Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 11. týden (9.3.2020 - 15.3.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jde o týden, kdy v lásce musíte nasadit i jiné způsoby komunikace, než jsou ty, na které jste zvyklí. Počítejte s tím, že miláček bude vyžadovat podstatně větší dávku něhy než obvykle. V takové chvíli se musíte chovat rozumně, Hlavně mu nevysvětlujte, že se o citech bavit neumíte. Patrně byste se dozvěděli, že s ním vám to nejde, zatímco s jinými to zvládáte skvěle!

Býk

Vaše vztahy zásadně ovlivní Merkur, který se v pondělí už podruhé dostane do vašeho přátelského sektoru. Pod jeho vlivem si budete s někým povídat tak dobře a tak dlouho, až najednou zjistíte, že v něm máte partnera. Pokud jste single, je to výborná zpráva. Pokud však máte doma jeho předchůdce, který zatím o ničem nemá ani tušení, bude s tím problém.

Blíženci

Na svého miláčka a jeho představy o tom, jak má vypadat partnerský život, tvrdě narazíte. Zatímco vy ho mámíte představami krásného a vzrušujícího života, plného cestování, váš partner vám vypráví o domě, psovi a zahradě plné dětí. Ani v takovém případě se však nesmíte rozčilovat. Když vydržíte to pátku, určitě přijde na oboustranně výhodný kompromis.

Rak

Z pozvání na kávu nebo na oběd nedělejte zbytečné drama. Dotyčný vás nezve proto, aby vám vyznal lásku, ale proto, aby si s vámi popovídal o tom, co má ve svém dalším životě v plánu. A právě proto, že vás zná a ví, že umíte podobné problémy zvládat, si s vámi chce promluvit a dostat z vás pár pro něj užitečných informací. Láska v tom sice nebude, ale základ dobrého přátelství by to být mohl.

Lev

Zatímco týden proběhne v klidu a v pohodě, v neděli se těšte na změnu, která bude zásadní a dost náročná. Už časně ráno se do vašeho partnerského sektoru dostane Saturn, který vás donutí, abyste se na svět kolem sebe a zejména na svou lásku podívali zcela jinak, než jste se dívali dosud. Dosud jste za svého partnera žádnou zodpovědnost necítili, ale to se teď změní.

Panna

Jsou věci, ve kterých byste partnera poslouchat neměli. Nic dobrého vám to nepřinese. Váš miláček patří k lidem, kteří mají pocit, že pravda je za všech okolností jejich monopolem. Vy mu sice můžete vysvětlovat, že máte na věc jiný názor, ale on vás poslouchat nebude. V takovém případě raději zmlkněte. Každý jiný projev by vedl ke zcela zbytečné hádce.

Váhy

V pátek, kdy se Slunce dostává do vašeho partnerského sektoru, se můžete v lásce těšit na novou kapitolu. Miláček najednou pochopí, že tím, že si vás bude hlídat, nic nezjistí a ničeho nedosáhne. Vy máte naštěstí rozum. Nebudete riskovat tím, že se do nějakého dobrodružství dáte jen proto, aby miláček zjistil, že se sice může snažit, ale vás přesto neuhlídá.

Štír

Pracovní problémy svého miláčka neřešte. Nevedlo by to k ničemu dobrému. Když ho v klidu vyslechnete a občas dáte najevo, že s ním souhlasíte, bude to naprosto stačit. Promluvit si můžete až v neděli, kdy bude Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, pak se můžete těšit na chvíle, kdy bude váš miláček pozitivně naladěný a kdy vás bude nejen poslouchat, ale i vnímat.

Střelec

Pokud si chcete s někým začít, je to vaše věc, předem byste se však měli informovat o jeho dosavadním citovém a hlavně partnerském životě. Zároveň si uvědomte, že člověk, který se o vás uchází, vám nemusí říkat zdaleka všechno. Chvíle, kdy by vám přišel do práce nebo domů udělat skandál jeho partner, o kterém vám nějak zapomněl říct, by moc příjemná nebyla.

Kozoroh

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, se těšte na miláčkovu aktivitu. Najednou pochopí, že je důležité, abyste se spolu nenudili - a začne vymýšlet náležitá protiopatření. Usoudí, že bude dobře, když si na Velikonoce někam vyrazíte. Vy sice můžete mít řeči o tom, že musíte šetřit, ale on vás přesvědčí, že všechno se na peníze přepočítávat nedá...

Vodnář

Dejte si pozor, abyste se s partnerem zbytečně nehádali kvůli dětem. Nic rozumného by vám to nepřineslo. V zápalu boje byste pak začali mluvit i o tom, o čem jste dosud pro jistotu oba svorně mlčeli. Když si potřebujete o něčem promluvit, udělejte to v neděli. Saturn ve vašem znamení vás zdrzí a postará se, abyste se chovali a i jinak projevovali rozumně.

Ryby

Využijte první čtyři dny týdne, kdy už bude ve vašem znamení Merkur a ještě Slunce. Oba pak můžete s miláčkem fungovat jako skvělá dvojka, kterou nic nerozhází ani nevyvede z míry. O lásce si můžete s úspěchem povídat v úterý, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Lunou a Venuší. Pak si můžete s miláčkem dopřát spoustu zajímavých zážitků na neobvyklých místech!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA