Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 31. týden (29.7.2019 - 4.8.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

S prací na svém partnerství a na jeho všestranném vylepšení musíte začít hned na začátku týdne. V pondělí a v úterý je totiž Luna ve vašem partnerském sektoru, odkud se stará o pozitivní reakci vašeho miláčka. Můžete přijít i s nápadem, který by se mu jindy zdál hodně riskantní. Teď jenom zasvítí očima a skoro až slavnostně slíbí, že to toho půjde s vámi!

Býk

Využijte Merkura, který je až do nedělního večera ve vašem komunikačním sektoru, a konečně si s partnerem promluvte o tom, co vás doopravdy zajímá. Vaše otevřenost ho sice překvapí, ale zareaguje na ní velice vstřícně. To, co vám pak sdělí, vás sice nepotěší, ale zase vás to nasměruje někam, kam byste se vy sami bez jeho doporučení nikdy nedostali.

Blíženci

Jupiter, který se nachází ve vašem partnerském sektoru, se pohybuje pomalu a jeho vliv je tedy hodně zřetelný. Počítejte s tím, že se kolem vás začne motat někdo, kdo má pocit, že si vás získá penězi a možnostmi, které by vám jinak zůstaly uzavřeny. Naštěstí vás podobné přísliby z míry nevyvedou. Nabídky sice vyslechnete, ale řídit se budete stejně jenom tím, co vám radí srdce.

Rak

Ve středu a ve čtvrtek, kdy se Luna pohybuje vaším sektorem lásky a dětí, se máte opravdu na co těšit. Vaše ratolesti, které jste považovali za mláďata, vás překvapí jasným a rozhodným přístupem k životu a k citům zvlášť. Když vám přivedou představit svou první lásku, musíte se chovat tak, aby se za vás v žádném případě nemusely stydět. Naštěstí to zvládnete dokonale.

Lev

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve Střelci, se doma moc nezdržíte. I kdybyste chtěli, kamarádi vás nenechají. Kromě normálních oslav se můžete těšit minimálně na jednu svatbu. Pokud jste nezadaní, bude to zajímavá dvojnásob. Kamarádi vám budou jako narozeninový dárek přivádět jednoho potenciálního kandidáta na vztah za druhým. A vy nebudete vědět, koho si vybrat...

Panna

I když se říká, že láska z přátelství vzniknout nemůže, vy dokazujete, že je to naprosto jinak. Lásku, která kdysi začínala jako dobré přátelství, si vychutnáváte a užíváte. V rámci péče o partnerovu pohodu dokonce zapomenete na i na své obvyklé ekonomické myšlení. Sami navrhnete, že byste si mohli o víkendu vyrazit někam do lázní nebo na wellness pobyt. Je to opravdu rozumný nápad, který byste si měli prosadit.

Váhy

Když se někdo rozhodne, že na vás zapůsobí, můžete čekat, že k tomu použije všechny možné prostředky. Naštěstí pro vás svou aktivitu přežene tak, že se mu začnete smát. Jeho reakce vás velice překvapí. Přesvědčíte se, že může být sice přitažlivý, ale že mu taky absolutně chybí smysl pro humor. Nakonec budete moc rádi, že jste vábení odolali a dohromady se s ním nedali.

Štír

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, se máte na co těšit. Partner usoudí, že má důvod, aby na vás žárlil, a taky s tím bez váhání začne. Pro vás to bude zásadní překvapení a užitečná zkušenost. Konečně zjistíte, jak se miláček cítí ve chvílích, kdy svou žárlivost dáváte najevo vy. Pokud se rozhodnete, že tuto vlastnost omezíte na co nejmenší míru, bude to velice rozumné.

Střelec

Když miláček tvrdí, že vás nemůže pustit z očí, protože byste v prvním nestřeženém okamžiku zcela určitě zvlčili, má pravdu. Zejména v pátek a v sobotu se máte tendenci seznamovat rychlostí opravdu zběsilou. Pak stačí pár chvil, abyste viseli kolem krku někomu, o jehož existenci jste ještě před hodinou neměli ani tušení. Miláček si vás hlídá a dělá dobře!

Kozoroh

Pro svého partnera jste nenahraditelní. Dokonce sám přizná, že si nedovede představit, jak by bez vás dokázal existovat. Vy však přemýšlíte, zda by nebylo dobré, kdybyste ho od sebe dokázali trochu odpoutat. To, že je jasné, že by si bez vás nedokázal s životem poradit, pro vás může být sice lichotivé, ale zároveň chápete, že tím komplikujete život sobě i jemu.

Vodnář

Počítejte, že se objeví někdo, kdo o vás zájem nejen má, ale taky to dává najevo. Než se rozhodnete, že je to vaše dosud marně vyhlížené životní štěstí, přemýšlejte. Nezaškodí, když se začnete zajímat o jeho předchozí život, o jeho dřívější vztahy a hlavně o důvody, proč skončily. Když budete mít v tomto ohledu jasno, budete rázem vědět, co chcete a co budete dělat dál.

Ryby

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve Štíru, spolu v podstatě nemusíte ani mluvit. Stačí, když se na sebe podíváte. Všechno, čemu jste dosud nerozuměli, je najednou naprosto jasné. Pokud usoudíte, že váš nynější miláček je dokonalým partnerem na celý zbytek života, můžete si být jistí, že to tak taky bude. O lásce ani o tom, že se na vás konečně pořádně zeširoka usmála, už pochybovat nemusíte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA