Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 02. týden (11.1.2021 - 17.1.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pocit svobody, kterého jste se ještě nedávno nemohli nabažit, vám teď už pomalu, ale jistě začíná lézt na nervy. V úterý a ve středu dokonce začínáte uvažovat, zda byste neměli své zásady překročit natolik, že byste se zaregistrovali do internetové seznamky. Naštěstí to nebude potřeba. Když ještě pár dní počkáte, přijde k vám láska v exkluzivním balení sama...

Býk

Situace, která nyní nastala, je sice náročná, ale dá se přežit. Když se však podíváte na svého partnera, máte pocit, že jemu vlastně vyhovuje. To, že se zdržujete doma, se mu vyloženě líbí. Když si k tomu navíc připočte i značně omezené kontakty s kamarády a vlastně všemi lidmi, dojde mu, že vás má pod kontrolou, o které by mohl v normální době leda tak snít.

Blíženci

To, že zjistíte, že se ve vztahu něco nevyvíjí zcela podle vašich představ, je sice nepříjemné, ale žádná zásadní tragédie to není. V takové situaci si můžete vybrat, zda to budete brát jako průšvih, nebo naopak jako šanci na posílení svého vztahu a jeho všestranné zkvalitnění. Kdybyste usoudili, že druhý způsob je sice náročnější, ale daleko zajímavější a vašemu vztahu prospěšnější, bude to skvělé.

Rak

Na to, aby se o vás měl kdo starat, partnera nepotřebujete. Pokud v člověku, kterého jste si v poslední době pustili do života, tyto sklony uvidíte, nebudete moc vědět, jak se k němu chovat. Když se však dokážete povznést nad to, že jste dosud veškerý emoční i fyzický komfort svým partnerům poskytovali vy, a miláčkově péči se poddáte, zjistíte, že je to neobyčejně příjemné.

Lev

I když máte pocit, že na lásku nemáte ani čas, ani náladu, věnovat se jí přesto musíte. Pozornost věnujte hlavně tomu, co vám miláček nenápadně naznačuje. Když začne dávat najevo, že trpí nedostatkem vaší pozornosti, neztrácejte čas vysvětlováním a dokazováním, že se mýlí. Když se místo toho budete snažit splnit každé jeho vyřčené i nevyřčené přání, ušetříte si čas a nervy.

Panna

Jde o týden, kdy máte mluvit, ale nikoho nepřesvědčovat, a kdy máte ostatním dát stejná práva, jako chcete mít vy sami. Šance, že se vám to podaří, jsou neobyčejně vysoké. Ve čtvrtek se navíc můžete ze strany svého partnera těšit na pozitivní odezvu. Když vám řeknete, že s vámi se i životní trable zvládají dobře, můžete na sebe být hrdí. Myslí to opravdu vážně.

Váhy

Jsou věci, které byste svému miláčkovi připomínat neměli. Sami byste pak měli přemýšlet, zda jim ve svém životě nevěnujete až příliš mnoho místa. To, že váš partner kdysi dávno ujel a nezachoval se tak, jako měl, je sice nemilé, ale je to za vámi. Čím častěji si to budete připomínat, tím je větší šance, že se něco podobného zopakuje v ještě větším měřítku.

Štír

Především si uvědomte, že procházíte obdobím po všech stránkách náročným. O vaši pozornost usiluje jako rodina, tak partner. Navíc vám v práci dávají najevo, že byste měli alespoň trochu přidat. Naštěstí máte partnera, který má rozum a nemožné po vás nechce. Právě proto byste si měli najít čas na malé něžnosti, jimiž ho o své lásce přesvědčíte.

Střelec

Než abyste musel řešit nejrůznější vztahové problémy, bude lepší, když dohlédnete, aby raději ani nevznikly. Zejména o víkendu, kdy je Luna v přecitlivělých Rybách, se snažte navodit atmosféru, která je pro vztah příznivá a hlavně není zbytečně provokativní. O tom, že byste partnerovi připomínali jeho minulé chyby a vybízeli ho k nápravě, ani neuvažujte. Stejně by to byla jen přehlídka ztraceného času!

Kozoroh

Zejména ve středu a ve čtvrtek máte pod vlivem novoluní ve svém znamení tendence řešit vztahy zbytečně ostře a jednoznačně. Když se partner nechce o něčem bavit, berte to jako fakt, který s vámi a s tím, co mezi vámi je, nemá vůbec nic společného. Dopřejte mu svobodu a sami její stejnou míru vyžadujte pro sebe. Jde o jednoduchý způsob, jímž získáte harmonii a klid.

Vodnář

Jde o týden, kdy vás všichni přesvědčují, že se děje spousta důležitých věcí a že na lásku nemáte čas. Kdybyste však stejně smýšleli i vy sami, byla by to zásadní chyba! Ať se děje cokoli, musíte se chovat tak, aby váš partner věděl, že jste pro něj na prvním místě. Důležité to bude zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy dokážete dát city věrohodným způsobem najevo.

Ryby

Především je potřeba, abyste se postavili oběma nohama na zem. Pokud od svého partnera čekáte lásku jako z amerického filmu, měli byste ho na to předem upozornit a nechat ho, ať se rozhodne, zda vám ji v této podobě poskytne. Byla by však škoda, abyste cestou za svou (navíc dost nereálnou) představou odmítli cit, který by sice nebyl tak blýskavý, ale zase by byl skutečný a autentický.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA