Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 41. týden (7.10.2019 - 13.10.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Představa, že se ke svému bývalému partnerovi s velkou slávou vrátíte a on vám všechno odpustí, je sice krásná, ale mylná. Navíc byste měli dopředu uvažovat, zda o takový vývoj situace opravdu stojíte. Možná by bylo dobré, kdybyste si šli svou bývalou lásku nejdříve z povzdálí prohlédnout. Když zjistíte, že na ní zub času hlodal až příliš nemilosrdně, je ještě čas, abyste svůj původní záměr přehodnotili a tiše se ho vzdali.

Býk

Pokud chcete miláčka opravdu získat a přesvědčit, že je pro vás tím nejlepším, co jste v životě získali, musíte na to jít vynalézavě. Zkuste využít pondělního sextilu mezi Merkurem a Saturnem, který dá vaším slovům tu pravou vážnost. Zároveň si uvědomte, že ho o své lásce a její stálosti musíte přesvědčovat tak, aby neměl ani na minutu pocit, že si z něj děláte legraci.

Blíženci

Se zlozvyky svého miláčka se musíte buď smířit, nebo se kvůli nim budete do nekonečna hádat. Je samozřejmé, že byste se měli pokusit o první možnost. Může vás však uklidnit, že se všechno, co vám teď tak intenzivně leze na nervy, bude časem připadat roztomilé. Bude to sice ještě hodnou chvíli trvat, ale nakonec se toho přece jenom dožijete.

Rak

Když vám miláček řekne, že vás o víkendu zve na oběd, nedělá to proto, že by mu vaše kuchyně nechutnala, ale proto, že si s vámi chce a potřebuje pohovořit. Přijde s nápadem, který musíte vyslechnout soustředěně a věnovat mu plnou pozornost. Uvědomte si, že právě prožíváte období, kdy se váš život láme a kdy záleží nejen na slovech, ale i na tónu, jímž je pronášíte.

Lev

Pokud to jen trochu jde, v lásce, ve vztahu ani v rozdělení sil v rodině nic neměňte. Bude daleko lepší, když si místo zbytečného vzrušení budete užívat klid a pohodu. Zejména ve čtvrtek a v pátek si vychutnejte přátelskou atmosféru, která mezi vámi a miláčkem panuje. Veškeré vášně jsou naprosto zbytečné. Vy potřebujete klid, pohodu a někoho, s kým můžete po návratu z práce pít kávu...

Panna

Všechno, co se v tomto týdnu děje, má sloužit ke stabilizaci vašeho vztahu. Navíc se můžete těšit na konečné vyladění vašich společných financí. Na jejich základě pak můžete pracovat na své další budoucnosti. Usoudíte, že je čas, abyste se rozhodli, jak chcete ve svém vztahu pokračovat. Váš miláček bude nadšený. Dokonce přizná, že se s tím, že něco takového uděláte, už ani nepočítal.

Váhy

Neriskujte zbytečně lásku svého partnera! To, že se rozhodnete, že budete s někým flirtovat, protože vás to baví, mu budete jen hodně těžko vysvětlovat. Nakonec byste se spolu sice domluvili a rozhodli jste se, že zůstanete spolu, ale to by k ničemu nebylo. Vztah, který by tak vznikl, by ani stínem nepřipomínal něco, co je mezi vámi teď. Opravdu to chcete zažít?

Štír

Zejména o víkendu budete chtít všechno rychle a bez zbytečného váhání. Pak ale může nastat situace, kdy budete k lásce přistupovat skoro jako k hazardu. Nebylo by lepší, kdybyste předem popřemýšleli o povaze člověka, kterého chcete získat? Když usoudíte, že je ostýchavý a na jakékoli rozhodnutí potřebuje víc času, uděláte lépe, když ho do ničeho tlačit nebudete. Nebudete alespoň litovat...

Střelec

Na to, že vám sourozenci a všichni příbuzní mluví do života víc, než je zdrávo, jste už dávno zvyklí. Ve čtvrtek a v pátek však budete mít dojem, že to tentokrát už opravdu přehánějí. Neustále vám vysvětlují, co děláte v lásce špatně a co byste místo toho dělat měli. Vůbec si neuvědomují, že vás tím nutí do vztahu, který vám v žádném směru nevyhovuje a který nechcete.

Kozoroh

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si to s miláčkem dokonale užijete. Dokonce se překonáte natolik, že zapomenete na práci a povinnosti, a budete se věnovat jen a pouze jemu. Dokáže to ocenit. Dokonce vám řekne, že si ve vaší náruči vychutnává romantiku, kterou v takové intenzitě už hodně dlouho nezažil.

Vodnář

To, že se váš vztah neobejde bez problémů, pro vás není vůbec nic nového. Kdybyste však byli k sobě a zejména k partnerovi upřímní, přiznali byste se vám to vlastně ani nijak zásadně nevadí. Dobře víte, že malé i větší nepříjemnosti dodávají vaší lásce tu pravou chuť. Když překonáváte jeden problém po druhém, konečně jste si jistí, že jen nepřežíváte, ale že žijete naplno...

Ryby

Ironické poznámky, které vám partner ve čtvrtek nebo v pátek adresuje, nevnímejte. Nesmíte je brát ani jako důvod k hádkám. Kdybyste se na něj podívali a řekli mu, že ho chápete, byl by efekt daleko lepší. Miláček by zapomněl na to, že vás vlastně chtěl provokovat a konečně by se začal chovat rozumně a tak, aby se s ním dalo nejenom mluvit, ale i docela spokojeně žít.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA