Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 49. týden (30.11.2020 - 6.12.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pokud se rozhodnete, že chcete svůj zbrusu nový vztah utajit, protože nechcete, aby se o něm mluvilo, patrně se vám to nepodaří. Merkur, který je ve Střelci, pouští rád veškeré informace do éteru - a takové, které jsou tak šťavnaté, zvlášť. Právě proto je potřeba, abyste se se svým novým objevem dopředu domluvili, kdy a hlavně jakým způsobem vystoupíte se svým vztahem na veřejnost.

Býk

Jsou věci, které byste riskovat neměli. Jednou z nich je vstup do téže řeky a návrat do vztahu, který jste už jednou ukončili a oplakali. Mohli byste si sice slibovat, že všechny neshody, které mezi vámi byly, skončily a vy jste se změnili, ale skutečnost by zdaleka tak krásná nebyla. Opět byste se přesvědčili, že jsou chvíle, kdy dobrá vůle nestačí a dospělý člověk se změnit nedá...

Blíženci

Než se rozhodnete, že váš milostný život nestojí za nic, dejte si v tomto ohledu ještě jednu šanci. Bylo by ale dobré, kdybyste si vědomě vybírali partnera, který se ani omylem nepodobá vaší představě dokonalého protějšku. Dosud jste své ideály intenzivně vyhledávali a nic dobrého vám to nepřineslo. Když se ale najdete někoho, kdo se od vašeho ideálu zásadně liší, vyjít by to kupodivu mohlo.

Rak

Bylo by dobře, abyste trochu změnili průběh a styl komunikace, kterou s partnerem vedete. Místo toho, abyste mu (byť v těch nejlepších úmyslech) vnucovali své názory a svůj postoj k životu. Když mu místo toho dovolíte, aby se k tomu, co se děje, vyjadřoval on sám, získáte spoustu informací jak o sobě, tak o svém životě, ale především sami o sobě a o své povaze.

Lev

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, byste si měli s partnerem promluvit o vaší další budoucnosti. Nezapomeňte, že se za pár dní dostane do vašeho partnerského sektoru Jupiter spolu se Saturnem, a bude po vás chtít ohledně budoucnosti jasné rozhodnutí. Partnera na to musíte připravit tak, aby se v kritické chvíli nelekl, ale spolupracoval.

Panna

V době, kdy se Slunce nachází ve Střelci, se znovu setkáte s problémy, které jste až dosud považovali za vyřešené. Pokud se mezi vás a vašeho partnera staví někdo třetí, je potřeba, abyste mu dali jasně najevo, že se nechytá a že vás svým jednáním opravdu štve. Nejdříve se rozčilí a začne vám vysvětlovat, že ho podezíráte neprávem, ale pak se rozhodne, že raději vycouvá.

Váhy

Hovory, které vedete s partnerem, jsou velice užitečné. Je ale potřeba, abyste se spolu bavili naprosto upřímně. Tím, že ze sebe budete dělat něco, čím nejste, a budete mu říkat to, co chce podle vašeho názoru slyšet, ničemu neprospějete. Tímto přístupem naopak riskujete rozpory, které mezi vámi vzniknou. Budou odložené v čase, a proto se budou řešit daleko hůře, než by se řešily teď.

Štír

Se vším, co se lásky a v širším slova smyslu i všech mezilidských vztahů stýká, počkejte na pátek nebo na sobotu. Při Luně ve svém znamení se vám podaří navázat komunikaci, která bude příjemná a zároveň prospěšná. Vy pochopíte, že nemá cenu, abyste ze sebe dělali něco, co nejste. Vašemu partnerovi pak dojde, že by si měl tohoto vašeho jednání vážit a ne ho kritizovat.

Střelec

Rozhovory, které se svým partnerem vedete, se týkají všeho důležitého i nedůležitého, ale na lásku v nich nedojde. Merkur je sice ve vašem znamení, ale vy nemáte dost odvahy, abyste se s ním začali bavit o tom, co je pro vás i pro něj opravdu důležité. Chtít se vám nemusí, ale měli byste se překonat. Čím déle bude nejistota pokračovat, tím to mezi vámi bude horší.

Kozoroh

To, že je pro vás práce důležitá, každý ví a nikdo o tom nepochybuje. Momentálně by však bylo lepší, kdybyste své chování trochu změnili. Zejména partner musí vědět, že je to nejdůležitější, co vám život dal, a že vám na ničem jiném nezáleží. Bude sice chvíli trvat, než pochopí, že svá slova myslíte vážně, ale nakonec mu dojde, že si to opravdu myslíte.

Vodnář

Hlavně si dejte pozor, abyste si nepletli přátelství s láskou a normální pracovní vztah s dlouho očekávaným dobrodružstvím. Když situaci špatně odhadnete, hrozí, že z toho bude neskutečný průšvih. Dotyčný by usoudil, že si z něj stejně děláte jen legraci a rozhodl by se pro pomstu. Nezastavil by se před ničím to té míry, že by si mohli jít stěžovat i přímo vašemu partnerovi!

Ryby

V době, kdy Slunce prochází Střelcem, o lásce neuvažujte a ve svém životě raději nic neměňte. Nový objev, který vám momentálně připadá jako naprosto dokonalý, by se hodně rychle vybarvil způsobem, který by se vám ani trochu nelíbil. Kdybyste se rozhodli, že zbytečně nepodlehnete předvánoční náladě, plné citů a emocí, ale že ještě vydržíte a počkáte, jak se situace vyvine, bude to pro vás daleko lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA