Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 23. týden (6.6.2022 - 12.6.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Je potřeba, abyste Slunce v Blížencích a tím i ve svém sektoru komunikace využili k posílení erotické složky vašich partnerských rozhovorů. Svému miláčkovi můžete klidně, nahlas a hlavně zřetelně říct všechno, co vám v tomto směru přišlo do hlavy. Kdybyste nevěděli, čím začít, můžete mu třeba říct, že se postaráte, by byl ve vaší společnosti opilý i bez vína, efekt bude dokonalý!

Býk

Víkend, který probíhá pod vlivem Luny ve vašem partnerském sektoru, a během nějž se ve vašem znamení setká Venuše s Uranem, vám v erotice dávají šance, o kterých celý zbytek zvěrokruhu může leda tak snít. Když o to budete jen trochu stát, máte šanci prožít dva dny, ve kterých kromě sexu a erotiky na nic jiného ani nepomyslíte. A vám se to bude velice líbit!

Blíženci

Kdybyste si přiznali, že v erotických záležitostech máte značné zmatky, bude to rozumné-pak byste dokázali lehčeji udělat první krok, který by vedl k vylepšení a srovnání situace. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna v Panně, byste však na toto téma neměli žertovat ani omylem. Když budete miláčka objímat a líbat beze slov a bez zbytečných poznámek, bude to pro váš erotický život daleko příznivější.

Rak

Ve vztahu čekejte daleko víc logického myšlení, než nejrůznějších výbuchů. Občas si můžete dokonce myslet, že sex provozujete hlavně proto, abyste se po něm mohli k miláčkovi přitulit a probrat s ním všechno, co je pro vás důležité a na čem vám opravdu záleží. Když přemluvíte ke stejnému přístupu i miláčka, bude to pro vás oba období, na které hned tak nezapomenete.

Lev

Týden proběhne ve stejném tempu a stejným způsobem, jako ty dosavadní, k nějakým erotickým kontaktům sice dojde, ale žádný velký zlom vás nečeká. O překvapení se postará až neděle, kdy na vás působí konjunkce Venuše s Uranem. Jde o hodně náročnou energii, kterou musíte svému miláčkovi dávkovat opatrně-své požadavky mu předestřete tak, aby se na sex těšil a nebál se, že ho chcete uštvat.

Panna

To, že byste s někým navázali erotický kontakt jen proto, že je vám ho líto, je z vaší strany sice pochopitelné, ale není to rozumné. To, co vy chápete jako jednorázovou erotickou výpomoc, si druhá strana vyloží jako začátek vztahu, ve kterém konečně pozná tu pravou a vytouženou lásku. Pravděpodobnost, že to vyjde, se přes veškerou vaši snahu rapidně blíží nule.

Váhy

I když jste si dosud skoro vždycky dokázali s láskou poradit a veškeré problémy, které přináší, vyřešit, tentokrát se dostanete do hodně náročné situace. Zejména ve ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení, se vám do této oblasti nechce investovat ani kapku energie. Rozhodnete se, že průběh erotické stránky vašeho života necháte na partnerovi a sami se podřídíte všemu, co po vás bude chtít.

Štír

Tlaku svého miláčka v žádném případě neustupujte a kdyby přišel s tím, že se od vaší vstřícnosti odvíjí intenzita jeho erotické aktivity, pošlete ho rovnou do háje. Je potřeba, aby pochopil, že jsou věci, které se dohromady míchat nemají a nesmí. Obvyklý praktický život je jedna věc a vaše erotické vazby věc naprosto odlišná, Vy pak z mnoha rozumných důvodů nechcete dovolit, aby jedno narušovalo druhé.

Střelec

Když se dozvíte, že jste v poslední době nebezpečně sexy, bude to mít velice pozitivní dopad. Když se pak vaši kamarádi začnou zajímat, zda někoho máte, a uvažovat, zda by vám neměli někoho dohodit nebo přivést až pod nos, moc velké nadšení to ve vás nevzbudí. Klidně jim řeknete, že zatím nikoho nesháníte, ale až shánět začnete, pomoc k tomu potřebovat opravdu nebudete.

Kozoroh

Když začnete uvažovat, zda by váš erotický život nepotřeboval zpestřit, je to signál, že jste něco podcenili a že je tedy něco špatně. Při vaší povaze je takových úvah jen krok k přemýšlení o tom, že se vám milování s partnerem nelíbí. Na to, abyste si hledali někoho jiného, to naštěstí nevypadá, ale přesto je vám jasné, že je vaše erotická harmonie v ohrožení-nechcete couvnout a zkusit to znovu?

Vodnář

Partner, který na sebe začal v poslední době více dbát a opravdu o sebe pečuje, to rozhodně nedělá proto, aby se líbil někomu jinému. Když pochopíte, že to opravdu dělá pro sebe a eventuelně i pro vás, bude to daleko lepší. Tímto zjištěním vám stoupne sebevědomí a navíc zaženete zbytečnou žárlivost, jež by momentálně měla na váš vztah opravdu destruktivní vliv.

Ryby

Na lidi, kteří vám vysvětlují, že vztah, který je založený na sexu, nemůže fungovat, nedejte a klidně jim řekněte, že ten váš na takových základech stojí a zatím se nijak negativně neprojevuje. Tvrdého nesouhlasu se nebojte, dokážete si s ním poradit. Všem vysvětlíte, že prostě patříte k lidem, kterým musí v životě fungovat sex a potom se daří i ve všem ostatním.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA