Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 27. týden (4.7.2022 - 10.7.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

I když máte před sebou buď regulérní prodloužený víkend, nebo alespoň dva volné dny, na zkvalitnění vašeho erotického života to nestačí. Tomu se musíte naplno věnovat hned v pondělí. Využijete tak poslední den, kdy bude Mars ve vašem znamení a Merkur ve vašem sektoru komunikace, s jejich pomocí pak dokážete o sexu mluvit tak krásně a inspirativně, že si efekt svých slov můžete užívat celý zbytek týdne.

Býk

Mars, který se v úterý ráno dostává do vašeho znamení, vám dává dost příležitostí k tomu, abyste se s partnerem domluvili na všem, co je pro vás důležité, a co hraje ve vašem erotickém životě roli. Kdybyste se dohodli, že si na úterý a třeba i na středu vyrazíte někam, kde spolu budete sami a kde si budete vychutnávat doslovně každou chvíli, bude to vynikající.

Blíženci

O tom, že byste žili jen proto, aby byl váš miláček spokojený a radoval se ze života, neuvažujte. Pokud máte něco takového do svého života zapracovat, je potřeba, aby pochopil, že se musí stejně chovat i on. Představa, že byste se vy snažili o jeho zdařilý erotický život, zatímco on by se od vás jenom nechal hýčkat a sám nedělal nic, by se jemu sice líbit mohla, ale vás by nepřitahovala.

Rak

Zásadní vliv na vás vyvíjí Merkur, který se v úterý dostává do vašeho znamení. Pod jeho vlivem dokážete o své lásce mluvit tak, aby i partner pochopil, že konečně nastal čas, kdy vás musí brát vážně. O tom, co k němu cítíte, dokážete navíc promluvit tak, aby co nejrychleji pochopil, že jste jeho životní výhra a když mu navíc dojde, že od vás v erotice dostane i to, o čem u jiných nemůže ani snít, bude to skvělé.

Lev

Na vlastní kůži zjistíte, že se musíte vyrovnat s tornádem. Ta největší se neodehrávají v přírodě, ale ve vaší mysli-i když se ovládáte a snažíte se chovat tak, aby si nikdo ničeho nevšiml, v duši prožíváte zásadní změny. Dochází vám, že vám erotické potřeby přerostly přes hlavu a nevíte, co s tím dělat-tím, že jste si to přiznali, jste naštěstí udělali první krok k jejich vyřešení.

Panna

V době, kdy Slunce prochází Rakem, čekejte značné vnitřní boje. Na jedné straně toužíte po vyrovnané rodině, na druhé byste si moc rádi užili nějaký vášnivý a zároveň i nezávazný románek. Když se v úterý současně dostane Mars do Býka a Merkur do Raka, dostanete se do situace, kdy se do vašeho života dostane někdo, kdo vám románek nabídne na stříbrném tácu!

Váhy

Všechno, co se v tomto směru ve vašem vztahu odehrává, vede ke stabilitě. Pochopíte, že jste ve svém nynějším partnerovi narazili na člověka, s nímž si rozumíte, a kterého nechcete ztratit. Může se vám sice nabízet i docela zajímavá šance na erotické dobrodružství, ale vy ji dokážete hodně rozhodným způsobem odmítnout-to, co máte, je příliš cenné, než abyste zbytečně riskovali.

Štír

Slunce, které prochází Rakem, vám může do vašeho uspořádaného erotického života, který byl dosud pod vaší kontrolou, přivést spoustu zajímavých nápadů a nezvyklých podnětů. Pod jeho vlivem začnete přemýšlet, zda není čas, abyste se usadili a pro lásku i sex měli jen jednoho partnera. Občas budete mít i vy pocit, že vám jejich časté střídání kromě stresů nic nového nepřináší.

Střelec

Tím, koho jste získali nebo ho chcete v nejbližší době svést, se nechlubte, nedopadlo by to dobře. Velice rychle byste zjistili, že jde o člověka, který má sítě rozhozené opravdu široce. Moment, kdy byste pochopili, že je všechno naopak, by příjemný nebyl, došlo by vám, že jste si sice mysleli, že lovíte vy jeho, ale ve skutečnosti velice rafinovaně lovil on vás.

Kozoroh

Merkur, který se v úterý dostává do vašeho partnerského sektoru, se postará, abyste dokázali jasně a zřetelně mluvit nejen o vašich citech, ale i o vašem erotickém životě a jeho perspektivách. Kdybyste konečně pochopili, že je čas, abyste se za to, co cítíte, přestali stydět a začali o tom mluvit otevřeně a vážně. Bude to pro vás zajímavá a pro partnera velice vzrušující životní zkušenost.

Vodnář

Zatímco v pondělí bude všechno krásné až luxusní, v úterý se planetární poměry zcela změní. Pokud si chcete užít opravdu nevázanou a příjemnou erotiku, musíte to zvládnout do úterního rána. Následně se dostanete do stavu, kdy budete v miláčkových slovech hledat skryté smysly a obviňovat ho, že řekl něco, na co ani nepomyslel-jde o stav, který zdařilé erotice opravdu nepřeje.

Ryby

Venuše z Blíženců vás nutí, abyste v lásce nejdříve riskovali a pak se divili, co z toho vzešlo. Pokud máte pocit, že můžete miláčka provokovat a doufat, že vám to nejenže odpustí, ale ještě to vyhodnotí jako skvělou zábavu, patrně se to nepodaří. Na to, že byste mu mohli naznačovat, že máte milence, zapomeňte, mohli byste se taky dozvědět, že se máte sebrat a jít za ním...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA