Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 39. týden (26.9.2022 - 2.10.2022)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Při Slunci v partnerském sektoru si dokážete vychutnávat všechno, co vám život přináší, se sexem je to však obtížnější. Váš miláček potřebuje mít pocit, že ho opravdu milujete a že sex vnímáte jako nejpříjemnější zábavu, kterou si vzájemně můžete dopřát. V takovém případě však musíte snížit úroveň své upřímnosti na přijatelné minimum-kdybyste miláčkovi řekli, že sex vnímáte především jako něco, co vám vylepší náladu i spánek, moc nadšený by nebyl.

Býk

Geniální nápady, které ohledně sexu máte, si opravdu užijete, měli byste si však dávat pozor, abyste si je nevychutnávali s nikým jiným než se svým vlastním partnerem. Potíž je v tom, že milenec by sice mohl stokrát slibovat, že o vás nebude mluvit, ale stejně by to nevydržel. Čím dřív si uvědomíte, že jste v erotickém slova smyslu lákavá kořist, kterou se chce každý, kdo ji získá, pochlubit, tím to bude lepší.

Blíženci

To, že máte skvělé kontakty s rodinou a kolem spoustu přátel, kteří ve vaší společnosti velice rádi tráví veškerý volný čas, je naprosto skvělé. Přesto byste si měli dát pozor, aby si partner nezačal myslet, že jim dáváte přednost před jeho společností a jeho objetím. Ve chvíli, kdy by usoudil, že je vám lépe s kamarády než s ním v posteli, by vznikl hodně vážný problém.

Rak

Představa, že se miláčkovi jednorázově pomstíte na něco, co vám kdysi dávno udělal a co ve vás dosud tkví, narazí na realitu. Když si představíte, jak byste to dělali v praxi, dojde vám, že to zase tak dobrý nápad není. Když před jeho očima začnete flirtovat s někým jiným tak, aby bylo jasné, že vás jeho reakce vůbec nezajímá, bude to z vaší strany vyložená a hlavně zbytečná necitelnost.

Lev

Než se rozhodnete, že někoho získáte za každou cenu, měli byste alespoň chvíli přemýšlet. To, že ho svým nepotlačitelným a nezaměnitelným sex-appealem získáte, je naprosto jasné. V takovém případě byste měli přemýšlet nejen o tom, jak a kdy ho získáte, ale hlavně o tom, jak a kam chcete váš vztah směrovat potom-záhy pochopíte, že jde o otázku, na kterou se odpověď hledá opravdu nelehko...

Panna

Strach ze samoty vás opravdu neohrožuje, velice dobře víte, že spokojeně dokážete žít i sami a bez jakékoli společnosti. Pokud jde o sex, je to trochu horší, ale vy si dokážete poradit i s tím. Když podobné touhy pocítíte, vždycky budete mít při ruce telefon na několik kamarádů, kteří vám moc rádi pomohou vaše erotické touhy uspokojit a studenou postel zahřát.

Váhy

Život je pro vás výzva a váš erotický život zvlášť, zejména v pondělí a v úterý, kdy jde Luna vaším znamením, si musíte dny rozplánovat tak, aby byl čas na všechno podstatné, ale aby vám nechyběl ani na erotiku. Ideální chvíle by nastaly v úterý, kdy máte večer volno a kdy si můžete s pomocí Luny ve svém znamení užívat i romantickou náladu. Sex, do kterého se za těchto konstelací pustíte, bude tak krásný, jak už dlouho ne...

Štír

Opět zjistíte, že si s miláčkem rozumíte ve všem, ale v sexu přece jen nejlépe. Velice příjemné chvíle budete trávit zvláště ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení. Kdybyste se rozhodli, že večer zahájíte tím, že si vzájemně poskytnete erotickou masáž, bude to vynikající start do opravdu krásné noci a navíc si dokážete, že jako zkušení milenci si vzájemnou společnost vychutnáte podstatně víc, než v dobách, kdy jste spolu začínali.

Střelec

Když vám miláček řekne, že o vás nechce za žádných okolností přijít, velice dobře ví, co říká. Ani na mučidlech vám však neřekne, že si bez vás život vlastně nedovede představit. Kdybyste ho v sobotu dokázali přimět k upřímnému hovoru, dozvíte se, že teprve s vámi pochopil, jak krásná může být erotika, ve které se srovnají city s naplňováním i těch nejrafinovanějších erotických potřeb.

Kozoroh

To, že chcete v lásce riskovat, je vaše věc, než se však do něčeho takového pustíte, uvědomte si, že jde o aktivitu, ve které neumíte zase tak dobře chodit. Nebezpečí z toho, čemu se říká milenecký poměr, je ve vašem případě daleko větší. Zejména v neděli, kdy jste pod vlivem stacionárního Merkura, hrozí, že na sebe partnerovi sami a dobrovolně prozradíte něco, co by se jinak nedozvěděl.

Vodnář

Erotickou aktivitou, kterou miláček zareaguje na všechno, co uděláte nebo co řeknete, vás vyloženě překvapí. Navíc se vůbec nevyhýbá kontaktům, pro které měl vždycky jen ironické komentáře. Při každé příležitosti se vás dotýká, hladí vás a neustále vám všemi možnými způsoby dává najevo, že jste pro něj to nejlepší, co po této a vlastně i všech ostatních stránkách poznal.

Ryby

O tom, že byste v lásce a citech šli na kompromis, neuvažujete nikdy, teď však pochopíte, že o podobné kompromisy nebudete usilovat ani v sexu. Když si představíte další vztah, kdy byste se museli ve všem přizpůsobovat, a přesto nebyli v žádné z výše uvedených kategorií spokojení, usoudíte, že to za to nestojí. V lásce i v sexu chcete něco, co sice není absolutní, ale co se dokonalosti co nejvíce blíží.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA