Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 33. týden (15.8.2022 - 21.8.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pokud si chcete erotický život opravdu užít, nesmíte především otálet. Už v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se v erotice musíte chovat tak, aby partner pochopil, že o něj opravdu stojíte. Když ještě občas sami od sebe dobrovolně dodáte, že se už v práci těšíte na chvíli, kdy se vrátíte domů, a kdy ho vezmete do náruče, vztahovou atmosféru tím zásadně vylepšíte.

Býk

V úterý, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Uranem, se chováte a hlavně mluvíte tak, že tím překvapujete nejen své okolí, ale hlavně sami sebe. S jeho pomocí dokážete o své lásce mluvit tak, že o vás jako o potenciálním partnerovi začne přemýšlet i člověk, který dosud o žádném stabilním vztahu neuvažoval. Teď však chápe, že se se s ničím jiným nespokojíte, a rozhodne se, že to teda riskne.

Blíženci

Víkend s Lunou ve vašem znamení, a s Marsem, který se v sobotu dopoledne do vašeho znamení dostává, vám v lásce vytváří podmínky ke všem experimentům, které vás jen napadnou. V erotické oblasti se vaší fantazii meze nekladou,se spěchem to však přehánět nemusíte. Mars bude ve vašem znamení až do března příštího roku a po celou tuto dobu bude váš erotický život obohacovat.

Rak

Jsou rizika, nad nimiž byste měli přemýšlet a uvažovat, co uděláte, abyste nástrahy, které vám erotika klade, přežili a zvládli ve zdraví. Problém bude zejména ve vaší bývalé lásce-pokud se chce sejít, klidně jí to dovolte, domů byste si ji však pouštět neměli. Společný pobyt v malém prostoru ve vás probudí vzpomínky, které se vám zvládnout nepodaří a pak byste ho v posteli měli rychleji, než si umíte představit, a z postele byste ho už nedostali.

Lev

Zásadní vliv na všechno, co si chcete v lásce a v erotice dopřát, má čtvrteční velmi harmonický a pozitivní vztah mezi Venuší a Jupiterem. Pokud chcete navázat nový vztah, založený na erotice, máte neobyčejnou šanci. Pokud byste chtěli rozjet románek, klidně to udělejte, šance, že vám na to váš stabilní partner přijde a bude z toho skandál, je velice malá.

Panna

To, že jste dosud vnímali jako erotické sny, o kterých se sice krásně uvažuje, ale které se uskutečnit nedají, mění podobu. Najednou pochopíte, že jsou věci, které se bez větších problémů zvládnout dají. Zejména v úterý, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Uranem, dokážete pro zpestření a obohacení svého erotického života vymyslet i to, čemu byste se jindy z rozumných důvodů vyhnuli.

Váhy

O tom, že byste se vrátili k někomu, kdo vás jednou zklamal, neuvažujete, je vám jasné, že by to dobře nedopadlo. To vám však nebrání, abyste s ním naplno neflirtovali a kdyby na to přišlo, dokážete si klidně představit, že byste spolu dokonce mohli strávit noc. Pokud jste si jistí, že byste to zvládli a nenechali se několika hodinami rozkoše vyvést z míry, nic vám nestojí v cestě.

Štír

O značné potíže se vám mohou postarat děti vašeho partnera, eventuelně jeho rodiče, nikdo nechápe, že chcete a potřebujete mít čas, který můžete věnovat sami sobě. Dosud jste o tom, že i vy dva máte právo na vyrovnaný a kvalitní erotický život, nahlas mluvit nechtěli, ale teď je vám jasné, že vám nic jiného nezbývá. Je potřeba, abyste své požadavky nejdříve přesně definovali a pak je jasně přednesli!

Střelec

Trigon mezi Venuší a Jupiterem sice vrcholí ve čtvrtek, ale na vás působí celý týden. To, že máte trvalý a příjemný vztah, ještě neznamená, že se nemůžete alespoň lehce zaměřit i na někoho jiného. Lichotky, které z jeho strany uslyšíte, vám do života vnesou nejen nové podněty, ale taky poskytnou spoustu inspirace pro vaše erotické fantazie, bude to prostě dokonalý týden.

Kozoroh

Kombinace energií Merkura z vašeho sektoru dalekých cest, a Urana z vašeho sektoru lásky a romantiky, vám přinese do života šance na seznámení, které je překvapivé i vzrušující zároveň. Pokud jste se ještě na dovolené nezamilovali tak, že jste měli chuť vším praštit a odstěhovat se na druhý konec světa, teď k tomu máte šanci. Bude to krásný a vzrušující návrat do mládí.

Vodnář

I když můžete mít až do pátku pocit, že na vás erotické štěstí zapomnělo a že si lásky moc neužijete, buďte trpěliví. V pracovní části týdne se nic nového a zajímavého nestane, ale v sobotu se situace změní ve váš prospěch. Do vašeho sektoru lásky a romantiky se dostane Mars, který vám vrátí nejen sebevědomí, ale i podnítí i dosud tak trochu spící erotickou fantazii.

Ryby

Kdybyste chtěli někoho nejdříve oslovit a pak ho sbalit, udělejte to v úterý. Využijete trigon mezi Merkurem ve vašem partnerském sektoru a Uranem ve svém sektoru komunikace, s jejich pomocí dokážete dát výrazný erotický podtext i slovům, v nichž by nikdo žádné vzrušení nehledal. Člověk, na něhož svou pozornost upřete, se může snažit, ale odolat vám nedokáže.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA