Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 38. týden (19.9.2022 - 25.9.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

S údivem zjistíte, že miláčkovi kromě své nepochybné erotické přitažlivosti a kouzla osobnosti imponujete i něčím, co považujete za tak banální, že o tom ani nemluvíte. Když vám miláček sdělí, že si život bez vás, bez vaší náruče a bez vášně nedovede představit, měli byste mu věřit. Když se nad tím zamyslíte, sami přiznáte, že život bez sexu by byl opravdu smutný.

Býk

V pondělí, kdy se Slunce dostane do trigonu s Plutem, pochopíte, co musíte s miláčkem dělat, aby byl spokojený. K vašemu překvapení k němu láska nepřichází skrze žaludek, ale zcela jiným způsobem. Pokud chcete svého partnera získat i udržet, je potřeba, abyste se překonali a objevili k sobě romantika-když mu zarecitujete verš, uvidíte, co to s ním udělá!

Blíženci

Zásadní vliv na vás vyvíjí Merkur, který je až do pátku ve vašem sektoru lásky a romantiky,pod jeho vlivem a s jeho pomocí dokážete o sexu mluvit tak, aby vám miláček doslova tál před očima. Když k tomu přidáte ještě pár jakoby náhodných dotyků a tu a tam mu naznačíte, co s vámi dělá, máte cestu k jeho srdci i do jeho postele otevřenou. A můžete si být jistí, že se vám tam bude opravdu líbit!

Rak

Než se rozhodnete, že dáte miláčkovi najevo své city, měli byste si pořádně promyslet styl, jakým mu to sdělíte. Kdybyste se rozhodli, že nejdříve vsadíte na tak trochu humorný přístup, od kterého plynule přejdete k stále intenzivnějším projevům vášně, bude to to pravé. Vy zjistíte, že máte miláčka, který je vnímavý vůči vašim signálům - a on se ujistí, že si po erotické stránce nemáte co vyčítat.

Lev

Boj, který vypukne o srdce vašeho miláčka s jeho bývalým partnerem, bude hodně nepříjemný. Člověk, který o něj dosud nijak nestál, mu dá najevo, že po něm touží. Vám je jasné, že to dělá jen proto, že mu závidí jeho nynější uspořádaný život, ale nahlas to říct nemůžete-nezbude, než abyste aktivovali veškeré své erotické kouzlo osobnosti a tím si ho udrželi.

Panna

Do pátku, kdy je Slunce pořád ještě ve vašem znamení, toho máte v práci tolik, až hrozí, že sex budete přijímat jen jako jednu z dalších povinností. Může vás dokonce napadnout, že byste byli daleko spokojenější, kdyby vás miláček nechal v klidu vyspat. Víkend však všechno změní, Slunce se dostane pod vládu Venuše a vy si konečně začnete užívat.

Váhy

Zásadní vliv na váš erotický život má opozice mezi Merkurem a Jupiterem-hned v pondělí vás dostane do stavu, kdy budete svou pravdu dokazovat za každou cenu. Potíž je v tom, že na vás bude partner reagovat dost naštvaně - a čím víc pravdy budete mít, tím bude naštvanější. Vy pak můžete přemýšlet, zda ho budete popuzovat stále intenzivněji a tím riskovat nepříjemnou pauzu v erotickém životě, nebo zda nad vším mávnete rukou a k miláčkovi se raději přitulíte.

Štír

V době, kdy Luna prochází Pannou, dokážete o sexu mluvit s kamarádem, kterého dobře znáte. Právě před ním se dokážete otevřít a nahlas pojmenovat to, co se vám v této oblasti nelíbí. Potíž však může být s postojem, který k vám zaujme, je docela možné, že vám bude vysvětlovat, že by pro vás byl ideálním erotickým partnerem právě on...

Střelec

Dny, kdy je Luna v Panně, ve vašem případě moc erotice nepřejí. Pokud si chcete v tomto směru počkat na lepší časy, musíte vydržet do nedělního pozdního večera, kdy se ve Vahách odehrává novoluní-jeho energie vám dá schopnost odhalit i ta nejtajnější přání, která miláček v tomto směru má. Aby byla vaše i jeho spokojenost dokonalá, zároveň vám poskytne nápady, které vám je umožní splnit.

Kozoroh

Pocit, že se v životě vašeho miláčka v nejbližších dnech něco změní tak, že bude mít najednou jiné zájmy a na vás nebude mít čas, jsou sice nepříjemné, ale o to intenzivnější. Pokud chcete tyto pocity zvládnout, měli byste si vymyslet něco, čím partnera přitáhnete a čím mu dokážete, že je mu s vámi přece jenom nejlépe. Zejména v pátek a v sobotu se vám to podaří bez problémů.

Vodnář

Ke svému miláčkovi dokážete přistupovat způsobem, který vás samotné překvapí. Když usoudíte, že mu dopřejete erotickou pauzu, během níž má poznat, co je to skutečný sexuální hlad, dokážete to bez problémů. Naštěstí máte partnera, který má rozum, velice dobře si uvědomuje, o co a hlavně proč se hraje-to, že k vám přijde sám, pak můžete brát jako své velké vítězství.

Ryby

Zásadním impulsem, který ovlivňuje váš erotický život, je trigon mezi Venuší a Uranem, který se odehrává v úterý. Pokud pod jeho vlivem přijde pokušení, můžete si být jistí, že mu odolat nedokážete, ani kdybyste opravdu chtěli. Následně ale zkonstatujete, že vám to vůbec není líto-to, co jste prožili, přece za pár chvil, v nichž vás bude hryzat svědomí, přece stojí!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA