Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 26. týden (27.6.2022 - 3.7.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Především si uvědomte, že miláček má stejné právo ovlivňovat podobu vašeho erotického života, jako máte vy. Pokud usoudíte, že svou sexuální atraktivitu zvýšíte tím, že ho budete odmítat, není to ten úplně nejlepší nápad. Krátkodobě by to sice mohlo vyjít a vaše vztahy posílit, ale záhy by se mohlo stát, že by si našel někoho, kdo mu bude lásku projevovat s větší chutí než vy,pak by to byl opravdu průšvih.

Býk

Netahejte do svého erotického života problémy, které tam být nemusí. Když se začnete partnera vyptávat, co a jak dělal se svými dosavadními milenci, můžete sice dostat nějakou odpověď, ale ta vás stejně moc nepotěší, hrozí, že se po jeho popisu začnete podceňovat daleko víc, než jste se podceňovali dosud. To, že si polovinu ze svých informací vymyslel, vás ani nenapadne.

Blíženci

Pozitivní vliv na vás a veškeré erotické aktivity, do kterých se pustíte, má středeční energie sextilu mezi Venuší a Jupiterem. S jeho pomocí dokážete své erotické nápady popsat tak lákavě a neodolatelně, že miláček neodolá. Dokonce se vám přizná, že vás nejdříve odmítnout chtěl, ale když uslyšel, co jste si vymysleli, usoudil, že to zkusit prostě musí!

Rak

Neptun, který se v úterý zastavil v Rybách, vám v lásce přivodí zmatky, na které nejste připravení. Připravte se na stav, kdy nebudete vědět, zda to s vámi miláček myslí vážně, nebo zda si z vás bezuzdně utahuje. Jediné, co víte, je to, že vám sice neskutečně leze na nervy, ale zároveň vás vzrušuje způsobem, který přesahuje všechno, co jste v tomto ohledu dosud zažili.

Lev

Když se rozhodnete, že získáte někoho, kdo vám dosud odolával, je šance, že se vám to podaří. Největší šanci máte v úterý, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Marsem a Saturnem, s jeho pomocí dokážete svou erotickou atraktivitu zvýšit tak, že dostanete opravdu každého. Potíž je v tom, že byste si erotickou úroveň, kterou jste ho získali, měli udržet napořád.

Panna

Zásadní planetou, která ovlivňuje jak váš partnerský, tak erotický život, je Neptun, který se v úterý točí ve vašem partnerském sektoru. Pod jeho vlivem máte sklon vidět jako ideál člověka, který ve skutečnosti nemá s tím, co od partnera chcete a vyžadujete, moc společného. A když přijde na erotiku v praxi, zjistíte, že s ním nemá společného vůbec, ale vůbec nic!

Váhy

Všechno, co se v tomto směru ve vašem vztahu odehrává, vede ke stabilitě. Pochopíte, že jste ve svém nynějším partnerovi narazili na člověka, s nímž si rozumíte, a kterého nechcete ztratit. Může se vám sice nabízet i docela zajímavá šance na erotické dobrodružství, ale vy ji dokážete hodně rozhodným způsobem odmítnout-to, co máte, je příliš cenné, než abyste zbytečně riskovali.

Štír

To, že jste si vědomí limitů, které váš erotický život má, ještě neznamená, že se tím necháte vyvést z míry. Rozumně se rozhodnete, že v takovém případě nahradíte kvantitu kvalitou. Zejména v úterý a ve středu, kdy je Luna v Raku, dokážete pro svého miláčka a tím i pro sebe udělat v této oblasti věci přímo neskutečné-miláček je nadšený a vy zase velice spokojení.

Střelec

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, pro vás váš miláček musí být tím nejdůležitějším, co na světě máte-o tom, že tomu tak opravdu je, byste ho však měli přesvědčovat neverbálním způsobem. Když mu začnete vyznávat lásku, usoudí, že si z něj stejně jen děláte legraci. Vy mu sice můžete vysvětlovat, že to tak není, ale on vám stejně věřit nebude.

Kozoroh

I když máte pocit, že jste v lásce něco propásli, neměli byste se jím zbytečně zabývat. O tom, že byste kvůli tomu propadali komplexům, ani neuvažujte! Místo toho si užívejte pocit svobody a času, ve kterém si můžete partnera pro život vybírat. A pokud se týká erotiky, zcela určitě se najde kamarád, který vám svou náruč moc rád poskytne a vaše milostné umění ocení.

Vodnář

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, je sex tím nejdůležitějším, čím se budete zabývat a čemu se budete věnovat. Miláček bude překvapený, ale nakonec usoudí, že je to to nejlepší, co spolu můžete dělat. Dejte si jen pozor, abyste se mu nevěnovali tak intenzivně, že byste v úterý ráno oba svorně zaspali do práce.

Ryby

Za své erotické sklony a potřeby se nestyďte. Zejména v neděli odpoledne a večer, kdy se Luna dostane do partnerského sektoru, mu je představujte tak, aby pochopil, že ho ve vaší podobě potkalo skutečné a nepředstírané erotické štěstí. Kdybyste se navíc dokázali zbavit zábran, které vás o potěšení z nevázané erotiky občas zbytečně připravují, bylo by to vynikající.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA