Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 06. týden (4.2.2019 - 10.2.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Neustále máte pocit, že se ve vašem vztahu neděje nic z toho, co by se v něm podle vás dít mělo. Když se podíváte na partnera, necítíte motýly v břiše, ale spíše údiv nad tím, co ten člověk vedle vás vlastně dělá. Naštěstí máte rozum a uvědomujete si, že zásadní důležitost má pro vás a pro váš další společný život i přátelství, které vás dva neoddělitelně spojuje.

Býk

O zábavu se vám miláček postará ve chvíli, kdy vás o víkendu pozve do kina. Zatímco vy máte náladu na romantickou komedii nebo něco podobného, on vás táhne buď na válečné drama nebo na alespoň na thriller. Za to, že jste na něj naštvaní, se nemáte proč stydět. Nepochopení a totální ignoraci všech vašich duševních potřeb byste mu ale vyčítat nemuseli...

Blíženci

Na to, aby váš vztah znovu rozkvetl, potřebujete najít něco, co vás bude oba bavit. Když miláček přijde s tím, že byste mohli společně vyzkoušet pečení chleba nebo něco podobného, neťukejte si na čelo. Berte to jako skvělý nápad, který může z vašeho vztahu zahnat nudu. Partnerovo jednání byste navíc měli ocenit. Znáte se a víte, že nuda je pro každý vztah, který máte, smrtelně nebezpečná.

Rak

Hlavně se doma nikomu nechlubte tím, co všechno zvládnete. Dobře víte, že to ve vašem případě není ani tak otázka výkonnosti, jako správného načasování. To byste ale nikomu ze svých blízkých nevysvětlili. Miláček by se sice chlubil, jak všechno zvládáte, ale ani ve snu by ho nenapadlo, že by mohl na sebe kus vaší práce dobrovolně a bez pobízení převzít sám.

Lev

Ve čtvrtek, kdy se Mars přesouvá do Býka, si dávejte pozor, abyste se zbytečně nehádali. Prostředky, které byste při hádce jak vy, tak partner užili, by měly do vaší obvyklé noblesy a laskavosti opravdu hodně daleko. Bude lepší, když zatnete zuby a necháte miláčka bublat. Pak se můžete dozvědět, že vás ani trochu nezajímá, což bude nemilé, ale pořád lepší, než hádka.

Panna

V pondělí, kdy je Luna v Býku, jste v naprosté pohodě. S miláčkem se dokážete v klidu pobavit o všem, včetně vašich dlouhodobých plánů. Můžete si dokonce sednout a začít uvažovat o letní dovolené. Klidně řekněte, jak si ji představujete. S údivem zjistíte, že se vaše představy od těch partnerových ani tak moc neliší. Kompromis najdete rychle a budete s ním oba spokojení.

Váhy

Ve středu, kdy se ve vašem partnerském sektoru naposledy setkává Mars s Uranem, si dávejte pozor nejen na svá slova, ale i na mimoverbální chování. I když vůbec nechcete, může z vašeho jednání vyzařovat něco, co opačné pohlaví přitahuje jako magnet. Vy se s tím už nějak vyrovnáte, ale váš miláček není schopen pochopit, že v tom z vaší strany není promyšlený záměr.

Štír

Než se rozhodnete, že boj o srdce svého miláčka vzdáte, chvíli přemýšlejte. Možná byste měli využít Mars, který ve čtvrtek vstupuje do vašeho partnerského sektoru a ještě jednou projevit aktivitu. Pokusy opakujte až do neděle, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Venuší a Neptunem. Šance na to, že to tentokrát konečně vyjde podle vašich představ, je nečekaně vysoká.

Střelec

Na to, že si s rodinou svého miláčka na první pohled sednete, raději zapomeňte. Přesto se v kontaktu s nimi chovejte normálně, přirozeně a pokud možno i přátelsky. Zejména v pátek a v sobotu, kdy je Luna v rodinném Raku, byste se však měli připravit na pořádný výslech. Chtějí vědět, komu své dítě dávají a nebudou se vás stydět důkladně na cokoli vyptat.

Kozoroh

Na své touhy po vztahu, který je po všech stránkách dokonalý, raději zapomeňte. Kdybyste miláčkovi jen zlehka nastínili, jak si váš další společný život představujete, byl by to pro něj šok. V lepším případě by se rozesmál a v horším by vám vynadal. Své představy si raději nechte pro sebe. Pro vás a hlavně pro další budoucnost vašeho vztahu to bude daleko bezpečnější.

Vodnář

Opět se musíte smířit s tím, že svému miláčkovi ani trochu nerozumíte. Když se vám svěří se svými sny, budete hodnou chvíli přemýšlet, zda to, co říká, myslí taky vážně. Jeho představa života, kdy pořád jen pracujete a šetříte, se vám ani trochu nezamlouvá. Je ale potřeba, abyste to probrali dřív, než pochopíte, že jste se dostali do průšvihu, z něhož není cesta zpět.

Ryby

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky se máte na co těšit. Valentýna trochu odložil, ale o to lépe si ho nyní užijete. Vychutnávejte si každou chvíli, kterou jste spolu. Navenek sice nebudete nic zásadního ani důležitého, ale vy jste dost moudří na to, abyste si u své lásky dokázaly dostatečně vážit její vnitřní podstaty.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA