Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 46. týden (9.11.2020 - 15.11.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jsou věci, na které se vyplatí počkat. Ve vašem případě to naštěstí nebude trvat dlouho. Základy nové lásky a tím i nového vztahu můžete položit hned v pondělí, kdy je Luna ve Střelci. O tom, jak to mezi vámi bude doopravdy vypadat, pak rozhodne neděle. Slunce se dostane do Střelce a poskytne vám inspiraci, kterou jste ve svých dosavadních vztazích tolik potřebovali a zatím nezískali.

Býk

Některé věci chápete trochu pomaleji, než by bylo dobře. Nakonec to vede ke stavu, kdy všichni lidé z vašeho okolí vědí, že je do vás někdo zamilovaný, zatímco vy všem tvrdohlavě tvrdíte, že jde jen o přátelství. Dejte si však pozor, abyste to se svým vysvětlováním nepřehnali! Mohlo by to dopadnout tak, že byste to, že jste se do něj zamilovali, zjistili přesně ve chvíli, kdy by dotyčný usoudil, že jste vlastně nejlepší kamarádi.

Blíženci

Váš miláček sice v žádném případě geniální není, ale byl by moc rád, kdybyste si to o něm alespoň vy mysleli. Neustále vám vysvětluje, že je moc rád, že vás konečně potkal. Trochu méně nadšený je tím váš bývalý partner. Až dosud se mohl konejšit a doufat, že se k sobě nakonec vrátíte. Teď však musí připustit, že to, co mezi vámi bylo, skončilo definitivně a navždy.

Rak

Pocit, že jste se s partnerem nedomluvili na tom, co je důležité, jen proto, že jste se zabývali tím, co je nepodstatné, je stále silnější. Vy to chápete, ale partnerovi to budete vysvětlovat jen s obtížemi. Navíc hrozí, že vás partner začne obviňovat z nedostatku lásky a toho, že se city projevovat stydíte. To, že vy o lásce mluvíte neradi a s city na trh nechodíte, ho ani nenapadne.

Lev

Nápady, s nimiž přijdou partnerovi příbuzní a které se týkají vaší další společné budoucnosti, vás neskutečně překvapí. Velice dobře si uvědomujete, že vám tím chtějí velkoryse pomoci. Zároveň je vám však jasné, že by vás přijetí jejich návrhu neskutečně svázalo. Kdybyste s partnerem dali hlavy dohromady a vymysleli rozumný kompromis, bylo by to skvělé!

Panna

Zásadní problémy můžete mít s jeho domácím zvířetem. Máte pocit, že jste mu nepadli do oka a že na vás zcela otevřeně žárlí. Váš miláček se tomu sice směje, ale v upřímné chvíli usoudí, že by na tom něco být mohlo. Zároveň vám však jasně řekne, že kdyby se měl rozhodovat, zda ve svém životě nechá zvíře nebo vás, vy to nebudete. Líbit se vám to nemusí, ale jeho upřímnost byste ocenit měli.

Váhy

Začíná se kolem vás motat člověk, který je považován za idol všech vašich kamarádů. Když ho však začnete zkoumat blíž, pochopíte, že v něm vlastně nic přitažlivého není. Rychle vám dojde, že všechno to lichotivé, co se o něm mluví, je jen otázka jeho skvělého PR. Vy ho velice rychle prozkoumáte a hned mu dáte najevo, že mezi vámi dvěma nějaký vztah v úvahu nepřipadá.

Štír

Pocit, že máte s láskou samé starosti, je sice intenzivní, ale naštěstí taky pomíjející. V sobotu odpoledne se Venuše přesouvá do Štíra a vy najednou pochopíte, co máte dělat, abyste staré problémy vyřešili a do nových se nezamotali. Navíc se v neděli, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, můžete těšit na pozitivní odezvu, kterou vaše rozhodnutí u partnera vyvolá.

Střelec

Konečně jste dospěli do stavu, kdy si uvědomujete, že opravdu nemusíte vědět všechno. To, co prožil váš miláček do doby, než se s vámi seznámil, vás sice zajímá, ale ani vás nenapadne, abyste z něj potřebné informace lámali nebo ho přemlouvali, aby se vám svěřil. Je vám jasno, že to, co je důležité, se časem stejně dozvíte. A bez toho nedůležitého se klidně obejdete.

Kozoroh

Počítejte s týdnem, kdy se můžete hádat i kvůli tomu, co si to nezaslouží. Odstartovat to může něco, co je z vašeho hlediska naprosto banální. Stačí, abyste začali mluvit o tom, že se blíží Vánoce, což znamená, že je potřeba uklidit. Dozvíte se, že byste pro partnera a zbytek rodiny jen vymýšleli práci. Vy řeknete, že to není pravda a bouřka může vypuknout...

Vodnář

Nápady, které ohledně vylepšení vašeho vztahu máte, jsou sice skvělé, ale jejich realizaci byste měli správně načasovat. To, co by vám na začátku týdne neprošlo a co by miláček zhodnotil vyloženě negativně, v neděli vyhodnotí jako skvělé řešení a nepochybný projev vaší lásky. Zejména nedělní ráno byste pak mohli prožít v pohodě skoro až pohádkové.

Ryby

Do soboty musíte využít všechny šance, které vám Slunce ze Štíra dává. Je potřeba, abyste si s partnerem promluvili nejen o tom, co mezi vámi aktuálně je, ale především o tom, co mezi vámi bude. Jeho reakce se nebojte. Když pronesete první větu, zjistíte, že přesně na to čekal. Je vidět, že mu nejistota, která dosud váš život charakterizovala, lezla na nervy stejně jako vám.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA