Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 50. týden (7.12.2020 - 13.12.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I když jste ve svém vztahu spokojení, zkonstatujete, že se v něm v poslední době začínáte nudit. Máte pocit, že je všechno předvídatelné a dopředu naprosto jasné. Přesto by bylo lepší, kdybyste zatím nic neměnili a jiné vzrušení nehledali. Nejpozději v sobotu večer, kdy se Jupiter přesune do Vodnáře, přijdou jiné podněty. Na jejich zpracování pak potřebujete partnera, který za vámi bude stát jako pevná hráz.

Býk

V pondělí, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Venuší ve svém partnerském sektoru a Jupiterem, využijte každé šance, kdy si budete moci s partnerem promluvit a domluvit se na dalších společných plánech. Pokud tuto šanci propasete, budete hodně dlouho a upřímně litovat. Jupiter se totiž v sobotu přesouvá do Vodnáře a do Kozoroha se vrátí až za dlouhých dvanáct let.

Blíženci

Především si uvědomte, že stojíte na konci období, kdy jste měli pocit, že všechno včetně kvality mezilidských vztahů se odvíjí jen od peněz. Už ve čtvrtek se dostanete do situace, kdy budete pro dobré svého partnerství muset zapnout zodpovědnost, pravdomluvnost a především smysl pro fér hru. Naštěstí jde o komoditu, která vám nikdy nechyběla a s níž potíže nemáte.

Rak

V partnerské komunikaci byste měli vsadit na obroušené hrany. To, co cítíte, je jedna věc, ale to, jak své emoce vyjádříte, zásadně druhá. Mějte na paměti, že prožíváte dny, kdy se zejména partneři z Blíženců a ze Střelce s ničím moc mazat nebudou. Když řeknete něco, co se jim nebude líbit, nebo co budou považovat za urážlivé, odpoví vám tak, že budete mít slzy v očích.

Lev

To, že se partnerovi něco nepovede, není důvod, abyste na něj byli zlí nebo reagovali nevlídně. Když se nad tím, co udělal, zamyslíte, zjistíte, že si vy sami nejste jistí, že byste se zachovali lépe. Když vám navíc sdělí, že se na svou aktivitu nesoustředil tak, jak měl, protože právě přemýšlel o vás, odzbrojí vás svými slovy (a zejména jejich upřímností) už úplně.

Panna

Setkání s bývalou láskou se vyhýbáte a dobře děláte. Zejména v pondělí, kdy mají lidé tendenci jednat při zatmění nejenže nelogicky, ale i nepochopitelně, by komunikace hodně rychle sklouzla ke zcela zbytečným výčitkám. Smiřte se s tím, že jsou otázky, na které upřímnou a pravdivou odpověď nikdy nedostanete, a které je tedy naprosto zbytečné otevírat.

Váhy

Zejména ve druhé polovině týdne je potřeba, abyste partnera pořád dokola přesvědčovali, že ho milujete. Vám to sice může připadat jako zcela zbytečná námaha, ale on k tomu přistupuje jinak. Když pozoruje krize, které ve vztazích v hojné míře prožívají všichni vaši kamarádi, opravdu potřebuje ujištění, že je u vás všechno v pořádku a nic se nezměnilo ani nezmění.

Štír

V lásce potřebujete strategii stejně tak, jako ve všem jiném. Vy sami pak musíte využít pondělí sextil mezi Venuší a Jupiterem. S jeho pomocí se dokážete s partnerem láskyplně domluvit na všem, co je důležité. Dokonce usoudíte, že je zbytečné, abyste na sebe žárlili, protože vám to stejně nic dobrého nepřinese. Kdybyste to opravdu dokázali, bude to super!

Střelec

Venuše, která se v úterý večer dostává do vašeho znamení, vám zásadně ulehčuje život. Pod jejím vlivem dokážete miláčkovi předat své city tak, aby ho ani na vteřinu nenapadlo, že byste si z něj mohli dělat legraci. O další pohodu se postará Saturn, který se ve čtvrtek dostává do vašeho sektoru komunikace. Ten zase zajistí komunikaci, která je odpovědná a na úrovni.

Kozoroh

Když ve čtvrtek opustí Saturn vaše znamení, trochu se vám uleví. Usoudíte, že na vás planety přestávají tlačit a oddechnete si. Velice rychle však pochopíte, že se s partnerem musíte co nejdříve a nejrychleji pustit do řešení vašich finančních záležitostí a dlouhodobých plánů. I když se to miláčkovi líbit nemusí, vy chápete, že je potřeba, abyste si lásku projevovali pokud možno reálně a s praktickým dopadem na váš každodenní život.

Vodnář

Venuše, která se v úterý večer dostává do vašeho sektoru přátel, vám pěkně zamotá hlavu. Člověk, který se dosud tvářil jako spolehlivý kamarád, se rozhodne, že mu to nestačí, a bude chtít víc. To, že jste ve vztahu, který ukončit nehodláte (a kvůli němu už vůbec ne) ho naprosto nezajímá. Vypadá to, že budete muset použít energii Saturna, který je od čtvrtka ve vašem znamení, a promluvit s tím tak, abyste jeho aktivity doslova zmrazili.

Ryby

Tak trochu zlomyslný Jupiter, který se dostává do vašeho sektoru tajemství, vám může do cesty poslat velice zajímavého ctitele. Pokud se váš flirt odehrává jen na sociálních sítích a do vašeho reálného života se nežene, můžete si ho klidně užívat. Potíž by začala ve chvíli, kdy by vám v neděli večer popsal srdcervoucím způsobem své trable a požádal o půjčku. Tam byste se měli zamyslet a ze svého života ho vyhodit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA