Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 48. týden (23.11.2020 - 29.11.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že v prvním prosincovém týdnu přemýšlíte o tom, čím svému partnerovi udělat radost, je naprosto normální. Od pátečního odpoledne do nedělního večera se tím budete zabývat zvlášť intenzivně. Kdybyste dospěli k tomu, že nejsou důležité peníze, které za dárky utratíte, ale láskyplné poselství, které do nich vložíte, bude to z vaší strany ten nejmoudřejší přístup.

Býk

Především si uvědomte, že miláčka opravdu nemáte proč podezírat. Když se těší do práce, berte to jako plus. Poznámky o tom, že tam chodí rád jenom proto, že si tam zapředl románek, si nechejte pro sebe. Nejpozději ve středu by vám dokázal, že se na celé čáře mýlíte a podezíráte ho naprosto neprávem. Vy byste se mu pak museli omlouvat, což by příjemné nebylo.

Blíženci

Zatmění, které se v pondělí odehrává ve vašem znamení, je testem vaší psychické odolnosti, ale navíc zkoumá i sílu vaší lásky. Je potřeba, abyste se připravili na miláčkovy nálady, které budete zvládat opravdu těžko. Když se ale rozhodnete, že s ním přes veškeré jeho nálady zůstat chcete a taky zůstanete, můžete si být jistí, že spolu bez problémů vydržíte po celý zbytek života.

Rak

To, že partnerovi musíte říct něco opravdu nemilého, je nepříjemné, ale nic s tím nenaděláte. Bylo by dobré, kdybyste sebrali odvahu a pustili se do toho hned v pondělí. Úspěšně tím využijete energii sextilu mezi Merkurem a Saturnem, s jehož pomocí najdete ta pravá slova. Všechno mu nakonec sdělíte tak, aby se nerozčiloval, ale hned pochopil, co má dělat.

Lev

Jeho jednání vás opravdu hodně zasáhne. Nebudete vědět, zda se máte rozčilovat, urazit, nebo zda a hlavně jak máte vyjadřovat svůj nesouhlas. Následně pochopíte, že bude lepší, když se budete chovat rozumně a velkoryse. Zatnete zuby a jeho chování zhodnotíte tak, aby pochopil, že si něco takového příště už dovolit nesmí. Nebojte se, pochopí to opravdu rychle...

Panna

Vaše partnerská minulost vás ovlivňuje podstatně víc, než byste očekávali. Právě proto je potřeba, abyste si z toho, co bylo, vzali poučení. Začít můžete třeba tím, že nebudete svého nynějšího partnera porovnávat s těmi, kteří prošli vaším životem před ním. Kdybyste mu dokázali říct, že je pro vás jedinečný a neopakovatelný, bude to pro vás oba daleko lepší.

Váhy

Potíže jsou s jeho rodiči. Nevznikly však proto, že by vás nechtěli, ale právě proto, že se jim líbíte až neskutečně. Vy pak přemýšlíte, jestli budete jen kvůli rodičům pokračovat ve vztahu, který se vám už pomalu přestává líbit, nebo zda jim způsobíte ránu tím, že jim to řeknete. V každém případě vás čeká nelehký týden s velice náročným víkendem, kdy to řešit budete muset.

Štír

Požadavky, které na vás mají v práci, vám milostný život zásadně komplikují. Vám je sice naprosto jasné, že byste se měli věnovat partnerovi podstatně víc, než se věnujete práci, ale uskutečňuje se to daleko hůře, než byste si představovali. I když jste s partnerem, přemýšlíte o svých povinnostech a o tom, v jakém pořadí je řešit. Můžete se sice snažit, ale je na vás vidět, že i v jeho objetí myslíte na něco jiného, než je on...

Střelec

Je potřeba, abyste ve vztahu projevili dobrou vůli. Taky by bylo dobré, abyste si z partnera přestali dělat legrácky. Chovejte se k němu stejně, jako byste chtěli, aby se choval on k vám. Dárek, který od něj dostanete k narozeninám, byste měli po zásluze ocenit a upřímně mu za něj poděkovat. Jde o jednání, jímž posílíte vazby, které mezi sebou budujete a které by měly být co nejpevnější.

Kozoroh

Je potřeba, abyste na svého miláčka dohlíželi snad ještě intenzivněji, než dohlížíte na děti. Především byste měli mít alespoň rámcový přehled o tom, kde je a co dělá. Když budete navíc vědět, s kým se stýká, bude to ještě lepší. Nejde o to, abyste žárlili, ale o to, abyste mu dali najevo, že přesně víte, kolik času má pro ty ostatní a kolik volných hodin může věnovat vám.

Vodnář

Zatmění, které v pondělí probíhá ve vašem sektoru romantiky a lásky vás nerozhodí. Zcela pragmaticky ho využijete k ukončení vztahu, který vám už hodně dlouho do života nic pozitivního nepřináší. Pak je ale potřeba, abyste se rozhodli, že to, co ukončíte, už nikdy a za žádných okolností nenavážete znovu. Kdybyste to udělali, připravili byste si větší průšvih, než si umíte představit.

Ryby

Smysl pro humor, který vás miláček prokazuje, vás vyloženě baví. Některým lidem však vaše komunikace připadá zvláštní. Pak se moc diví, jak si něco takového můžete nechat líbit. Jde o něco, co se jim sice můžete snažit vysvětlit, ale přesto se vám to nepodaří. Pak jim musíte říct, že váš miláček je sice svéráz, kterému hned tak někdo nerozumí, ale vy byste ho přesto neměnili.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA