Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 36. týden (5.9.2022 - 11.9.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když se Venuše v pondělí přesune z vašeho sektoru lásky a romantiky, do oblasti, která má na starosti práci a povinnosti, počítejte ve svém erotickém životě se zásadní změnou. Najednou pochopíte, že bezstarostná dny skončily a vy se musíte začít chovat jinak. O tom, že byste v partnerově společnosti dvojsmyslně žertovali, vůbec neuvažujte-to, co by vám řekl, by vás dostalo do stavu, kdy byste potíže v erotickém životě neřešili jen proto, že by neexistoval.

Býk

V lásce se vyjadřujte tak, aby o upřímnosti vašich citů nebylo pochyb. Stejně tak se snažte miláčka přesvědčit, že vidíte vaši společnou budoucnost v tom nejlepším světle a ve velmi vzrušujících představách. Kdybyste mu řekli, že si jako první musíte vyčlenit čas, který budete věnovat sexu, a energii, kterou dáte prohloubení svého vztahu, bude to krok tím správným směrem

Blíženci

Zásadní vliv na vás vyvíjí Merkur, který se v sobotu ve vašem sektoru lásky a romantiky obrací do zpětného chodu. Pod jeho vlivem dokážete o lásce a zejména o svých erotických potřebách a požadavcích mluvit tak, aby miláček pochopil, že jde o důležitou součást vašeho života, na které se domluvit prostě musíte. Bude to pro něj dost šok, nahlas přizná, že něco takového dosud nezažil.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy se Luna ve vašem partnerském sektoru dostává do živlového trigonu s Venuší ve vašem sektoru komunikace, si v lásce budete užívat tak intenzivně, jak už dlouho ne. Oba s miláčkem usoudíte, že vám na erotickém souladu záleží podstatně víc, než na čemkoli jiném. A taky to se hned začnete snažit, aby to mezi vámi přesně tak fungovalo.

Lev

Luna, která se ve středu a ve čtvrtek pohybuje vaším partnerským sektorem a v sexu vám dává možnosti, o kterých jste dosud jenom snili. Když miláček přijde s nápadem na jeho zpestření, ani vás nenapadne pátrat po tom, jak na to přišel, ale vyslovíte nadšený souhlas. Zkonstatujete, že vedle sebe máte konečně člověka, který se v erotice nezajímá jen o sebe, ale hlavně o to, co je důležité pro vás.

Panna

Venuše, která se hned v pondělí ráno dostává do vašeho partnerského sektoru, vás zahálet nenechá. Změní ale atmosféru tak, že rády a s chutí zapomenete na práci a budete se věnovat svému miláčkovi. Zejména v pondělí a v úterý, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, pro vás oba v erotice uskutečníte všechno, co váš erotický život zpestří, navíc to bude tak intenzivní, že vás to oba překvapí.

Váhy

I kdyby měl do vašeho života velmi energicky nakročeno člověk, kterého byste sami označili za milence snů, přijmout ho nemůžete. Zejména v pondělí a v úterý hrozí, že jeho požadavky narazí na potřeby vaší vlastní rodiny. V takovém případě vás to sice může neskutečně mrzet, ale vy přesto dáte přednost tomu, co vyžaduje rodina-žebříček svých vlastních hodnot ani při vidině dokonalého sexu měnit nehodláte.

Štír

Luna, která v pondělí a v úterý prochází vaším sektorem komunikace, vyvíjí na váš erotický život neskutečně pozitivní vliv. S její pomocí dokážete miláčkovi požadavky, které v této oblasti máte, podat tak, aby je ihned splnil. Kromě toho může taky přemýšlet, proč ho něco tak jednoduchého a navíc i pro něj příjemného nenapadlo daleko dřív.

Střelec

Dozrává čas, v němž musíte do svého života kromě erotiky a jiných letních radostí vhodně začlenit i práci. Právě v této oblasti byste však měli být velice opatrní. Zejména ve středu a ve čtvrtek hrozí, že se zprvu zcela seriózně míněné vysvětlování odborných pracovních záležitostí změní v hledání místa a času, kde byste si mohli dopřát oboustranně vytoužených erotických radostí...

Kozoroh

Venuše, která se dostává do vašeho sektoru dalekých cest, vám nabízí lásku v podobě, se kterou dosud nemáte zkušenosti. Můžete se třeba zamilovat do člověka, který vás po všech stránkách převyšuje. Pak ale hrozí, že se na něj nebudete dívat jako na partnera, ale budete ho jen obdivovat-pak velice rychle pochopíte, že ani sex v tak nevyváženém vztahu nestojí za nic.

Vodnář

O nové erotické podněty se vám postará Merkur, který se v sobotu zastaví ve Vahách. Jak na dovolené, tak doma se můžete těšit na velice zajímavé erotické inspirace, pozor si však dejte na roztodivné nápady, které může mít v tomto ohledu váš partner. Měl by pochopit, že sex na pláži je sice zajímavý a vzrušující, ale na pokutě by vás mohl stát víc, než by se vám zamlouvalo.

Ryby

Pátek a sobota, kdy se Luna nachází ve vašem znamení a kdy jste zároveň pod pozitivním vlivem úplňku, má na váš erotický život vysoce pozitivní vliv. Pokud jste ještě nezkoušeli sex v měsíční záři, měli byste se do toho pustit. Zejména v sobotu, kdy nejdete do práce a kdy tedy máte na vychutnávání erotických radostí dostatek času, se můžete těšit na zážitky vskutku neskutečné.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA