Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 44. týden (26.10.2020 - 1.11.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Veškeré přemýšlení o práci si zakažte. Momentálně je potřeba, abyste především přemýšleli o tom, jak byste sobě, a tím i partnerovi (a možná i celému zbytku rodiny) zpříjemnili život. Zejména v úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem komunikace, spolu konečně můžete najít společnou řeč a na tom, co jeden pro druhého chcete udělat, se dohodnout. Litovat určitě nebudete!

Býk

Je potřeba, abyste si promluvili nejen o tom, co jeden druhému dáte, ale především o tom, co kvůli svému partnerovi dokážete obětovat. Bude to velice zajímavá debata. Zjistíte, že váš žebříček hodnot, o kterém jste se spolu dosud nebavili, je velice podobný. Pak se celkem jednoduše domluvíte na všem, co chcete stihnout jak v tomto týdnu, tak v následujících měsících a možná i letech.

Blíženci

Svůj partnerský vztah vnímáte jako velkolepou loterii, do které jste vsadili všechno, co je pro vás podstatné. Už v úterý pochopíte, že by bylo bývalo moudřejší, kdybyste svou pozornost rozdělili mezi víc lidí. Teď jste ve stavu, kdy jste veškeré své emoce věnovali jednomu člověku, přičemž si vůbec nejste jistí, že to on vnímá stejně a je pro vás schopen udělat to, co vy děláte pro něj.

Rak

Samota vám nijak zásadně nevadí. Máte alespoň šanci, abyste si v klidu promysleli všechno, co se vaší další budoucnosti týká. Kdybyste se rozhodli, že si dáte od hledání lásky na chvíli pauzu, během které byste se všechno srovnali v hlavě, bude to vynikající. Vztahy, které byste navazovali teď, by vám do života přinesly podstatně více starostí, než radostí.

Lev

Období, kdy je Slunce ve Štíru a kdy se navíc Merkur v úterý otáčí do přímého chodu, je pro veškeré vztahy, ve kterých jste účastní, neskutečně náročné. Hrozí, že se budete prosazovat způsobem, který nedokáže akceptovat ani ten nejzamilovanější partner. Kromě toho mu na sebe můžete prozradit leccos, co byste si měli ve vlastním zájmu raději nechat pro sebe.

Panna

To, že se miláček o sebe stará daleko intenzivněji, než se staral dosud, neznamená, že na něj máte být naštvaní, nebo mu máte klást protivné a provokativní poznámky. Kdybyste ho jimi naštvali, bylo by to sice nepříjemné, ale dalo by se to vydýchat. Chvíle, kdy byste ho rozplakali a kdy by vám začal vysvětlovat, že se opravdu krášlí jen pro vás, by byla daleko horší.

Váhy

To, že s partnerovým jednáním tak úplně nesouhlasíte, je naprosto přirozené a normální. Navíc na to máte plné právo. Když mu však chcete své důvody vysvětlit a jeho jednání vytknout, musíte se chovat rozumně a hlavně ohleduplně. To, co mu chcete sdělit, mu řekněte mezi čtyřma očima. Být u toho nesmí zejména jeho rodiče. Zastávali by se ho i v případě, kdy by mu tím více škodili než prospívali.

Štír

Lidi, kteří se začnou vyjadřovat k vašemu partnerskému životu a budou vám vysvětlovat, co máte dělat, abyste žili spokojeně, neposlouchejte. Vážně je neberte už vůbec. Když vás budou svými radami a doporučeními otravovat až moc dlouho, klidně se zeptejte, proč se tím, co vám s takovou chutí doporučuje, neřídí především sami. Není to sice moc citlivé, ale jinak to nejde.

Střelec

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem partnerském sektoru, bude všechno naprosto jasné, jednoduché a přehledné. Potíž je v tom, že vy vaši lásku vnímáte jinak, než partner. Zatímco vy chcete zábavu a tím, co bude následovat, si hlavu moc nelámete, partner od vás chce a vyžaduje jasná slova ohledně vaší společné budoucnosti. A to, že vlastně nevíte, co říct, ho vůbec nezajímá.

Kozoroh

Jde o týden, kdy byste si měli na svého partnera najít víc času, než jste mu ho věnovali dosud. Týká se to zejména čtvrtku a pátku. Luna je ve vašem partnerském sektoru a postará se, abyste se bez větších problémů dokázali naladit na svého životního druha. Na to, abyste si porozuměli, spolu nemusíte ani moc mluvit. Naprosto stačí už jenom to, že budete spolu.

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy se Luna dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, bude všechno krásné. Když se pak ve čtvrtek přesune do Raka, pochopíte, že mezi vámi jsou přes veškerou snahu překážky, které se zvládnout nedají. Možná by pomohlo, kdybyste si sedli a naplánovali začátek nového života jinde a jinak. Lehké to nebude, ale to nevadí. Vás lehké věci přece nikdy nebavily.

Ryby

V době, kdy Slunce prochází znamením Štíra, je pro vás všechno jednoduché a snadné. Navíc dokážete bez problémů odlišit to, co je podstatné od toho, co ještě chvíli počká. Díky tomu se domluvíte s partnerem jak na plánech, které se týkají reálného života, tak na tom, co hraje důležitou roli ve vašem životě duchovním. Bude to zajímavý zážitek, který vás spojí ještě víc...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA