Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 03. týden (14.1.2019 - 20.1.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

S láskou to ve vašem případě jednoduché není a ani nebude. Ve vašem sektoru lásky a romantiky se totiž v pondělí odehrává měsíční zatmění. Bohužel hrozí, že si pod jeho vlivem přestavíte priority tak, že se rozhodnete pro něco, co není rozumné. Je nebezpečí, že vkročíte do vztahu, který zcela zabere veškeré vaše kapacity, ale jinak vám nic dobrého nepřinese.

Býk

Ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším sektorem lásek, přijde nebezpečí ze strany, kterou jste opravdu nepředpokládali. Hrozí, že se zalíbíte buď někomu, kdo je o generaci mladší, nebo rovnou spolužákovi či spolužačce svých dospívajících dětí. To, co chcete, je jedna věci. Přesto byste to měli vyhodnotit jako situaci, v níž musí mít hlavní slovo rozum.

Blíženci

O tom, že byste seděli o víkendu doma, ani neuvažujte. Luna, která prochází Vahami, vás doma nenechá. Na všech společenských akcích se však musíte chovat zdrželivě. To, že začnete s někým flirtovat, se vašemu miláčkovi líbit nebude. Vy mu sice můžete stokrát vysvětlovat, že to děláte jen pro zábavu a že to žádný další význam nemá, ale on vám to stejně věřit nebude.

Rak

Když se vám něco nepovede, nedělejte kolem toho drama. Stejně tak by bylo dobré, kdybyste se o tom nebavili s partnerem. Je zbytečné, aby si myslel, že vám má ve všem, co děláte, radit, a že na vás má povinnost dohlížet. Čím více svobody si oba zachováte, tím bude váš vztah vyváženější a tím lépe a pohodlněji se v něm oba budete cítit. Vyzkoušejte a uvidíte!

Lev

Slibujete si, že boj o srdce své dosud nezískané lásky nevzdáte a taky pro to děláte všechno, co se jen dá. Pokud však opravdu potřebujete uspět, musíte do svých plánů započítat i vliv hvězdných energií. Nezapomeňte, že v pondělí je ve vašem znamení zatmění, které napovídá, že se do ničeho pouštět nemáte. Když však počkáte do úterka, kdy se ve vašem sektoru lásky setkává Venuše s Jupiterem, získáte za svou trpělivost sladkou odměnu.

Panna

O lásce a o tom, co cítíte, byste si měli s partnerem všechno důležité říct do středy. Využijte dnů, kdy Merkur prochází vaším sektorem lásky a kdy dokážete mluvit o všem, co máte na srdci. Přesto počítejte s tím, že si vás miláček moc romantiky neužije. I když nechcete, řeč se pokaždé nějakým záhadným způsobem stočí na praktické záležitosti. Naštěstí se na nich domluvíte.

Váhy

Veškerá setkání v rámci rodiny, od kterých jste si tolik slibovali, proběhnou trochu jinak, než jste si představovali. Místo inteligentní komunikace se opět začnou řešit záležitosti, které by klidně mohly počkat. Navíc se stejně nic nevyřeší. Výsledkem bude víkend, který se vám nebude vůbec líbit. Partnerovi to však nevyčítejte. Opravdu za to, co se stalo, nemůže.

Štír

Ze ztracených a teď nedávno znovunalezených lásek nic dobrého nekouká. Než se rozhodnete, že si opět padnete do náruče, měli byste zjistit, co dotyčný dělal v době, kdy jste spolu nebyli. Pokud přijdete na to, že si polámal křídla a kromě iluzí přišel navíc i o veškeré peníze, měli byste být s projevy citů opatrní. Opravdu není důvod, abyste peníze, které jste vydělali, věnovali na sanaci jeho dluhů a pohledávek.

Střelec

S láskou není problém. Víte, že ji chcete, a taky víte, kde ji snadno získáte. Jakmile ji však budete mít, začne vás nudit. Člověk, který vám ji dal, vám najednou připadá nezajímavý a všední. Kdybyste však podlehli a vystřídali ho za někoho jiného, záhy byste litovali. Zatímco teď máte lásku, která po vás nic nechce, pak byste měli vášeň, kterou byste žádnými prostředky uspokojit nedokázali.

Kozoroh

Věci občas nejdou tak, jak si představujete. Ohledně své budoucnosti jste mohli mít spoustu plánů. Teď se však musíte smířit s tím, že se nesplní. Člověk, kterého jste si vybrali a právě se rozmýšleli, že se mu konečně se svou láskou svěříte, se zamiloval jinde. Vám se to sice nelíbí, ale jako zradu to brát nesmíte. Nic jste mu neřekli a on o vašich citech neměl ani tušení...

Vodnář

Zatmění, které v pondělí probíhá ve vašem partnerském sektoru, varuje. Je potřeba, abyste se ve všem, co se vztahů týká, drželi zpátky. Nic neřešte, nic nedělejte, a už vůbec nic nerozhodujte. Když se pohádáte, nepočítejte s hádkou, která bude jen vzrušujícím zpestřením jinak nudné konverzace. Spor by končil ultimáty a rozhodnutími, která by se nedala vzít zpátky.

Ryby

Pocit, že se musíte miláčkovi okamžitě podívat do mobilu (nebo do pošty v počítači), musíte ovládnout. Kdybyste to udělali, byl by z toho leda trapas. Partner by vás ani nemusel přichytit při činu. K hodně negativním pocitům by stačilo už to, že byste zjistili, že jste partnera podezírali neprávem. Se svými výčitkami svědomí byste se mu navíc nemohli svěřit, protože by to pak bylo ještě horší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA