Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 43. týden (21.10.2019 - 27.10.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že byste mohli svého miláčka hlídat, nebo o něm nějak zásadně pochybovat, vás ani nenapadne. Naopak! S chutí se s ním bavíte mimo jiné i o tom, kdo se mu líbí. Na to, abyste ho přímo upozorňovali na zvlášť kvalitní exempláře opačného pohlaví, to však ještě nevypadá. Žárliví sice nejste, ale i vaše pochopení pro partnerovy libůstky má své meze.

Býk

Představa, že svého miláčka získáte tím, že mu vnutíte nějaký hodně drahý dar, je sice z vašeho hlediska pochopitelná, ale naprosto k ničemu. Neriskujte situaci, kdy se dozvíte, že jeho city nejsou na prodej. Když miláčkovi místo něčeho, co se dá zaplatit penězi, věnujete svou lásku a čas, který se penězi vyvážit nedá, prospěje to vašemu vztahu daleko víc.

Blíženci

S vaší láskou je tak trochu problém. S partnerem se sice hádat za žádných okolností nechcete, ale taky nedovolíte, aby mezi vámi vznikly nějaké zásadní rozpory. Trváte na tom, abyste si všechno vyjasnili - a to i v případě, kdy se partnerovi do žádné takové konfrontace nechce. Podaří se vám to až o víkendu, kdy bude Venuše ve vašem partnerském sektoru a kdy si vyjdete bez problémů vstříc.

Rak

V pondělí, kdy se ve vašem sektoru lásky odehrává novoluní, můžete celkem bez problémů odstartovat další příznivou a velice vzrušující kapitolu vašeho milostného života. Konečně se dočkáte chvíle, kdy na vás upře pozornost člověk, o kterém jste dosud jen marně snili. Dejte si však pozor, abyste se k němu nechovali až příliš vstřícně. Neriskujte, že byste ho přestali bavit.

Lev

Partner se ze všech sil snaží, abyste se nenudili. Vymýšlí stále něco nového a přemýšlí, co byste spolu měli ještě zažít. Když přijde s tím, že byste měli vyrazit na adventní výlet do ciziny, budete opravdu překvapení. Dobře víte, že podobné akce nemá rád. Je vám tedy jasné, že to navrhl jen kvůli vám a kvůli tomu, abyste si předvánoční období pořádně užili především vy.

Panna

Čtvrteční stacionární Merkur ve vašem komunikačním sektoru vám zásadně ulehčí život. S jeho pomocí se přestanete stydět za své názory. Navíc je dokážete partnerovi podat tak, aby se kvůli nim zbytečně nerozčiloval, ale aby o nich začal přemýšlet. Výsledkem bude prohloubené porozumění, které ve vztahu mezi vámi a vaším partnerem dosud chybělo.

Váhy

O lásce, která na vás padne jako kámen z hodně velké výšky a totálně zpřehází veškeré vaše dosavadní hodnoty, můžete leda tak snít. Nic podobného vás ale nečeká. O víkendu, kdy už bude Venuše ve vašem sektoru komunikace, se ale můžete těšit na krásné chvíle, které prožijete s partnerem. Nebudete je trávit sexem, ale příjemnou a obohacující komunikací.

Štír

Ve středu, kdy se ve vašem znamení odehrává setkání Merkura s Venuší, si s partnerem naplánujte nějakou společnou akci. Měli byste však dbát, abyste ji plánovali ne podle svého, ale podle jeho vkusu. Respektujte jeho požadavky do té míry, že spolu nakonec zajdete do sushi baru nebo na jinou specialitu, kterou váš miláček zbožňuje, zatímco vy ji upřímně nesnášíte.

Střelec

Opravdu chcete svůj vztah zachraňovat za každou cenu? Kdybyste celou záležitost nechali na víkend, kdy bude Venuše ve vašem znamení, a pak se podívali pravdě do očí, zjistíte, že vlastně už není nic, co byste zachraňovat měli. To, co mezi vámi a vaším partnerem bylo, už dávno vyvanulo. Je nejvyšší čas, abyste si to uvědomili a obrátili svůj život jiným směrem.

Kozoroh

Ohledy na okolí nechte stranou! Když začnete přemýšlet, jak to udělat, aby váš nový vztah lidi z vašeho okolí moc nepřekvapil nebo nevyvedl z míry, bude to zbytečná ztráta času. Bude lepší, když jim to řeknete napřímo a bez vytáček. Zaprvé to podstatně víc odpovídá vašemu osobnímu stylu. Zadruhé tím pročistíte atmosféru. Všechno bude jasné a pro nedorozumění nevznikne prostor.

Vodnář

Až do pátku budete pod silným planetárním tlakem a tedy v situaci, kdy vám hlava doporučuje jedno a srdce říká něco naprosto jiného. Možná by bylo nejlepší, kdybyste se smířili s tím, že se přes veškerou snahu dobře rozhodnout nedokážete. A kdo po vás vlastně chce, abyste se rozhodovali? Když v lásce a ve vztazích necháte všechno tak, jak to je, bude to nejlepší.

Ryby

Všechno, do čeho se ve vztazích a v lásce zvlášť pustíte, dopadne buď dobře nebo ještě lépe. Středeční konjunkce mezi Merkurem a Venuší vás navíc donutí, abyste se zamysleli nejen nad svým partnerem, ale i nad další budoucností vašeho vztahu. Pokud usoudíte, že byste měli rodinu rozšířit o dalšího člena, je to velice rozumné. A taky na tom můžete začít hned pracovat!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA