Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 20. týden (16.5.2022 - 22.5.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Zatmění, které se v pondělí odehrává ve Štíru, ve vás může budit emoce, s nimiž se budete jen těžko vyrovnávat-pod jeho vlivem máte sklon miláčka podezírat i z toho, co mu na mysl vůbec nepřišlo. Pokud ho jen podezíráte, nic se neděje,bude horší, když na něj své city a pocity vrhnete, a budete chtít, aby se k nim vyjádřil. Neřekne ani slovo, protože vůbec nebude vědět, o čem jde vlastně řeč...

Býk

Především si dejte pozor v pondělí, kdy se ve vašem partnerském sektoru odehrává měsíční zatmění. Kdybyste se dostali do situace, kdy se musíte srovnat s tím, že je váš partner trochu jiný než představy, které jste o něm dosud měli, musíte to zvládnout. Když si ale zároveň uvědomíte, že jste v něm konečně narazili na člověka, s nímž vás baví život i sex, bude to naprosto snadné.

Blíženci

Všechno jde v pohodě a v klidu, trochu pozor si musíte dávat jen ve středu, kdy jste pod vlivem konjunkce Marse s Neptunem a hrozí, že začnete miláčka ovlivňovat tak, že si toho všimne a vyrazí do protiútoku. Pak by šla veškerá vaše vztahová i erotická harmonie do háje. Kdybyste si ale řeč odložili na pátek, kdy jste pod pozitivním vlivem svého vládce Merkura i Jupitera, bylo by všechno krásné a naprosto jednoduché.

Rak

V době, kdy Slunce prochází Býkem, si vychutnáváte erotiku ve všech směrech a všemi způsoby. Když zatoužíte po hrátkách, dokážete je miláčkovi dát najevo tak neodolatelným způsobem, že vám vyhovět prostě musí. V pondělí, kdy ve vašem sektoru lásky a romantiky probíhá zatmění, si tak můžete vzájemně uskutečnit i erotické sny, které dosud byly tak tajné, že jste se o nich skoro styděli i přemýšlet.

Lev

Luna, která v sobotu a v neděli pobývá ve vašem partnerském sektoru, vás nutí, abyste se na všechno, co se kolem vás děje, podívali jinak, než jste se dívali dosud. Pochopíte, že miláček nevyžaduje vyšší míru svobody proto, aby si za vašimi zády začal nějaký románek, ale proto, aby se mohl alespoň občas volně a svobodně nadechnout - a pak se k vám zase rád vrátit.

Panna

Zásadní pozitivní vliv na vás a zejména na váš erotický život vyvíjí trigon mezi Sluncem a Plutem, který se uskuteční ve čtvrtek. Pod jeho vlivem a s jeho pomocí dokážete do svého osobního života vnést přesně to, co mu dosud chybělo. Miláček, který aktivitu z vaší strany postrádal, bude nadšený, konečně mu dojde, že jste daleko vášnivější, než si dosud myslel.

Váhy

Přes týden bude váš erotický život dost pokulhávat-pokusy sice být mohou, ale vy nebudete mít dost času, abyste se mu věnovali naplno. Změna přijde až o víkendu,Slunce se přesune do Blíženců, kde se spojí s Merkurem a odkud vás obdaří neskutečnou výmluvností. Najednou oba pochopíte, že vaše láska potřebuje daleko intenzivnější projevy než ty, které jste jí dopřávali dosud-bude to zajímavé zjištění s pozitivním dopadem!

Štír

Zatmění, které v pondělí ve vašem znamení probíhá, si nesmíte nechat přerůst přes hlavu. Jakmile vás napadnou pochybnosti o věrnosti vašeho partnera, musíte je ihned zarazit a rozhodnout se, že se jimi nebudete zabývat, stejně se musíte zachovat i ve středu. To, že se vám někdo líbí, ještě neznamená, že s ním musíte navázat bližší vztah-určitě by se vám to podařilo, ale vy byste později hodně litovali.

Střelec

Zásadní vliv na vás vyvíjí Merkur, který pobývá ve vašem partnerském sektoru a k němuž se v sobotu přidává i Slunce. Pod jeho vlivem dokážete s miláčkem mluvit o všem včetně sexu tak otevřeně, že bude jen koukat. Když si pak začnete navzájem povídat o přáních, která v tomto ohledu máte, budete mít oba pocit, že jste se z reality právě přenesli do hodně vzrušujícího snu.

Kozoroh

Nabídky, které ohledně erotiky padnou, vás vyvedou z míry-pronese je člověk, který přizná, že je do vás zamilovaný, a který jedním dechem řekne, že mu vůbec nevadí, že vy nejste zamilovaní do něho. Nejdříve budete překvapení, ale pak si řeknete, že to zkusíte. Vztahy, kdy jste milovali někoho, kdo vás nechtěl, už znáte, teď je čas vyzkoušet opačnou variantu.

Vodnář

Když zvládnete pondělí, kdy máte tendenci jít zejména v erotických vztazích do krajnosti, a pak se divit, jak na to partner reaguje, zvládnete všechno. S miláčkem se dokážete domluvit tak, abyste si byli oba jistí, že děláte jen to, co oba chcete. Toto rozhodnutí však vašemu erotickému životu na pestrosti neubírá, naopak! V sobotu a v neděli, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, ho oba vyhodnotíte jako špičkový.

Ryby

Klasika vás nezklame,Ve vašem případě a hlavně ve vašem vztahu bude lepší, když nebudete vymýšlet rafinované mazlení ani náročné polohy. Spokojte se s tím, na co jste s miláčkem zvyklí a o čem víte, že vám to oběma přináší jak radost, tak uvolnění. Kdybyste si navíc sex naplánovali na nedělní večer, kdy bude Luna ve vašem znamení, bude to dokonalé úplně!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA