opravdu upřímným erotickým zájmem. Když vám zejména ve středu řekne, že tak zamilovaný ještě nikdy nebyl, měli byste mu věřit. V životě by možná něco předstírat dokázal, ale v posteli by se mu to nepodařilo.

Býk

Bývalou lásku svého současného partnera berte jako přízrak, který sice není životný, ale který vám může značně a nepříjemně zkomplikovat. Na to, abyste byli nespokojení a občas i naštvaní, přitom stačí málo. Když se miláček s nepřítomným pohledem zadívá do dálky, opravdu to neznamená, že si právě představuje nějakou vzrušující chvíli, kterou s ním prožívá-pokud si ji s někým představuje, jste to vy!

Blíženci

Díky své otevřené povaze a talentu, díky němuž si dokážete užívat každý den přesně tak, jako by to měl být ten opravdu poslední, je vám na světě vyloženě dobře. Zejména v pondělí a v úterý dopoledne, kdy se Luna pohybuje ve vašem partnerském sektoru, byste si měli na sebe a na partnera udělat tolik času, kolik jen můžete. Práce sice utrpí, ale váš partnerský život rozkvete!

Rak

Proti síle, kterou vás k sobě přitahuje člověk, kterého vaše střízlivé myšlení hbitě zařadilo mezi silně rizikové partnery, nic nenaděláte. O boj se sice pokusit můžete, ale velice rychle zjistíte, že se rvete s něčím, co je silnější, než vy. V takovém případě bude lepší, když se dalšímu průběhu událostí přestanete bránit a to, co vás čeká, si naplno užijete, zklamaní nebudete!

Lev

Když se kamarád rozhodne, že vás seznámí s někým, s kým se spolu podle jeho názoru fantasticky hodíte, nepropadejte ani přehnané skepsi, ani ničím nebrzděnému nadšení. Na pondělí nebo na úterní dopoledne, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si naplánujte rande. Když se vám bude líbit, můžete spolu klidně strávit víkend, Luna bude ve vašem sektoru erotiky a postará se, abyste si ho opravdu užili.

Panna

Člověk, který vám začne vysvětlovat, že ho máte stejně jen kvůli penězům a jiným hmotným statkům, si naprosto neuvědomuje, co všechno svými slovy riskuje. Týká se to zejména pondělí a úterý, kdy hrozí, že se vás svými slovy dotkne na hodně citlivém místě. Tam pak hrozí, že mu vysvětlíte, že není zase v sexu taková hvězda, aby vám podobné věci mohl říkat naplno a beztrestně.

Váhy

Zásadním dnem, který váš erotický život ovlivní, bude středa. Na jedné straně jste pod vlivem úplňku v Kozorohu, na druhé si můžete vychutnat pozitivní vliv stabilizačního trigonu mezi Venuší a Saturnem. V každém případě by bylo lepší, kdybyste vsadili ve svém jednání na všechno, co váš erotický život posílí a vylepší-bude to pro vás ta nejlepší zábava, do které se můžete pustit.

Štír

Citové investice, které do svého miláčka a tím i do rozvoje vašeho vztahu vkládáte, se ukážou jako to nejlepší, co jste pro soulad mezi vámi mohli udělat. Váš partner dokonce sám, bez nucení a nahlas přizná, že jste se mu postarali o to nejkrásnější, co v tomto směru zažil. Vy mu pak musíte vysvětlit, že to pro vás nebyla žádná námaha, protože jste to dělali z lásky a tedy rádi.

Střelec

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy Luna prochází vaším znamením, si dokážete lásku vychutnávat tak, jak už dlouho ne. Miláček bude naprosto spokojený, ale vaši přátelé budou skoro naštvaní. Dozvíte se, že s vámi nic není, protože pořád jen sedíte doma-to, že vám vaše souladné partnerství a vyvážený erotický život upřímně závidí, však nahlas nepřiznají.

Kozoroh

Úplněk, který se ve středu odehrává ve vašem znamení, a jehož energie harmonuje s nastupujícím vlivem sextilu mezi Merkurem a Uranem, vám do vašeho dosud stabilizovaného citového a erotického života vnesou náležitý zmatek. Pod jeho vlivem dokonce usoudíte, že jste si v lásce zase tak moc neužili a že je tedy nevyšší čas, abyste to napravili. Hrozí, že se seznámíte s někým, kdo váš spořádaný život pěkně nabourá!

Vodnář

Když miláček začne mluvit o tom, co ve vašem vztahu postrádá, poslouchejte, ale zároveň nepropadejte panice. Jeho poznámky berte spíše jako doporučení a motivaci, kterou vám naznačuje, co máte dělat pro to, aby byl spokojenější. Když usoudíte, že byste ho měli poslouchat pečlivě rozebrat a co nejdříve proměnit ve skutečnost, bude to z vaší strany velice rozumné.

Ryby

Začátek týdne váš erotický život nikterak nepoznamená, všechno proběhne v klidu a možná až trochu nudně. O zásadní změnu se vám postará až čtvrteční kvadratura mezi Venuší a Neptunem. Pokud se pod jejím vlivem a s její pomocí s někým novým seznámíte, pochopíte, jak vypadá láska, kterou vám rozum sice zakazuje, ale kterou přes veškerou sílu vůle zvládnout nedokážete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA