Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 08. týden (18.2.2019 - 24.2.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Od pondělí do pátku si v lásce dejte prázdniny. Po partnerovi nic nechtějte. Sami se však k němu chovejte tak, aby vám nemohl nic vytknout. To, že jste jednali dobře, pochopíte už v pátek večer. Venuše se přesouvá do vašeho sektoru kamarádů, což znamená, že si miláček musí vybrat mezi víkendem s vámi a s nimi. Po týdnu, který díky vašemu rozumnému chování proběhl v klidu a bez hádek, se zaručeně rozhodne pro vás!

Býk

Na svého partnera musíte mít především čas. Navíc počítejte s tím, že se bude chtít bavit o naprosto jiných věcech, než obvykle. Nedivte se, kde se v něm takové myšlenky vzaly, ale buďte rádi, že k nim konečně dospěl. Počítejte s týdnem, kdy spolu budete probírat tajemství vzniku vesmíru, život po životě a jiná zajímavá témata, na která vám jindy nezbývá energie.

Blíženci

V pátek odpoledne, kdy se Venuše dostává do vašeho znamení, nesmíte v žádném případě sedět doma. Byl by to vyložený hřích! Je naprosto jedno, zda vyrazíte na ples s partnerem nebo na domácí akci jako single. V každém případě se můžete těšit na projevy netajeného zájmu opačného pohlaví. Pokud jste single, máte si z čeho vybírat. Pokud jste zadaní, bude váš partner alespoň vědět, jaké štěstí ho ve vaší podobě potkalo a jak mu všichni závidí...

Rak

S partnerem je to obtížné. Neustále má pocit, že byste měli myslet jen na něj, a nechápe, že vám na to tak momentálně chybí kapacita. Kdybyste chtěli být jedovatí, můžete mu připomenout, že období, kdy jste mysleli jen na něj, ve vašem životě už bylo. Tehdy vám však vyčítal, že ho svou láskou škrtíte a nedovolíte mu volně dýchat. Kdyby věděl, co chce, žilo by se vám hned daleko lépe.

Lev

Hrozí, že v tom, co se lásky a vztahů týká, propadnete zbytečně skepsi. Je naprosto jasné, že chcete a potřebujete, aby se partner alespoň čas od času choval romanticky. Zároveň si uvědomujete, že ho k tomu nesmíte nutit, protože by to bylo naprosto kontraproduktivní. Možná bude lepší, když se ho pokusíte mírně, leč důsledně přesvědčovat, že by měl v tomto směru své jednání změnit.

Panna

Na to, že byste se podle svého zvyku věnovali především práci a povinnostem, zapomeňte. Do středy budete fungovat naprosto stejně jako jindy, ale čtvrtek přinese změnu. Od čtvrtečního rána do sobotního večera můžete využít Lunu, která prochází vaším sektorem romantiky. Kdybyste s její pomocí chtěli připravovat svatbu, můžete si být jistí, že to bude událost roku!

Váhy

Je otázka, zda partner, s nímž sdílíte své zájmy, bude do dalšího života to nejlepší. Zejména v neděli, kdy je Luna ve Vodnáři, se můžete kvůli společným zájmům zbytečně pohádat. Jeden z vás si bude chtít vyrazit s kamarády se stejnými zájmy, zatímco ten druhý má dojem, že by měl zůstat doma a dělat mu společnost. Domluva bude těžká a výsledek debaty silně nejistý.

Štír

Váš miláček patří k lidem, kteří mají vždycky na všechno čas. Obvykle vám to nijak zásadně nevadí, ale tentokrát je to jinak. Pokud máte o víkendu někam jít, vůbec ho nezajímá, jak se tam dostanete. Nezbude, než abyste všechno rázně vzali do rukou vy. Objednejte odvoz nebo taxi a jeho postavte před hotovou věc. Bude sice vrčet, ale nakonec uzná, že pěšky se na ples ani z plesu nechodí.

Střelec

V době, kdy je Slunce v Rybách, můžete mít s partnerem problémy, s nimiž dosud nemáte zkušenosti. Zejména v úterý a ve středu vám může připadat, že váš životní druh naprosto ztratil smysl pro humor a životní nadhled. Navíc velice obtížně nese vaši optimistickou náladu a důvěru v to, že všechno dobře dopadne. Snažte se jeho myšlení trochu pozměnit, i když to snadné nebude.

Kozoroh

Do pátečního odpoledne využijte Venuši, která se pohybuje vaším znamením. Zároveň si uvědomte, že přišel čas, kdy byste si konečně měli začít užívat jak společnosti svého partnera, tak toho, že se máte a že jste spolu rádi. Zvlášť pečlivě si musíte vybírat téma pro konverzaci. Tím, že novému objevu budete popisovat své pracovní hrdinství, si jeho srdce nezískáte...

Vodnář

Než se o víkendu rozhodnete, že se necháte okouzlit, měli byste přemýšlet, k čemu vám to bude. Předem si uvědomte, že opravdu nepatříte k lidem, kteří umí žít ve dvou paralelních vztazích. Když k tomu přidáte specifickou povahu svého miláčka, který se v žádném případě nespokojí s rolí toho druhého, bude vám hned jasné, že by to opravdu nebyl dobrý nápad.

Ryby

Pokud si chcete u svého miláčka opravdu šplhnout, je to snadné a jednoduché. Stačí, když využijete víkendové večery, kdy jste oba v klidu a máte na sebe čas. Nabídněte mu masáž a těšte se tím, jak pod vašima rukama doslova taje. Když vám pak řekne, že máte zlaté ruce a že dosud nevěděl, co ve vás má, můžete vzít jed na to, že to není ani žert, ani pokus o ironii.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA