Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 25. týden (20.6.2022 - 26.6.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Všechno, co dosud ve vašem erotickém životě probíhalo buď rychle, nebo alespoň sympaticky rychlým tempem, se zpomaluje. Vám pak nezbude, než abyste se na to reagovali s rozumem a nechtěli po sobě ani po partnerovi nemožné. Když trochu zpomalíte, bude se partner ve vaší společnosti cítit daleko lépe a jeho erotické potřeby pak budou intenzivnější a atmosféra mezi vámi příjemnější.

Býk

Miláček, který vám říká, že má práce až nad hlavu a starostí tolik, že se erotikou zdržovat nehodlá, mluví sice velice přesvědčivě, ale svá slova zase tak vážně nemyslí. Záhy pochopíte, že mu jde hlavně o to, abyste ho přesvědčovali a vysvětlovali mu, že bez něj a jeho objetí tento týden nepřežijete. Pokud vám na něm opravdu záleží, možná byste se měli překonat.

Blíženci

Pokud si chcete erotiku konečně užít tak, jak si představujete, měli byste počkat do čtvrtka, kdy se do vašeho znamení dostává Venuše. Pod jejím vlivem dokážete dávat svou lásku najevo tak, že vám neodolá ani ten, kdo opravdu chtěl. Kouzlem své osobnosti ho dokážete oslovit a spoutat tak, že se sice může snažit, ale vy ho nakonec k sobě stejně přitisknete.

Rak

Člověk, který má dojem, že vám na jeho erotických projevech záleží tak, že kvůli němu potlačíte své požadavky a na celé čáře se mu podřídíte, velice rychle zjistí, že se v odhadu situace totálně spletl. Slunce, které se v úterý dostalo do vašeho znamení, vám poskytne spoustu dosud postrádaného sebevědomí. Usoudíte, že nastal čas, kdy budete směr a kvalitu svého erotického života určovat vy!

Lev

Ve čtvrtek, kdy se Venuše dostane do Blíženců, vás v erotice čeká spousta překvapení a zajímavých poznatků. Především si musíte připustit, že člověk, kterého jste dosud vnímali jako kamaráda, vidí svou roli ve vašem životě zcela jinak. Stačí, abyste se na něj jen podívali, a zjistíte, že se sice snaží, ale erotické záměry, které s vámi má, se mu utajit nepodaří.

Panna

Do středy, kdy je Venuše v Býku, můžete její energii využít k posílení svého vztahu a k znovuzískání erotického sebevědomí. Zejména v úterý, kdy se Venuše dostane do trigonu s Plutem, dokážete v tomto směru samé zázraky. O erotice dokážete s miláčkem mluvit tak, že usoudí, že vaší nabídku musí využít co nejdříve a hlavně tak, aby to jeho chuť po vaší společnosti jen posílilo!

Váhy

V úterý a ve středu, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru, si budete společné chvíle se svým partnerem užívat velice intenzivně a bez zábran. Kdyby bylo na vás, milovali byste se v mořském přílivu. V našich podmínkách to sice nepůjde, ale vy si dokážete užít i sex na břehu českého rybníka nebo moravské řeky-bude to krásné, vášnivé a hlavně neopakovatelné.

Štír

Slunce se v úterý přesune do Raka, což zásadně vylepší vaši náladu. Navíc se postará o nápady, které obohatí nejen váš erotický život, ale které zásadně vylepší i vaše partnerské vztahy. Váš miláček pochopí, že vás nepotřebuje jen na sex, ale především na to, aby se ve vaší společnosti mohl na svět dívat vašima očima-když to udělá, uvidí i to, čeho by si jindy nevšiml.

Střelec

Marně přemýšlíte, zda člověka, který vám odolává, opravdu chcete, nebo ho chcete právě proto, že vám odolává. Jde o důležitou otázku, na kterou byste měli najít rozumnou odpověď. Neriskujte situaci, kdy někoho nejdříve získáte, a následně se ho budete chtít zbavit, velice rychle totiž zjistíte, že vás bavil právě jen potud, pokud vám odolával a trochu vás odmítal.

Kozoroh

V úterý, kdy Slunce vstupuje do vašeho partnerského sektoru, začnete s miláčkem debatovat o dovolené. Oba si uvědomujete, že jste to měli řešit dřív, ale oba soustředěně hledáte něco, co by se vám líbilo. Kdybyste dokázali vymyslet něco, kde je krásně a kde byste si mohli užívat ve dvou, bylo by to skvělé, pak byste si mohli rovnou říct, že je vlastně jedná o vaši předsvatební cestu.

Vodnář

Zásadní vliv na váš erotický život vyvíjí od čtvrtečního časného rána Venuše, která se časně ráno dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky. Pod jejím vlivem dokážete s miláčkem hovořit o svých erotických potřebách tak zajímavě, a popisovat je tak lákavě, aby sám pochopil, že odmítnutím vašich erotických nabídek by bylo tím nejhorším rozhodnutím v jeho životě.

Ryby

To, že chcete miláčka při Slunci ve svém sektoru lásky a romantiky rozpovídat, je naprosto normální, dejte si však pozor na to, na co se ho ptáte. Když si o víkendu začnete povídat o jeho předchozích vztazích, dozvíte se daleko víc, než jste vědět chtěli. Jakmile vám ale začne popisovat veškeré své erotické aktivity do posledního detailu, sami ho zarazíte, jsou věci, které vědět opravdu nemusíte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA