Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 04. týden (21.1.2019 - 27.1.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Podívejte se pravdě do očí! Když s chladnou hlavou zkonstatujete, že vás to s vaší láskou přestává bavit, je čas, abyste se nad tímto zjištěním hluboce zamysleli. Možnost, že se situace zlomí, je naprosto minimální. Možná by bylo lepší, kdybyste začali uvažovat o budoucnosti, ve které bude hrát váš nynější partner hrát trochu jinou roli, než plnil doposud.

Býk

Pokud chcete prožít romantickou lásku, bude lepší, když si pustíte film nebo otevřete knížku, která se daným tématem zabývá. V reálu se raději o nic takového nepokoušejte. Když přijdete za partnerem s romantickými požadavky, bude mít spoustu ironických poznámek. Normálně jste k těmto jeho projevům tolerantní, ale tentokrát byste se nejdříve urazili a pak naštvali.

Blíženci

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se těšte na překvapení, které vám miláček připraví. Veškeré jedovaté komentáře, které vás napadnou, si raději nechte pro sebe. Zatím si plně neuvědomujete, jak na něj mohou vaše slova působit. Kdybyste změnili komunikační styl a to, co pro vás udělá, spíše ocenili, bylo by to po všech stránkách lepší.

Rak

To, co se svým miláčkem prožíváte, je pro vás dost náročné. Pokud chcete pochopit to, co dělá a jak se chová, musíte se zamyslet nad rodinou, ve které vyrůstal a nad stylem komunikace, který tam byl obvyklý. Jen tak můžete pochopit, že miláček slovy, která vás naštvala, nic zlého nemyslel, ale naopak je mínil jako lichotku a velice upřímnou poklonu.

Lev

Bylo by dobré, kdybyste si s partnerem našli koníčka nebo alespoň víkendovou zábavu, které se můžete věnovat oba dohromady. Zkuste využít Venuši, která je až do nedělního pozdního večera ve Střelci, a přihlásit se spolu třeba na kurz vaření, výroby čokoládových pralinek nebo něčeho podobného. Bude to pro vás jak zajímavý zážitek, tak inspirace pro další partnerské akce.

Panna

Čtvrteční sextil mezi Saturnem a Neptunem vás donutí, abyste se na miláčka podívali jinak. Konečně pochopíte, proč je potřeba, abyste ho oběma nohama drželi na zemi. Pokud mu dovolíte, aby projevil své fantazie, hrozí, že kvůli vám a pro vás udělá něco, co vám oběma silně zkomplikuje život. Nebezpečí, že se zadluží jen proto, aby vás mohl vzít ještě v zimě na Seychely, je neobyčejně vysoké.

Váhy

Jsou snahy, které jsou naprosto zbytečné. Pokud se vám city, které jste ke svému partnerovi chovali, nepodaří vzkřísit do neděle, smiřte se s tím, že jde o něco, co ve vašem životě už nemá místo. Nemusíte se ani bát toho, jak to partnerovi sdělíte. S údivem zjistíte, že je na tom zhruba stejně a jen čekal, zda celou záležitost otevřete jako první vy, nebo to udělá on.

Štír

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, se zabývejte spíše sebou, než partnerem. Je to sice trochu sobecké, ale není to nerozumné. Když budete v pohodě vy, bude v pořádku i partner a celá rodina. Zároveň byste měli začít pracovat na vylepšení vztahů s partnerovými příbuznými. I když to tak zatím nevypadá, budete je co nevidět hodně potřebovat.

Střelec

Na miláčka musíte dohlížet snad ještě intenzivněji a důsledněji, než na vaše společné děti. Když je nemocný, musíte hlídat, aby dodržoval léčebný režim. Budete ho kontrolovat, aby bral léky, jedl to, co má, a vyhýbal se tomu, co jíst nemá. Není tedy divu, že na konci týdne budete péčí o něj unavení tak, že byste si nejradši taky lehli a ve stavu nemocných ho vystřídali.

Kozoroh

Jsou věci, na které byste měli co nejrychleji zapomenout. Zjistíte, že partnerova tetička, která vám slíbila, že si na vás v závěti vzpomene, vás totálně pominula. Vy si pak můžete vybrat, zda se kvůli tomu budete rozčilovat, nebo zda mávnete rukou s tím, že stačí, že si nezapomněla na vašeho životního druha. Miláček sice nahlas nic neřekne, ale vaše jednání náležitě ocení.

Vodnář

Všechno, k čemu vás partner nutí, vnímáte neobyčejně úkorně. Může vám sice tvrdit, že to dělá jen pro vaše dobro, ale ani to váš názor nezmění. Když vám navíc začne vysvětlovat, že je potřeba, aby celá rodina přešla na zdravou výživu, naštvete se už definitivně. Dobře víte, že je to způsob, jakým projevuje svou lásku a péči, ale přesto se vám to nelíbí.

Ryby

O tom, že toho máte až nad hlavu, nikdo nepochybuje. Přesto si musíte dát pozor, aby váš životní druh neměl ani na chvíli pocit, že ho zanedbáváte. Jakmile usoudí, že ve vašem životě přestává hrát hlavní roli, začne vědomě či nevědomě vyhledávat někoho, kdo by mu nejdříve poskytl pozornost a pak i lásku. Opravdu chcete něco takového riskovat a své dosud skvělé partnerství ohrožovat?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA