Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 42. týden (14.10.2019 - 20.10.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Je potřeba, abyste byli tolerantní. Uvědomte si, že váš miláček je člověk jako každý jiný, což znamená, že má nárok na některé své libůstky. Vy ho znáte a víte, že mu do nich nemá cenu mluvit, protože to stejně k žádnému pozitivnímu efektu nevede. Nakonec však pochopíte, že to vlastně vůbec není špatné. Dá se čekat, že když máte vy pochopení pro miláčka, prokáže on stejnou míru pochopení pro vás.

Býk

Vaše bývalá láska vám složí neskutečnou poklonu. Dozvíte se, že toho, že jste se kdysi rozešli, lituje ze všeho nejvíc. Při své řeči se navíc tváří tak, že pochopíte, že to myslí opravdu upřímně. Vás však svým projevem uvede do rozpaků. Velice dobře si uvědomujete, že jí je to opravdu líto, ale ani vás nenapadne, abyste se vraceli a prožívali všechno znovu.

Blíženci

Vaše tvrdohlavost zase jednou zvítězí. Když se rozhodnete, že někoho získáte, vymyslíte taktiku, které dotyčný nemá šanci odolat. Potíž je v tom, že vymýšlení správného způsobu, jak ho získat, věnujete tolik energie, že vám už na nic jiného zbývat nebude. Nakonec to může dospět do stadia, kdy svého vytouženého partnera sice získáte, ale nebudete vědět, co s ním máte vlastně dělat...

Rak

To, co spolu s partnerem zvládáte, přináší výsledky, které nelze označit jinak než jako impozantní. Společná práce vás navíc neobyčejně silně spojuje. Dokonce začnete uvažovat, zda byste výhledově neměli nechat svých dosavadních zaměstnání a vytvořit společnou firmu. Nápad je to sice skvělý, ale jeho realizace vyžaduje ještě spoustu přemýšlení a nepochybně i práce.

Lev

Ve vztahu potřebujete především důslednost. Pokud jste miláčkovi jednou něco slíbili, měli byste to taky dodržovat. Když začnete přemýšlet, jak byste se svým slibům mohli vyhnout, startujete tím zároveň období, které je pro váš vztah hodně nepříjemné. Je sice možné, že partner vaše jednání nebude nijak záporně komentovat, ale to roli nehraje. Mluvit nebude, ale taky vám to nikdy neodpustí.

Panna

Na to, abyste si s někým začínali pletky za zády jeho oficiálního partnera, vás nikdo neužije. Nabídka sice v tomto směru padnout může, ale vy se podíváte tak, že dotyčnému poslední slova věty skoro uváznou v hrdle. Pak mu suše vysvětlíte, že o navázání nějakého vztahu budete uvažovat až ve chvíli, kdy se před vás postaví jako člověk s vyřešenou minulostí.

Váhy

V neděli, kdy se dostanete pod vliv kvadratury mezi Marsem a Saturnem, máte sklon hnát ve vztazích všechno až do krajnosti. Zatímco v přátelských a pracovních relacích vám to projde bez problémů, v partnerství byste si tím mohli nadělat zbytečné problémy. Zkuste pochopit, že i partner má právo vyjádřit svůj názor, a nechejte mu dostatečný manévrovací prostor.

Štír

Jediným vhodným dnem, kdy se můžete miláčkovi věnovat naplno, a kdy hvězdy slibují, že se vám v citech bude dařit, je pondělí. Můžete si vychutnat jak Lunu, která je až do večera v Raku, tak pozitivní vliv trigonu mezi Venuší a Neptunem. Když budete jen trochu chtít, můžete konečně prožít lásku přesně v té podobě, kterou jste si kdysi vysnili a dosud ji neprožili.

Střelec

V lásce si budete užívat od pondělního jitra do středečního večera. Využijte posledních dnů, kdy se Slunce nachází ve vašem sektoru přátel, a užijte si krásného babího léta. Hvězdná energie se postará, abyste se cítili skvěle a nic nehnali kupředu násilím. Nechte miláčkovi volné pole působnosti a sami si ho dopřejte taky. Vyrovnané síly přinesou dobrý výsledek a zajímavý vztah!

Kozoroh

Nabídka vztahu přijde od člověka, od něhož ji nečekáte, a způsobem, kterému nerozumíte. Až později pochopíte, že dotyčnému nejde o partnerství, ale o to, aby se s vámi mohl jako s partnerem chlubit. Pak vám dojde, že vás potřebuje jen jako někoho, koho babičkám představí jako svou novou lásku a tím je uklidní. To, že je všechno jinak, babičky naštěstí nenapadne.

Vodnář

S tím, že si najdete partnera, s nímž si sednete naprosto ve všem, nepočítejte. Pak se ale musíte rozhodnout, zda je to pro vás opravdu tak důležité. Rozhodující je to, v čem si nebudete rozumět. Když budete mít stejný náhled na otázku věrnosti, výchovy dětí a finance, nebude problém překonat zjištění, že jeden rád chodí na koncerty, zatímco druhý na fotbal.

Ryby

V pondělí, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Neptunem, hrozí nebezpečí totálně špatného odhadu. Nenechte se opít slovy svého nového partnera. To, že o lásce mluví jako kniha, ještě neznamená, že je pro vás ochotný udělat všechno, co slibuje. Spíše hrozí, že vám v kritické chvíli začne vysvětlovat, že by vám sice pomohl moc rád, ale právě se mu to nějak nehodí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA