Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 52. týden (21.12.2020 - 27.12.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že jste si od svého vztahu slibovali daleko víc, než dostáváte, je skoro normální. Kdybyste dokázali pochopit, že v lásce nepotřebujete ani tak pověstné motýly v břiše jako stabilitu a partnera, na kterého se můžete spolehnout, bude to skvělé. Nejpozději o silvestrovském večeru navíc zjistíte, že stačí jen malá změna a pocit rozechvění a bezbřehé zamilovanosti se vám ve vší intenzitě vrátí.

Býk

Konec starého roku si užívejte bez ohledu na cokoli. Do toho, co se kolem vás děje, stejně žádnou změnu vnést nedokážete. Na Nový rok kolem poledne se těšte na nové podněty, s nimiž partner přijde. Sám pochopí, že oba potřebujete alespoň čas od času vypadnout z běžného denního rytmu a být jenom spolu. Dokonce v tomto směru přijde s prvním konkrétním plánem.

Blíženci

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, musíte s partnerem sice mluvit, ale přitom je potřeba, abyste se chovali opatrně. Na jeho otázky, které se týkají vašich dosavadních životních zkušeností, odpovídejte pokud možno tak, aby si pod nimi mohl představit všechno, co je mu libo. Čím důsledněji se budete vyhýbat konkrétním údajům, tím to bude lepší.

Rak

Ve středu, kdy ve vašem znamení nastane úplněk, se cítíte ve vztahu velice dobře. Dokonce se s miláčkem domluvíte na dalším upevnění vašeho vztahu. Pokud jste o svatbě ještě nemluvili, začnete o ní mluvit jako o zcela reálné možnosti. A pokud jste o ní už mluvili, začnete hledat vhodné datum, sestavovat seznam hostů a přemýšlet o menu, šatech a místě, kde se to uskuteční.

Lev

Letošní Silvestr se rýsuje neskutečně skvěle. S partnerem se dokážete domluvit na všem včetně toho, jak si představujete váš další společný rok. Ještě zajímavěji se však rýsuje konec toho předešlého. I když jste původně měli někam jít, rozhodnete se, že bude lepší, když zůstanete doma. Před rozvernou společností přátel dáte přednost klidnému přivítání nového roku ve dvou.

Panna

To, že se kolem vás ve středu začne někdo motat, ještě neznamená, že mu máte hned padnout kolem krku. Když si uvědomíte, že ho k vám poslala kvadratura mezi Venuší a Neptunem, dojde vám, že by to rozumné opravdu nebylo. Když si počkáte na neděli, kdy bude Luna ve vašem znamení, pochopíte, že to z jeho strany nebylo projev lásky, ale chuť, aby se o něj někdo staral lépe, než se o sebe umí postarat on sám.

Váhy

Na rovnováze mezi city, které přijímáte, a těmi, které dáváte, musíte soustředěně pracovat. Je potřeba, aby miláček pochopil, že ho nechcete týrat nezájmem, ale že ho taky nechce dusit zájem přehnaným. Zejména v pondělí, kdy jste pod vlivem Luny v Blížencích, byste měli trvat na tom, že se bude mluvit o všem možné, ale city z toho raději vynecháte.

Štír

Ve vztahu potřebujete především jistotu. Přesto se překvapení bát nemusíte. Zejména v pondělí, kdy se Slunce dostává do trigonu s Uranem, se dozvíte věci, které jsou sice nečekané, ale které vnímáte jako pozitivní. Měli byste se o ně co nejrychleji podělit s partnerem. Bude to příjemná chvíle, kdy zjistíte, že se spolu pořád máte na co těšit.

Střelec

To, že vás partner zklame, není důvod, abyste se rozčilovali. Berte to jako životní lekci, která je sice protivná, ale ve svých důsledcích vlastně užitečná. Kdybyste si s ním o tom chtěli promluvit, odložte to na sobotu. Luna bude ve velkorysém Lvu a vy se dokážete volně bavit i o tom, o čem byste se jinak mluvit ostýchali. Vsadíte na otevřenost a otevřenost taky dostanete.

Kozoroh

Než si ze svého miláčka začnete dělat legraci, měli byste si uvědomit, že je daleko křehčí, než se vám zdá. Naštěstí z jeho chování rychle zjistíte, jak vaše žertování vnímá. Pokud si všimnete, že mu z očí kapou slzy a třese se mu brada, nenamlouvejte si, že se tak chová proto, že se vašimi žertíky tak dobře baví. V takovém případě bude lepší, když zařadíte zpátečku a vysvětlíte, že jste to tak nemysleli.

Vodnář

V pondělí, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásek a romantiky, byste si měli na partnera najít čas i v případě, kdy ho na nic jiného nemáte. Díky opozici mezi Lunou a Venuší dokážete váš vztah vyrovnat tak, aby mezi vámi bylo ve všem naprosto jasno. A na Silvestra večer, kdy se Luna dostane do vašeho partnerského sektoru, se oba vzájemně ujistíte, že jste rádi, že jste spolu.

Ryby

Období, kdy je Slunce v Kozorohu a kdy na vás ve středu působí pozitivní úplněk v Raku, patři k těm, kdy s láskou problémy nemáte. Naopak si budete vychutnávat každou chvíli, kterou budete trávit s partnerem. Zvlášť krásně se v tomto směru rýsuje silvestrovské ráno. Bude tak příjemné, že vám skoro bude líto, že čas plyne a vy přece jen musíte vstávat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA