Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 45. týden (2.11.2020 - 8.11.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Se svým miláčkem zvládáte bez problémů všechno včetně toho, co se snad ani zvládnout nedá. Navíc se dokážete bez problémů domluvit i na tom, na co máte každý jiný názor. Konečně jste pochopili, že kompromis sice mít rádi nemusíte, ale přesto jsou chvíle, kdy to bez něj nejde. Nejdůležitější je ale pondělní ráno. Když týden odstartujete tím, že si řeknete něco něžného, čekají vás naprosto dokonalé dny.

Býk

Na to, že vás miláček chce neustále kontrolovat, jste si už zvykli. Teď však začínáte mít oprávněný pocit, že to se svým nasazením až přehání. Pak si musíte vybrat, zda se kvůli tomu budete rozčilovat, nebo zda se ho přímo zeptáte, proč to dělá. Ujišťování o tom, že vás nemá proč hlídat, si však odpusťte. Vy byste sice mluvili jako kniha, ale on by vám stejně nevěřil.

Blíženci

Neustále přemýšlíte, jak to udělat, aby si s vámi váš partner povídal častěji a intenzivněji, než dosud. Kdybyste však pochopili, že na povídání nemá momentálně tu nejlepší náladu, bude to lepší. Pak vám dojde, že bude lepší, když si k němu místo hovorů o tom, co cítí, sednete a mlčky ho vezmete za ruku. Dáte mu tím najevo svou lásku. Zároveň mu dokážete, že máte pochopení pro jeho rozpoložení.

Rak

Zásadním dnem, ve kterém se vám v lásce podaří vyřešit skoro všechno, co vám dosud dělalo starosti, je středa. Když se probudíte, bude už Merkur bezpečně ve vašem sektoru lásky a ve vašem vztahu nastane klid. O tom, co k partnerovi cítíte, dokážete mluvit tak, abyste ho citově nevydírali. Naopak ho ujistíte, že jste moc rádi, že ho máte, a že si život bez něj nedokážete představit.

Lev

Zejména v pondělí budete v oblasti lásky a mezilidských vztahů vůbec pod silným tlakem. Miláček má pocit, že byste měli fungovat jako dvojčata a všude chodit jen spolu. Vůbec nechápe, že můžete mít kamarády opačného pohlaví, s nimiž se chcete sejít sami a sami s nimi probrat to, co vás zajímá. To, že opravdu nejde o lásku ani o erotiku, mu snad raději nevysvětlujte. Bylo by to marné.

Panna

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším znamením, jste ve stavu, kdy se o miláčka a o jeho potřeby nedokážete starat, i kdybyste opravdu moc chtěli. Máte plnou hlavu toho, co se děje s vámi. Kromě toho musíte řešit pracovní problémy. Klidně miláčkovi řekněte, že svou lásku dá najevo nejlépe tím, že po vás nebude nic chtít, ale naopak vám sám uvaří kafe.

Váhy

Máte pocit, že požadavky, které na vás vaše okolí v čele s miláčkem klade, jsou hodně náročné. Všichni neustále chtějí, abyste s nimi probírali jejich citové problémy. Dosud vám funkce neoficiálního psychologa nevadila, ale teď máte pocit, že vám přerůstá přes hlavu. Máte pocit, že potíže, o kterých slyšíte a o nichž pak musíte přemýšlet, pak mají negativní vliv na váš vlastní vztah.

Štír

Je potřeba, abyste se překonali a na svou bývalou lásku se konečně podívali tak, jak si zaslouží. Pokud vám dojde, že jste kvůli tomuto člověku ze sebe dělali dost dlouho hlupáka a že je nejvyšší čas, abyste s tím skončili. Když si přiznáte, že jste naletěli člověku, který vás měl jen na to, abyste dělali to, co čeho se jemu nechtělo, bude to zásadně osvobozující pocit.

Střelec

Máte pocit, že svému miláčkovi neustále ustupujete, ale marně čekáte na chvíli, kdy on usoudí, že by měl alespoň občas ustoupit on vám ke změně dojde až v sobotu, kdy se Mars ve vašem sektoru lásky a romantiky obrátí do přímého chodu. Pak vám hlava přepne tak, že si konečně uvědomíte svou cenu a cenu své lásky. Partnera budete sice i nadále milovat, ale orat sebou už nenecháte.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že svého partnera překvapíte, měli byste nejdříve nenápadně prozkoumat terén a zjistit, jak na to bude reagovat. Chvíle, kdy byste vy nadšeně přišli s něčím, co ho nejdříve zaskočí a hned potom naštve, by příjemná opravdu nebyla. Kdybyste se dokázali překonat natolik, že vámi vymyšlenou akci předložíte jako téma k diskusi, bude to ještě lepší.

Vodnář

Zásadní potíže se vám může postarat Merkur, který se v úterý pozdě večer dostává do Štíra. Pod jeho vlivem máte sklon hledat v každém slovu svého partnera nějakou skrytou jedovatost nebo rovnou urážku. Kdybyste se však ovládli a v jeho slovech nehledali to, co v nich opravdu není, mohli byste spolu prožít docela dobrý a po všech stránkách vyrovnaný týden.

Ryby

Na to, abyste se zamilovali, stačí velice málo. Zejména v neděli, kdy se ve vášnivém znamení Štíra odehrává novoluní, stačí pro to, abyste vzplanuli, jen malý podnět. Naštěstí půjde o bleskovou záležitost, v níž se rychle zorientujete a k níž se postavíte s rozumem. Stav, kdy byste zásadně změnili svůj život kvůli jednorázovému poblouznění, naštěstí nehrozí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA