Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 07. týden (11.2.2019 - 17.2.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když se kolem vás hned v pondělí začne motat nadřízený, máte problém. Dotyčný se vám sice už dlouho líbí, ale máte taky zdravý rozum. Ten vám říká, že by takový vztah byl daleko riskantnější, než je zdrávo. I když náznaky nejsou vaší silnou stránkou, musíte se k nim utéct. Naznačte mu, že zájem sice máte, ale negativní důsledky, které by takový vztah měl, riskovat nechcete.

Býk

Zatímco vy svého miláčka hýčkáte při každé příležitosti, on vás po této stránce vyloženě zanedbává. Neměli byste se překonat a vysvětlit mu, že si z jeho strany trochu péče zasloužíte i vy? Nutné je to zvláště v případě, kdy se necítíte tak úplně dobře. Opravdu není důvod, abyste mu plnili všechna jeho přání i ve chvíli, kdy byste ze všeho nejradši leželi se zavřenýma očima v posteli.

Blíženci

Když se k vám bývalá partner bude chtít vrátit, můžete být nadšení, ale nahlas to neříkejte a najevo to nedávejte. Předem byste si měli zjistit, co ho k takovému jednání vede. Bylo by krásné, kdyby se k vám vracel proto, že pochopil, že ho život bez vás nebaví. Kdybyste však pochopili, že se vrací jen proto, že má s vámi život snazší a pohodlnější, bylo by to podstatně lepší.

Rak

I když máte peníze opravdu rádi a na zajištění vaší rodiny vám opravdu záleží, nic se nemá přehánět. Když partner přijde s tím, že by si přibral ještě jednu práci, musíte ho zarazit. Kdyby svůj plán uskutečnil, zbylo by mu na vás ještě méně času, než je to málo, co vám může věnovat teď. Miláčkovi bude sice chvíli trvat, než vaše důvody pochopí, ale pak sám usoudí, že bude lepší, když je přijme jako fakt.

Lev

V pondělí, kdy se Luna nachází ve vašem znamení a Slunce prochází vaším partnerským sektorem, dostanete konečně šanci, kdy můžete projevit své city. Je naprosto jedno, zda je budete směřovat k člověku, kterého jste teprve poznali, nebo k partnerovi, s nímž vás pojí dlouhodobý vztah. V každém případě se můžete těšit na kladnou odezvu, která po vašem vyznání přijde.

Panna

Ve vašem případě všechno závisí jen a pouze na dobré organizaci práce. Pokud budete chtít, zvládnete partnera, milence či milenku a ještě i nejedno setkání s přáteli. Koncem týdne se však situace zásadně změní. Konjunkce mezi Venuší a Plutem pozve do vašeho života člověka, kvůli kterému se vzdáte všech dosavadních dobrodružství a rozhodnete se, že budete jenom s ním.

Váhy

Vás vztah sice není tak úplně typický, ale to je to poslední, co vám vadí. Vy si v něm žijete docela dobře a pohodlně. Potíže můžete mít s partnerem, který má pocit, že byste svůj vztah měli nějakým způsobem přizpůsobit požadavkům svých rodičů. Zejména v pondělí na vás bude v tomto směru tlačit způsobem, který se vám nebude ani trochu líbit a který vás navíc i dost naštve.

Štír

To, že máte hodně práce, ještě neznamená, že se na všechny záležitosti, které se týkají partnera, můžete beztrestně vykašlat. Neriskujte zbytečně! Hrozí, že se dostanete do situace, kdy budete miláčkovi vytýkat, že na nic jiného než na lásku nemyslí. Miláčka však ani nenapadne, aby se zatvářil kajícně. V lepším případě vám za vaše jednání vynadá - a v horším vyrazí hledat někoho, kdo bude mít pro jeho potřeby větší pochopení.

Střelec

Se svým miláčkem musíte zacházet opatrně. Zejména o víkendu, kdy je Luna ve vašem sektoru tajemství, se musíte držet zpátky. Na to, že byste ho mohli srovnávat s některým z jeho předchůdců, zapomeňte. Vy si sice můžete myslet, že podobné informace povzbudí jeho ctižádost a touhu po dokonalosti, ale pravý opak by byl pravdou. Partner by se naštval a hodně dlouho by vám to neodpustil.

Kozoroh

O tom, že byste na úkor svého miláčka mohli vtipkovat, ani neuvažujte. Všimnul by si toho podstatně dřív, než obvykle, a pěkně by vám vaše výroky otloukl o hlavu. Stejně tak zapomeňte na úvahy o tom, že by vám s někým jiným bylo daleko lépe. Místo obvyklého prosebného pohledu byste se dočkali ostré reakce a doporučení, ať si jdete tam, kam vás srdce táhne.

Vodnář

Pondělní sextil mezi Sluncem ve vašem znamení a vaším vládcem Uranem vám dává v lásce příležitosti, o nichž jste dosud jen snili. Když se objeví, nesmíte na nic čekat a hned je lapnout oběma rukama. Pokud byste si řekli, že si to rozmyslíte a ještě chvíli počkáte, nebylo by to rozumné. Další podobná šance přijde až za hodně dlouhých čtyřiaosmdesát let.

Ryby

Okolnosti a důvody pro to, proč jste se se svým partnerem rozešli a proč jste nyní single, nikomu nevysvětlujte. Nikomu po tom nic není a navíc by to nikdo nepochopil. Bude lepší, když řeknete, že jste se dohodli, že to zůstane jenom a pouze mezi vámi dvěma. Není to sice pravda, protože jste o tom spolu nemluvili, ale to přece nikomu říkat nemusíte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA