Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 32. týden (8.8.2022 - 14.8.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Zejména v úterý, kdy jste pod vlivem napěťového vztahu mezi Venuší a Plutem, hrozí, že si v lásce a zejména v erotice uděláte podstatně víc problémů než je rozumné a vhodné. Čím víc budete na partnera tlačit a vyžadovat od něj buď erotické služby, nebo ujištění o jeho lásce, tím více vám bude oponovat a vašemu tlaku se bránit. Stojí vám to za to?

Býk

S partnerem, který se rozhodl, že si budete užívat a že si vychutnáte každou chvíli, kdy můžete být spolu, se v názoru na život neshodnete. Zatímco vy máte pocit, že byste měli léto a dovolenou využít především k práci, on to vidí zcela jinak. Podle jeho názoru byste měli vypadnout někam, kde budete spolu sami, a kde bez problémů doženete erotické dluhy, které jste během roku nasbírali.

Blíženci

V pondělí, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se dokážete na svého miláčka naladit tak, že mu jeho přání budete číst doslova z očí. Problém je v tom, že to z jeho strany tak neproblematicky nefunguje. O podobně intenzivní porozumění se sice může snažit, ale tak jako vy fungovat nebude,všechno však dožene erotickým nadšením a chutí na sex.

Rak

Zásadní pozitivní vliv na vás do čtvrtečního večera vyvíjí Venuše, která se pohybuje vaším znamením. Pokud chcete někoho získat, máte pro letošní rok poslední šanci. Naštěstí to není neřešitelný problém, zejména ve čtvrtek, kdy jste pod pozitivním vlivem harmonického vztahu mezi Marsem a Neptunem, dokážete dát své city i erotické potřeby najevo tak, aby druhá strana pochopila, co chcete, a vaše přání vám neodkladně řečí splnila.

Lev

V první polovině týdne vsaďte na klid a řešení nejrůznějších praktických záležitostí. Když se ve čtvrtek večer Venuše přesune do vašeho znamení, měli byste mít volné ruce a dostatek času. Pokud se rozhodnete, že někoho získáte, budete mít pro svou činnost dostatek erotické inspirace, jeho reakce pak bude nadšená i spokojená zároveň.

Panna

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se bez problémů dokážete postarat o partnera tak, aby si opravdu neměl na co stěžovat. Dejte si však pozor, abyste to nepřehnali s dobrým a kvalitním jídlem. Partner, který se nacpe, si pak lehne a na veškerou erotiku zapomene-usoudí, že je spánek přednější a rozhodně příjemnější...

Váhy

Venuše, která se ve čtvrtek večer přesouvá do vašeho sektoru přátel, se vám v tomto směru postará o nejedno zajímavé překvapení. Najednou pochopíte, že je zbytečné, abyste se snažili o získání někoho, kdo o vás evidentně nestojí. Místo toho se zaměříte na kamaráda, který už dlouho dává najevo, že by váš vztah moc rád posunul do jiných rovin-výsledků se bát nemusíte, bude skvělý.

Štír

Když jste s partnerem, věnujte se mu naplno a tak, aby bylo jasné, že nehledíte na čas a že si užíváte každou chvíli, kdy můžete být spolu. Platí to zejména pro víkend, kdy je Luna v láskyplných Rybách a kdy spolu máte šanci poznat lásku a sex v intenzitě, kterou jste dosud považovali za výmysl romantických románů. Dnes zjistíte, že to v případě vás dvou může být i realita.

Střelec

I když nemáte na nic čas, na svého partnera si ho udělat nejenže musíte, ale hlavně chcete. Zejména v pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, byste se s ním měli domluvit na společném zajímavém programu. Kdyby přišel s tím, že byste si měli na noc zajet do nějakého penzionu, kde je nejen velká pohodlná postel, ale i vířivka pod hvězdami, berte to jako nápad z těch, které se neodmítají.

Kozoroh

V úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se zároveň budete potýkat s dost náročným vlivem opozice mezi Plutem ve vašem znamení a Venuší ve svém partnerském sektoru. Pokud máte pocit, že vám to po erotické stránce tak zcela nefunguje, máte šanci situaci změnit a obrátit k lepšímu. Je jen potřeba, abyste pochopili, že partner a erotický soulad je pro vás důležitější, než všechno ostatní na světě.

Vodnář

Úplněk, který v pátek probíhá ve vašem znamení, vám do života přinese přesně to světlo, které jste dosud postrádali. Najednou pochopíte, kde jste dosud dělali chybu, která vás dovedla zcela jinam, než tam, kde jste být chtěli. Když své poznání proměníte v činy, stane se z trochu nudné partnerské povinnosti opět to nejhezčí, co spolu s miláčkem prožíváte, užijete si to oba.

Ryby

Víkend s Lunou ve vašem znamení vám konečně poskytne to, co v lásce a zejména v sexu chcete a potřebujete, navíc máte dostatek času, který můžete věnovat svému miláčkovi bez výčitek svědomí. V neděli odpoledne pak budete mít dost fantazie a možností k uskutečňování svých erotických snů. Čím jsou odvážnější, tím víc se vám bude jejich uskutečňování líbit a tím víc vás bude bavit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA