Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 31. týden (1.8.2022 - 7.8.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Pondělní trigon mezi Sluncem a Jupiterem ve vašem znamení vám v lásce nese více štěstí, jež si umíte představit. Je však jen na vás, zda tyto projevy planetární přízně použijete při získávání nového partnera nebo při posilování vztahů s tím dlouhodobým. Můžete se samozřejmě rozhodnout, že stihnete oboje, ale to by bylo i pro vás nadmíru namáhavé.

Býk

S city, které vámi momentálně zmítají a vrhají vás ode zdi ke zdi, si poradit nedokážete,mohli byste si však sednout a ze svých erotických rozporů se vypsat. Ideálním dnem by byl čtvrtek, kdy dokážete v tomto směru využít energii Merkura, který se dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky. S jeho pomocí přijdete na kloub nejen tomu, co prožíváte, ale navíc i zjistíte, co chcete a potřebujete.

Blíženci

Venuše, která aktuálně prochází Rakem, vám dává nejen lásku, ale i povinnosti. Pokud miláček chce, abyste mu dali najevo, že s ním počítáte i v dalších životních etapách, měli byste v tom mít nejdříve sami jasno. Opravdu zdařilým sexem ho sice dostanete do stavu, kdy se nebude ptát, ale problém sám tím zdaleka nevyřešíte, pouze ho posunete v čase.

Rak

Mezi lidmi, v jejichž společnosti se pohybujete, budíte svým jednáním střídavě konsternovaný úžas a nelíčený obdiv. K člověku, který je pro všechny ostatní ztělesněným erotickým snem, přistupujete naprosto normálně. Když mu ještě dáte najevo, že se jím zabývat nehodláte, dosáhnete paradoxního efektu-bude za vámi chodit jako pejsek a všemi možným způsoby vám dávat najevo, jak ho pobyt ve vaší společnosti těší.

Lev

Pokud má někdo pocit, že byste mu měli být vděční jen za to, že na vás upře oči a dá najevo, že si vás docela dobře dokáže představit ve své posteli a možná i v životě vůbec, měli byste se zamyslet, zda o takovou čest vůbec stojíte. Pokud ne, řekněte mu to přímo a na rovinu. Bude to lepší, než kdybyste mu to naznačovali, a on buď nechápal, nebo chápat nechtěl.

Panna

O tom, že člověk, který o vás evidentně stojí, má partnera, se dozvíte od někoho naprosto jiného, než od něj. Příjemné nebudou ani okolnosti, za kterých k tomu dojde a Vám pak nezbude, než abyste svého čerstvého erotického partnera přitiskli ke zdi a donutili ho, aby vám všechno vysvětlil. Příjemné to nebude, ale jestli necháte téma otevřené, bude to ještě horší.

Váhy

Čekáte od své nové lásky erotické šílenství, nebo spíše pohodu a klid? Obojí mít nemůžete, i kdybyste opravdu chtěli. Když však začátek týdne věnujete získání partnera, který vám poskytne ráj na zemi i peklo současně, zatímco v pátek a o víkendu si budete lízat rány a psychicky se rovnat, natvrdo byste pochopili, že vlastně není o co stát.

Štír

Člověk, který se vám začne sice mezi řádky ale přesto chlubit tím, co všechno v sexu zažil a jak a kde sbíral zkušenosti, vás v žádném případě nenadchne. Když se budete opravdu moc snažit, projevíte o informace, které vám dává, zdvořilý zájem. Pokud usoudíte, že vaši subtilní taktiku nechápe nebo chápat nechce, pošlete ho do háje rovnou a bez veškerých okolků.

Střelec

Než se Merkur ve čtvrtek dopoledne přesune do vám nepříliš příznivé Panny, měli byste mít v tom, co od tohoto i několika dalších týdnu po erotické stránce chcete, jasno. Stejně jasno (ne-li jasněji) byste pak měli mít v tom, s kým budete erotiku zkoumat a provozovat, otálet s tím nesmíte. Od pondělí do středy se lehce domluvíte na to, co by vám v dalších dnech do života přinášelo jen samé zbytečné problémy.

Kozoroh

V úterý, kdy budete pod vlivem konjunkce mezi Marsem a Uranem, který trochu odlehčuje sextil s Venuší, se vám v lásce a zejména v erotice bude dařit naprosto všechno. Pokud chcete najít nového erotického partnera, podaří se vám to neskutečně snadno. V takové situaci byste si však měli dávat pozor na toho, kterého máte doma-o toleranci umí sice velice pěkně mluvit, ale s praxí to tak snadné není a nebude.

Vodnář

V době, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, jste na svého miláčka napojení tak, že před vámi nic neutají, ani kdyby chtěl. Právě proto byste se měli vědomě zaměřit na jeho erotické představy. Pokud je dokážete přečíst tak, abyste je do posledního detailu pochopili a mohli mu je splnit, bude z toho spousta velice krásných a někdy až romantických večerů a nocí.

Ryby

Merkur, který se ve čtvrtek dostane do vašeho partnerského sektoru, vám v lásce poskytne dosud postrádanou výmluvnost. Pokud chcete někoho získat, dokážete ho oslovit tak, aby vás vzal vážně a nad vašimi slovy (a posléze i erotickými návrhy) přemýšlel. V neděli, kdy se Venuše dostává do trigonu s Neptunem ve vašem znamení, pak pochopíte, že jste právě dospěli k cíli.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA