Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 01. týden (4.1.2021 - 10.1.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když se rozhodnete, že to s láskou budete řešit jinak, než jste to řešili dosud, je to rozumné. Teď je jen potřeba, abyste se svých předsevzetí drželi a nenechali se ze slibně nastoupené cesty nikým a ničím svést. Klidně každému nahlas a důrazně říkejte, že doby, kdy jste kvůli lásce plakali, jsou dávno za vámi. Teď se už jen staráte, aby si situace změnila a kvůli vám plakali ti druzí!

Býk

Když se bývalý partner zeptá, proč už vlastně nejste spolu, nebudete moc vědět, jak na to správně reagovat. Dotyčný vás sice může ujišťovat, že vydrží všechno, co mu řeknete, ale vy na to spoléhat nemůžete. Bude lepší, když nějaké důvody udáte, ale podáte je způsobem, který ho z míry nevyvede a sebeúcty nezbaví. Tím, že se zachováte taktně, prokážete svou zralost a laskavost.

Blíženci

Pokud chcete, aby váš slibně navázaný vztah pokračoval, nesmíte se se svým partnerem především nudit. To, že jste zatím na žádné společné koníčky nepřišli, nic neznamená. Když se budete snažit, v úterý nebo ve středu určitě nějaký objevíte. Pak je ale potřeba, abyste partnerovi vysvětlili, že to, že se mu budete věnovat, je v nejlepším zájmu vás, jeho i celé vaší rodiny.

Rak

Než se rozhodnete, že zůstanete s člověkem, který do vašeho života v poslední době vstoupil, měli byste si předem definovat, co od něj chcete a co mu jste vy sami ochotní dát. Když zjistíte, že by v tom, co jeden druhému poskytujete, byl zásadní nepoměr, přemýšlejte, k čemu bude takový vztah dobrý. Lásek, které jste citově, emotivně i energeticky dotovali, máte za sebou už dost!

Lev

Všechno, co se v citech děje a odehrává, probíhá rychle a nevratně. Kdybyste si svůj další život představovali tak, že teď něco zkazíte a v příštích dnech a týdnech to napravíte, dopadne to jinak. Vy sice můžete vystartovat s tím, že byste to napravovali, ale druhá strana vám už vysvětlí, že jste přišli s křížkem po funuse. Pro jistotu zbytečně neriskujte a raději nic nekazte!

Panna

Pokud má miláček pocit, že budete jednat podle jeho scénáře, především to znamená, že budete řešit problémy, do kterých se jemu nechce. Možná by bylo lepší, kdybyste se s ním moc nepárali, ale dali mu najevo, že jsou i věci, které očekáváte zase vy od něj. Kdyby se vám podařilo své vzájemné požadavky sladit a srovnat tak, abyste byli oba spokojení, bylo by to pro další vývoj vašeho vztahu skvělé!

Váhy

Zásadní pro vývoj vašeho vztahu bude pondělní večer a celé úterý. Pod vlivem konjunkce Merkura s Plutem budete muset rovnat požadavky, které na vás má rodina, s těmi, které vznáší váš partner. Oběma stranám však budete muset vysvětlovat, že kromě času a energie, kterou věnujete jim, potřebujete i čas a energii, kterou věnujete sobě a svému rozvoji.

Štír

K zásadní změně dojde v pátek odpoledne. Vyvolá ji Venuše, která vstupuje do Kozoroha. Najednou pochopíte, že k lásce musíte přistupovat jinak, než jste přistupovali dosud. Dojde vám, že mlčení o tom, co je důležité, nic nevyřeší. Především je potřeba, abyste s partnerem začali o tom, co je důležité i nedůležité, mluvit. Pak už to k lepšímu půjde skoro samo.

Střelec

Od pondělka do středy, kdy se Mars ještě nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, je ve vztahu všechno jasné a vlastně i přívětivé. Když se však ve čtvrtek ráno přesune do Býka, zjistíte, že váš miláček změnil taktiku. Partner, který se do této doby předváděl jako idealista, se začíná zajímat o váš materiální stav. Berte to jako logický vztahový posun. Zatím není důvod, abyste to partnerovi vyčítali.

Kozoroh

Za své životní zkušenosti jste opravdu vděční. Právě proto teď můžete se špetkou cynického pobavení sledovat lidi, kteří si myslí, že na vás zapůsobí líčením svých životních úspěchů. Ještě nedávno byste si v takové situaci říkali, že jste nic nedokázali a měli zbytečné komplexy. Teď dokážete bezchybně odlišit to, co byla pravda, od toho, co si dotyčný vymyslel jen proto, aby vás lehčeji sbalil.

Vodnář

Zatímco první polovina týdne proběhne v pohodě, druhá vám ohledně lásky všechno vrátí. Zajímavé bude zejména páteční odpoledne. Merkur se dostává do vašeho znamení a vy získáváte sebevědomí. Pokud jste dosud neměli odvahu někoho oslovit, máte šanci. Venuše, která se odpoledne dostává do vašeho sektoru tajemství, vám nabídne vzrušující románek. Zní to sice slibně, ale v reálu je to riskantnější, než si umíte představit.

Ryby

Pracovní část týdne proběhne bez větších překvapení. Z míry vás nevyvede ani mail, ve kterém najdete hodně otevřenou nabídku odvážného flirtu. Situace se však zásadně změní o víkendu. Zejména v sobotu odpoledne, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Venuší a Marsem, si konečně uděláte v citech a v lásce pořádek. Pak se rozhodnete, koho odmítnete a komu dáte šanci.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA