Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 45. týden (4.11.2019 - 10.11.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že neustále přemýšlíte, jak upoutat pozornost někoho, kdo kolem vás jen chodí, je sice pochopitelné, ale naprosto k ničemu. Možná by bylo lepší, kdybyste využili energii Luny, která je ve středu a ve čtvrtek ve vašem sektoru komunikace. Když dotyčného s její pomocí oslovíte, můžete si být jistí, že ho zaujmete. Pak už je jen krok k tomu, aby byl skutečně váš.

Býk

Ve společnosti svého miláčka se chovejte přirozeně. Když nemáte na komunikaci náladu, klidně mu to řekněte. Když to neuděláte, riskujete zásadní neshodu. Bude si myslet, že mlčíte jen proto, že jste na něj naštvaní. Když ale podobná nedorozumění zmrazíte v začátku, jste na dobré cestě ke klidnému a vyrovnanému týdnu, který vyvrcholí velice harmonickým víkendem.

Blíženci

Miláček si dělá nároky na každou chvíli, kdy jste spolu. Opravdu vás však naštve až ve chvíli, kdy se vás začne budit jen proto, aby vás ujistil, že vás miluje. Obvykle vám podobná slova dělají dobře, ale tentokrát je berete jako vrchol neohleduplnosti. Naštěstí mu dokážete své emoce sdělit tak, aby sám pochopil, že tentokrát přestřelil. Dokonce sám přizná, že máte na svou rozladěnost nárok.

Rak

Lidi, kteří mají dojem, že byste měli ke svému partnerskému životu přistupovat odpovědněji, je kolem vás docela hodně. Potíž je v tom, že vy jejich argumenty chápete. Stejně tak chápete, proč se o vás zajímají. Většinou jde o lidi, kteří vás znají už dlouho a mají vás rádi. To, že se pak bojí, abyste znovu nezakopli a nepřivodili si další citové trauma, je už jenom logické.

Lev

Dopřejte si luxusní víkend, kdy budete mít miláčka jen pro sebe! Pokuste se domluvit s rodiči a požádejte je, aby si vzali děti na starosti. Kupodivu jim nebudete muset nic dlouze vysvětlovat. Znají život a ví, že váš vztah takové vybočení z obvyklého rytmu už nutně potřebuje. Pak překvapte miláčka vynalézavým víkendovým programem, v němž bude čas jak na spánek, tak na erotiku.

Panna

Když se s vámi partner nechce o něčem bavit, informace z něj netahejte. Čekejte, až se rozpovídá sám. Znáte ho dost dobře, takže víte, že jeho jednání s vámi nemá nic společného. Jde o věci, které si váš partner potřebuje dát dohromady o samotě a s klidnou hlavou. Závěru, k němuž dospěje, se bát nemusíte. Jemu bude příznivý a váš vztah nikterak nehrozí.

Váhy

Pocit, že musíte ve vztahu ještě jednou řešit to, co jste považovali už dávno za vyřešené, je stále intenzivnější. Když to už ale musí být, počkejte si do středy. Luna v Blížencích se postará o odlehčenou atmosféru, kde se nic nebere tragicky. Navíc se tomu, co byste jindy brali jako neřešitelný problém, dokážete spolu s miláčkem upřímně a s chutí zasmát.

Štír

Nejdůležitějším dnem bude úterý, kdy se ve vašem partnerském sektoru odehrává úplněk. Pod jeho vlivem pochopíte, že je potřeba, abyste se na miláčka začali konečně dívat jako na rovnoprávného partnera. Když se mu něco nelíbí, nepronášejte ironické poznámky, ale vezměte jeho slova vážně. Buďte k sobě upřímní a přiznejte, že má tentokrát pravdu on a ne vy...

Střelec

Kvadratura mezi Venuší a Neptunem vás dostává do situací, s nimiž se vyrovnáváte jen s obtížemi. Pozor si dejte zejména na lidi, kteří se vás budou snažit sbalit. Počítejte s tím, že vás budou okouzlovat slovy, která se sice krásně poslouchají, ale s pravdou nic společného nemají. Kdybyste se rozhodli, že na jejich základě opustíte svého partnera a půjdete za novým štěstím, nedělejte to. Nic dobrého by vám to nepřineslo.

Kozoroh

Než si s miláčkem začnete domlouvat rande a s nadšením mluvit o tom, jak s ním chcete trávit společný čas, nenápadně si zjistěte, zda nemá nějaké představy i on. Kdybyste mu hned na začátku vpálili svůj nápad, dobře by to nedopadlo. Dokonce byste se mohli dozvědět, že jste jen sobci, kteří myslí pouze a výhradně sami na sebe, zatímco jeho představy o společně stráveném čase jsou vám lhostejné.

Vodnář

Konflikty, které vytvořil váš miláček, neřešte. Vaše snaha o opětovné zavedení míru je sice pochopitelná, ale hrozí, že by se všechno mohlo obrátit proti vám. Bude lepší, když ho necháte, aby se s důsledky a následky svého jednání popral sám. Sami mu však můžete vytvářet zázemí, kam si po boji přijde odpočinout a kde konečně najde pohodu a klid.

Ryby

Než se rozhodnete, že miláčkovi přímo řeknete, proč jste se pro něj jako pro životního druha rozhodli, dobře si to rozmyslete. Nemuselo by to dopadnout dobře. Vy to sice můžete považovat za velice vtipnou historku, ale on by to mohl brát div ne jako urážku na cti. Nakonec byste sice váš vztah dali dohromady, ale určitá pachuť by mezi vámi přesto zůstala.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA