Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 35. týden (29.8.2022 - 4.9.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Veškerá rozhodnutí, která ve vztahu učiníte, musíte miláčkovi podat tak, aby pochopil, že nežertujete a žertovat nebudete. Pro jistotu však počítejte s tím, že vás bude přemlouvat a že vás bude přesvědčovat, že jste se rozhodli nerozumně. V tomto případě musíte mít při ruce dostatek argumentů, kterými ho přesvědčíte, že nežertujete-a situaci, kdy by vás začal přemlouvat sexem, dopustit nesmíte!

Býk

Dostali jste se do situace, kdy potřebujete hodně spánku, ale kdy je pro vás stejně tak důležitý sex-právě proto se musíte s miláčkem domluvit tak, abyste zvládli rovnoměrně uspokojit oba požadavky. Vyhnete se tak situaci, kdy vás bude partner k sexu budit přesně ve chvíli, kdy zaberete a kdy se budete těšit na osvěžující spánek. Stejně nepříjemná by byla situace, kdy byste vy toužili po sexu, kterým se zbavíte stresu, zatímco miláček by vyžadoval spánek a klid.

Blíženci

Od pondělí do středy, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si budete miláčkovy společnosti užívat v každé denní či noční hodině. Kdyby bylo na vás, snad byste ani nešli do práce. Když už však povinnosti dodržovat musíte, měli byste se alespoň domluvit, že se pro partnera zastavíte v práci a kromě večera a noci si tak užijete i společné odpoledne.

Rak

Když budete upřímní, přiznáte, že se vám do žádné sportovní aktivity nechce. Kdybyste si však řekli, že jako sportovní a velice přínosnou pohybovou aktivitu můžete vnímat i sex, bude váš přístup rázem naprosto jiný! Když navíc miláčkovi dokážete vysvětlit, že sex může vnímat jako psychicky i fyzicky přínosnou aktivitu, bude nadšený a velice spokojený.

Lev

V době, kdy Slunce prochází Pannou, si sex musíte plánovat stejně zodpovědně jako jakoukoli jinou praktickou činnost. Zásadní změna vládne jen ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem příznivého vztahu mezi Marsem a Jupiterem, tak pak budete mít na sex náladu doslovně v každém okamžiku. Pokud máte stejně naladěného miláčka, můžete se považovat za velmi šťastné lidi.

Panna

Lidem, kteří se vám svěřují se svým neobyčejně zdařilým erotickým životem, nemusíte nijak zásadně závidět. To, co vám vyprávějí a velice barvitě popisují, pravda sice být může, ale taky nemusí. V každém případě uděláte dobře, když sebe ani partnera nebudete nutit do výkonů, kterými byste překonávali své osobní hranice-čím dřív si uvědomíte, že sex nejsou závody, ale že vám má přinést radost, tím to bude lepší.

Váhy

Od pondělí do středy, kdy je Luna ve vašem znamení, můžete mít značné potíže se způsobem, kterým máte svému miláčkovi dávat najevo svůj erotický zájem. Partner na jedné straně chce, abyste se chovali decentně, ale na druhé touží po autentických projevech vášně. Pokud najdete tu správnou a zlatou střední cestu, bude to vynikající, sex si pak užijete daleko víc, než jste si ho užívali dosud.

Štír

Slunce, které právě prochází Pannou, na váš erotický život negativní vliv v žádném případě nemá. Spíše naopak! Při Slunci v Panně dokážete daleko intenzivněji vážit každé své slovo. Opravdu se snažíte, abyste miláčkovi dokázali své erotické požadavky podat tak, aby se nevyděsil, ale naopak se začal na každou společnou chvíli, kterou mu nabídnete, upřímně těšit.

Střelec

To, že přes týden erotika nefunguje zdaleka tak, jak jste si představovali, nic neznamená, o víkendu, kdy se Luna dostane do vašeho znamení, všechno bez problémů doženete. Musíte na to však upozornit miláčka a požádat ho, aby na víkend alespoň trochu omezil svůj jinak velice bohatý program. Když mu vysvětlíte, že mu hodláte dát to, co mu kamarádi neposkytnou, mohl by souhlasit.

Kozoroh

Musíte se smířit s tím, že jsou na světě lidé, kteří chtějí nejdříve sex a až po něm připadá v úvahu vztah. Vy to sice obvykle máte naopak, ale teď si říkáte, že byste tento postup alespoň jednou vyzkoušet měli, velice rychle zjistíte, že to vlastně vůbec není špatné. To nejdůležitější budete o svém novém objevu vědět hned - a ten zbytek se časem poddá.

Vodnář

Smiřte se s tím, že člověka, kterého byste chtěli, z nejrůznějších důvodů získat nemůžete. Když se však podíváte kolem sebe, zjistíte, že se kolem pohybuje někdo, koho byste vyhodnotili jako jedince až ďábelsky přitažlivého. Když ho v pondělí nebo v úterý svedete, litovat nebudete, erotika to bude sice bláznivá, ale tak skvělá, jak jste už dlouho nezažili.

Ryby

Je potřeba, abyste v komunikaci vystupovali tak, aby všem bylo jasné, že si věříte a že o sobě ani na moment nepochybujete. Když se ale jinak velice milovaný partner zeptá na něco, co se týká erotiky a co je podle vašeho názoru až příliš dotěrné, dokážete se na něj podívat tak, aby pochopil, že se svou otázkou přišel nevhod. Na to, aby na ni dostal náležitou a správnou odpověď, si musí ještě chvíli počkat...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA