Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 30. týden (22.7.2019 - 28.7.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

S rodinou vašeho miláčka jsou samé potíže. Jeho blízcí dosud nepochopili, že potřebujete čas především pro sebe a až potom se o něj můžete dělit s nimi. Zatím jste to vydýchávali a chovali se tak, aby se vám nedalo nic vytknout. Když se však zeptají, kam jedete na dovolenou, a hned vám slíbí, že tam za vámi přijedou, naštvete se opravdu upřímně.

Býk

Od pátečního do nedělního poledne, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, si můžete opravdu užívat všeho, co vám léto skýtá. Pokud jste single, seznamujte se s novými zajímavými lidmi. Kdybyste náhodou usoudili, že se jeden z nich hodí na roli vašeho životního partnera, neváhejte a hned mu to řekněte. Železo se přece kuje, dokud je žhavé!

Blíženci

Novoluní, které ve čtvrtek probíhá ve vašem komunikačním sektoru, vás opět přiměje, abyste se nad svým partnerským vztahem vážně zamysleli. Pokud usoudíte, že je nejvyšší čas, abyste se od nezávazných hrátek posunuli o pár kroků dál, je to opravdu dobrý nápad. Miláčkovi to však musíte podat tak, aby se nezačal bát ztráty svobody, ale aby pochopil, že to naopak bude další velké dobrodružství.

Rak

Když miláček přijde s tím, že byste si spolu měli kromě normální dovolené ještě vyrazit někam, kde byste si jeden druhého pořádně užili, měli byste s ním souhlasit. Pár dní, kdy budete jen spolu a kdy se nemusíte na nikoho ohlížet, vám vyloženě sedne. A když se domluvíte na společném koupání a potom si spolu dáte dvě deci, bude to naprosto dokonalé.

Lev

Ve čtvrtek, kdy ve vašem znamení probíhá novoluní, si dávejte pozor na to, co a jak svému miláčkovi říkáte. Vy to ani nemusíte myslet nijak zle, ale vaše slova mohou přesto vyznít zbytečně tvrdě. Když situaci namodelujete tak, aby to vypadalo, že mu dáváte na výběr, bude to lepší. Pak si totiž nikdo nevšimne, že si vlastně nevybírá, protože nemá z čeho.

Panna

Přísloví, které praví, že láska prochází žaludkem, v případě vašeho miláčka nefunguje. Když mu položíte na stůl něco opravdu vynalézavého, bude moc rád, ale zároveň dá najevo, že je mu to v podstatně jedno. Neopomene zdůraznit, že si v případě potřeby dokáže uvařit i sám. Od partnera však vyžaduje služby, které jsou sice sladké, ale s kuchyní nemají nic společného.

Váhy

Nezdá se vám, že se v poslední době přeceňujete? Zejména v citech a ve vztazích byste neměli riskovat víc, než je zdrávo. I když máte pocit, že byste ke svému stabilnímu a trochu nudnému partnerovi potřebovali ještě jednoho, s nímž by bylo víc zábavy, dobře si to rozmyslete. Je to něco, co by ani váš tolerantní a všestranně rozumný partner nerozdýchal.

Štír

Vzhledem k Merkuru v Raku počítejte zejména ve čtvrtek s vysoce nadprůměrnou potřebou komunikace. S partnerem si musíte promluvit nejen o tom, co je důležité a co přímo ovlivňuje vaši společnou budoucnost, ale i o spoustě nepodstatných maličkostí. Kdybyste se náhodou rozhodli pro další přírůstek do rodiny, začněte na něm neprodleně pracovat!

Střelec

O víkendu, kdy je Luna v Panně, musíte partnerovi vysvětlovat, že ho sice můžete mít rádi, ale že přitom máte taky povinnosti, které musíte plnit. Bude to pro něj dost překvapení. Nedovede pochopit, že ho sice můžete nade vše milovat, ale přesto se ráno vymaníte z jeho náruče a půjdete do práce. Pak mu ale slíbíte, že se k němu co nejrychleji a nejkratší cestou vrátíte.

Kozoroh

Jde o týden, na který se můžete plným právem těšit. V lásce si budete užívat pohodu a ničím nerušený klid. S partnerem se dokonce domluvíte na společné rodinné akci. Nebude proti ní mít námitky. Největší pozornost pak vzbudí vaše děti. Chovají se skvěle a navíc projevují i inteligenci. Jako rodiče budete sklízet pochvalu a vysoce kladné hodnocení svých výchovných schopností.

Vodnář

Je potřeba, abyste se ke svému partnerovi chovali s náležitou velkorysostí. Když se mu něco nepodaří, nekomentujte to a ani mu neříkejte, co by podle vašeho názoru měl dělat. Pokud bude chtít vědět, co si o tom myslíte, zeptá se vás sám. V takovém případě mu musíte dát najevo, že mu i v tak krizové situaci hodláte stát po boku. Je potřeba, aby si tím byl opravdu jistý.

Ryby

Od pondělního do středečního poledne, kdy je Luna v Raku, se máte na co těšit. Vy budete partnerovi dávat svou lásku najevo tak, aby o ní v žádném případě nepochyboval. On na to pak bude pozitivitě reagovat. Opatrní však musíte být o víkendu, kdy je Luna v Panně. Pokud si myslíte, že partnerovy okoralé city povzbudíte tím, že mu dáte záminku k žárlení, je to omyl, který se vám nevyplatí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA