Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 05. týden (28.1.2019 - 3.2.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Novoluní, které v pondělí probíhá ve vašem partnerském sektoru, vás dostane do situace, s níž dosud nemáte zkušenosti. Zjistíte, že na vás žárlí váš partner a váš životní druh. Partner má pocit, že by měl vědět o všem, co děláte a pro co se rozhodujete. Váš letitý kamarád zase postrádá vaše dlouhé debaty. Zatím se s nimi ještě zvládnete domluvit, ale je vám jasné, že to dlouho nevydrží.

Býk

Když miláček přijde s tím, že získal novou práci, měli byste se radovat. Obavy, které to ve vás budí, si nechte pro sebe. Když začnete mluvit o tom, jaký máte strach z jeho nových kolegů, bude dost překvapený. To, že by vám s někým mohl zahýbat, ho dosud ani nenapadlo. Vy pak můžete uvažovat, zda jste mu svými slovy nedali inspiraci k něčemu, co jemu dosud na mysl nepřišlo.

Blíženci

Když vám miláček začne vysvětlovat, co máte dělat, abyste se ještě více zalíbili jeho rodičům, spolehlivě vás tím naštve. Něco takového považujete na zbytečné a hlavně nepotřebné. Naštěstí umíte využít pondělní novoluní, které probíhá ve svobodomyslném Vodnáři. Partnerovi řeknete, že se nebudete přizpůsobovat nikomu a ničemu. A pokud se mu to nelíbí, má prostě smůlu.

Rak

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v Rybách, musíte ve vztahu našlapovat opatrně. Je potřeba, abyste stresy, které si táhnete z práce, nechali doma na rohožce a do bytu vstupovali bez nich. Když to neuděláte, hrozí zbytečné domácí dusno. Můžete partnera obvinit z něčeho, za co opravdu nemůže, a ještě se divit, že se mu to ani trochu nezamlouvá.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy je váš partnerský sektor pod pozitivním tlakem, pro sebe a pro svého miláčka můžete udělat spoustu věcí, které vás oba posunou výš. Je jen potřeba, abyste se oba dohodli na tom, že něco takového potřebujete a chcete. Pokud by miláček usoudil, že na práci na vztahu nemá čas a energii, protože musí přednostně řešit něco jiného, můžete své záměry o chvíli odložit.

Panna

Děláte deset věcí najednou a všechny se snažíte dělat co nejlépe. Není tedy divu, že vám chybí čas a energie, kterou byste věnovali partnerovi. Ten není ani tak naštvaný, jako rozlítostněný. Občas ho dokonce napadne, že máte čas na všechny, ale jen na něj ne. Než mu to začnete vymlouvat a vysvětlovat, že se mýlí, přemýšlejte, zda náhodou nemá trochu pravdy.

Váhy

Merkur ve vašem sektoru romantických lásek ladí s Uranem a Marsem, které se nacházejí ve vašem sektoru partnerském. Nebezpečí, že se vám situace vymkne z rukou, je značně vysoké. Pokud potkáte někoho, kdo se vám opravdu líbí a kdo vás přitahuje, nedokážete ho odmítnout. Bez dlouhých úvah zrušíte všechno, na čem stál celý váš dosavadní život, a vrhnete se vstříc nové lásce.

Štír

Láska vám do života vnese kromě radostí i trochu starostí. Budete se muset postavit mezi děti a svého partnera. Všichni mají svou pravdu a všichni ji prosazují bez ohledu na cokoli. Je tedy jasné, že na domácí klid můžete zapomenout. Když si však počkáte na středeční odpoledne, kdy už bude Luna v Rybách a kdy kolem vás zavládne mír a pohoda, mohli byste se docela dobře domluvit.

Střelec

Páteční sextil mezi Sluncem a Jupiterem vám spolu s příznivým Merkurem dává ve vztazích velice zajímavé šance. Najednou zjišťujete, že se s partnerem dokážete domluvit i o věcech, ve kterých vám to jindy neladí. Změníte se natolik, že se na vaši situaci podíváte partnerovýma očima a dokonce i o kousek ustoupíte. Vám to nic neudělá a partnera to potěší...

Kozoroh

Pokaždé, kdy se do něčeho zaberete a začnete na tom soustředěně pracovat, se objeví nebo ozve miláček, který vás ze soustředění vytrhne a přiměje vás, abyste mysleli na něco naprosto jiného. Naštěstí si uvědomíte, že to nemyslí zle. S největší možnou láskou mu dáte najevo, že by bylo lepší, kdybys nejdříve počkal, až budete hotoví, a pak teprve vznášel své požadavky. Nebojte se, pochopí to!

Vodnář

Čekejte událost, která bude pro pochopení vašeho miláčka a jeho vztahu k životu naprosto klíčová. Vy si pak uvědomíte, jak moc se od sebe lišíte, a začnete přemýšlet, co s tím. Rozhodování nebude lehké. Buď se rozhodnete pro rozchod, nebo se budete muset smířit s tím, že vedle sebe máte člověka, který se na život a na váš vztah dívá naprosto jinak než vy.

Ryby

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, využijte talentu, díky němuž dokážete nahlédnout pod povrch věcí. Nenechte se odradit tím, že vám partner říká, že je všechno v pořádku. Ptejte se do té doby, než dostanete rozumnou odpověď. Můžete se sice dozvědět, že jste protivní, protože před vámi přece nikdo nic netají, ale to vás nesmí odradit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA